Bilemedim ama akşam olsa asla yememÖyle oluyor mu
Biliyirum canım bidaha yapmayacamIşte benim esram
Güzel menü kuzucum
Makarna ve çikolatayı cumaya bırak Kuzum, perşembe yeme emi
Sen varya bitti n bittin intikamida soracagim o maliyeEsra_4378 yemek yarışmasında bundan sonraki kategori ''Sütlü Tatlılar''mı olsa sen daha iyi bilirsin diye sorayım dedim
Böyle durumlarda ağlamak istiyor musunuz gerçek manada? Yoksa ben mi yemeğe çok düşkünüm
Akşam ekmek pilav çorbaKızlar maşallah ne yazmissiniz?Sizi takip etmekte zorlanacagim galiba.Eve gelişim 7ydi.sizjn gibi bol sohbete katilamayabilirim.Gun içinde de yazma fırsatım pek olmayabilir.Simdiden kusura bakmayın.Ama size karşı olan sorumluluğundan dolayı yeme arzusunu biraz frenlerim insallah.
Bugünkü menüm:
Sabah 7.45 kahvaltı
1.5 yumurta
Biraz peynir
5 zeytin
Öğlen 12.30
Şehriye çorbası
1 muz
15.15
Elma
2 ceviz
19.30da Akşam
Şehriye corbasi
Kızarmış kasap tavuğu
3 yemek kaşığı pilav
Salata
2 çilek
Bir de tüm öğünlerde toplam 15 cmlik eksi mayalı tam buğday ekmeyi.
Afiyet olsunBilemedim ama akşam olsa asla yemem
Biliyirum canım bidaha yapmayacam
Bugün nobetciydim çok ayakta kaldım ondan yedim.. sekerim genel olarak düşük seviyelerde benim
Benim ki de ya, çok düşmeden hissettiğin anda çerez at ağzınaBilemedim ama akşam olsa asla yemem
Biliyirum canım bidaha yapmayacam
Bugün nobetciydim çok ayakta kaldım ondan yedim.. sekerim genel olarak düşük seviyelerde benim
Ben olmuyorum yaBenim babam aldı üstüme düşeni dört dörtlük. Esimin ailesi yapmadı , eşimde evlendikten sonra aldı her şeyi. Çalışmama da engel oldu
Şimdiki aklıma olsa her şeyi de yaptırıryaptırırdm, hem içimde kaldı hem kıymet bilinmedi. İki eltime de yapıldı en sonuncu dört dörtlük yaptırdı en kıymetli o
Benim kardeşimin de babam kardeşim her şeyini yaptı , kız tarafı bir hali bile almadı ama kardeşim ağzının içine bakıyor el üstünde tutuyor
Bu işte bir yanlış var
Hadi hadİ son gün ayak yapma yemezler
Kaç tabak yemiş
Çok tabak yemişKaç tabak yemiş
Sen benimkini gormedinnn zaaaaarr kendi ellerimle yaptim bideEşim şuan karşımda yoğurtlu kıymalı makarna yiyor
Sağol tatliskom 3 kaşık makarnaya verdigin tepki bumu YAVVVV MAKARNAAAAAA HEMDEEEEÉ 3 KASIKIşte benim esram
Güzel menü kuzucum
Makarna ve çikolatayı cumaya bırak Kuzum, perşembe yeme emi
Keşke yazamayacaginj baştan söyleseydin kurallar en başta yaziyorKızlar maşallah ne yazmissiniz?Sizi takip etmekte zorlanacagim galiba.Eve gelişim 7ydi.sizjn gibi bol sohbete katilamayabilirim.Gun içinde de yazma fırsatım pek olmayabilir.Simdiden kusura bakmayın.Ama size karşı olan sorumluluğundan dolayı yeme arzusunu biraz frenlerim insallah.
Bugünkü menüm:
Sabah 7.45 kahvaltı
1.5 yumurta
Biraz peynir
5 zeytin
Öğlen 12.30
Şehriye çorbası
1 muz
15.15
Elma
2 ceviz
19.30da Akşam
Şehriye corbasi
Kızarmış kasap tavuğu
3 yemek kaşığı pilav
Salata
2 çilek
Bir de tüm öğünlerde toplam 15 cmlik eksi mayalı tam buğday ekmeyi.
Burda 7 kiloluk makarna paketleri var onlardan yolliyim ona anca yeter belkiÇok tabak yemiş
Yarısını Esra'ya yollayalımBurda 7 kiloluk makarna paketleri var onlardan yolliyim ona anca yeter belki
Bayılırım küçükken soslanmasini bile beklemezdim suzgecin basında yerdimBurda 7 kiloluk makarna paketleri var onlardan yolliyim ona anca yeter belki
Sen benimkini gormedinnn zaaaaarr kendi ellerimle yaptim bide
Sağol tatliskom 3 kaşık makarnaya verdigin tepki bumu YAVVVV MAKARNAAAAAA HEMDEEEEÉ 3 KASIK
Keşke yazamayacaginj baştan söyleseydin kurallar en başta yaziyor
Ben de yaparım onu hala. Ama uzun amandır makarna yemiyomBayılırım küçükken soslanmasini bile beklemezdim suzgecin basında yerdim
Şimdi sossuz yemem
Esra napsın makarnayı ona kazanla muhallebi lazım onsuz yaşıyamıyomuşYarısını Esra'ya yollayalım
Ayyy hadi malim işin rast gitsin, yolun açık olsunKızlar yarın bi iş görüşmem var bana şans dileyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?