keten tohumunu ben sade yiyorum..çekirdek gibi. 1 tatlı kaşığı at ağzına iyice ağzında ezilene kaybolana kadar çiğne yut. bana diyetisyenim su konusunda çok uyardı.suyu kesinlikle yemekle beraber içmeyin midenizi büyütmeyin diyor.ya yemekten 20-30 dk önce yada yemekten 2.5 saat sonra. zaten 2.5 - 3 saat sonra ara öğün var.en temizi her öğünden 20-30 dk önce 1 kupa (2 su bardağı) alkali su içmek..birde imkanın varsa 30 dk yürüyüş yap.ben koşu bandında tempolu 30-40 dk yürüyorum..dışarı çıkamıyorum 2 tane çocuk var. kış günü zaten soğuk.. yürüme bandı yoksa yarım saat evde spor mekik hareket yap.ip atlamak çok kalori verdiriyor. senin kilon kaç ??bende varım bende varımmm..keten tohumu nasıl kullanılıyor bılırsem alabılırım
koşu bandına yemek yedikten 2 saat sonra çık. yemek yedikten sonra çıkarsan kalbini yorar üstelik çabuk yorulursun..çayı nı kabuk tarçınlı dene. sakarin sakın kullanma..onlar bağımlılık yapıyor. ben şimdi koşu bandına çıkıyorum. telefondan sevdiğim bir diziyi ( 7 numarayı) açtım hergün bir bölüm izliyorum. 40 dk sürüyor. zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. dene sıkılmazsın..zevkle koşu bandına çıkarsın...suyu da alkali iç boşa içmemiş olursun.en azından içmişken faydasını görelim...bakalım bu ay hangimiz daha çok kilo verecek..ben 3-4 kilo versem oyy ne güzel olur...bırde ben cayı sakarınsız ıcemıyorum cok etkılermı kı
alkalı su ıngılız karbonatıyla karıstırılıp oluyor degıl mıkoşu bandına yemek yedikten 2 saat sonra çık. yemek yedikten sonra çıkarsan kalbini yorar üstelik çabuk yorulursun..çayı nı kabuk tarçınlı dene. sakarin sakın kullanma..onlar bağımlılık yapıyor. ben şimdi koşu bandına çıkıyorum. telefondan sevdiğim bir diziyi ( 7 numarayı) açtım hergün bir bölüm izliyorum. 40 dk sürüyor. zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. dene sıkılmazsın..zevkle koşu bandına çıkarsın...suyu da alkali iç boşa içmemiş olursun.en azından içmişken faydasını görelim...bakalım bu ay hangimiz daha çok kilo verecek..ben 3-4 kilo versem oyy ne güzel olur...
onunla da oluyor.. normal karbonatlada olur.. ama bir de himalaya yani minarelli tuz da eklersen etkisi çabuk olur. aktarda himalaya tuzu var.ama biraz pahalı geldi bana. ben himalaya tuzunu bim den aldım.bi ara gelmişti.sen kasiyere sor satılmayanı depoya kaldırıyorlar..200 gr 3 tl ye almıştım.. benim 2 litrelik şişem var.ona yarımşar çay kaşığı karbonat ve himalaya tuzu ekliyorum. öğün öncesinde 1 kupa içiyorum..zaten 6 öğün var.her öğünden önce 1 kupa (2 su bardağı) yani 2x6= 12 bardak su yapar.yatmadan öncede iç. çünkü gece yavaşlayan metobolizmayı çalıştırmak içi su şart.birde en geç 11 de yatakta ol. leptin hormonu salgılansın...alkalı su ıngılız karbonatıyla karıstırılıp oluyor degıl mı
eyvahonunla da oluyor.. normal karbonatlada olur.. ama bir de himalaya yani minarelli tuz da eklersen etkisi çabuk olur. aktarda himalaya tuzu var.ama biraz pahalı geldi bana. ben himalaya tuzunu bim den aldım.bi ara gelmişti.sen kasiyere sor satılmayanı depoya kaldırıyorlar..200 gr 3 tl ye almıştım.. benim 2 litrelik şişem var.ona yarımşar çay kaşığı karbonat ve himalaya tuzu ekliyorum. öğün öncesinde 1 kupa içiyorum..zaten 6 öğün var.her öğünden önce 1 kupa (2 su bardağı) yani 2x6= 12 bardak su yapar.yatmadan öncede iç. çünkü gece yavaşlayan metobolizmayı çalıştırmak içi su şart.birde en geç 11 de yatakta ol. leptin hormonu salgılansın...
bende senin gibi su içince kilo alırım zannediyordum..öyle değil işin özü.. ne kadar içersen o kadar kalori yakıyorsun ayça kaya kalorisiz tek besin su diyor..bol bol iç..Allah yardımcımız olsun..Aynen tatlılar çikolatalar gözümde hep bende 75 kiloyum daha da artacak gibi . Bi de çok su içiyorum su içmesem daha fazla kilo alırdım diye tahmin ediyorum Allah sonumuzu hayır etsin
ayyy ne güzel bende senin şu anki kilonda olsam..bende masabaşı çalışırken 73 den 78 çıkınca gözlerime inanamadım.çünkü tartılmaya korkuyordum..78 görünce sabah 6 da kalktım işe 1 saat yürüdüm.otobüsten erken indim. 15 günde 74 e düştüm.açıkçası hareket şart.tek başına diyet yeterli değil.bende çok hareketsizim memurum gün içinde asansör falan kullanmıyorum zor kilo verıyorum pazar günü 70 kiloydum bu sabah tartıldım 69.6 bakalım şimdilik iyi gidiyo ama arada canım tatlı çok istiyo
5333 nasıl bir diyet..nasıl yapıyorsun..merak ettim..meraba kızlar bende varım ayça kayanın 5333 diyetini yapmaya başladım 163 boy 70 kilo yavaş kilo verenlerdenım ılk hedef 65 daha sonra 60 inş olurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?