Diyet Obası...

Ayy ayy bitsin artık, ben bıktım çok uzun sürdü bu tatil ya ablamgil burda olmasa tatil farketmezdi bana, yapardım diyetimi. Onlar varken olöyutr. Bir hafta da bana gelecekler ühüüü gitti iyice diyet
ablaların gazabı
ben de bizimkilere gidince hep ablam yüzünden alıyom kiloları,bi bakıyom tatlı yapmış ,bi bakıyom cips dondurma almış,gecenin bi yarısı hadi yiyek diyodu

ablaların gazabı
ben de bizimkilere gidince hep ablam yüzünden alıyom kiloları,bi bakıyom tatlı yapmış ,bi bakıyom cips dondurma almış,gecenin bi yarısı hadi yiyek diyodu
İşte ben ya hep ya hiç dediğim için böyle, halbuki onlarla görüşmediğim zaman dikkat etsem olur. Ama yook illa sonuna kadar yapacam.

Benim ihtiyacım olan spor ama ben resmen tembellik yapıyorum. Her sabah 10 da eliptik yapıcam yeter!!! Bir saat sonra merhaba eliptik

Benim de ihtiyacım spor ama bu ara o kdr yoruluyorum ki spor yapacak halim yok..
Yaa benim koşturmam her zaman ki gibi biliyorsunuz zaten. Ama istek yok spora karşı, canım istemiyor, oldum olası zorla yaptım hep. Severek yaptığım bir spor yok benim. Şöyle keyif alabilsem

çok saldınız çook.kendim için de geçerli bu laf.Biri bırakınca herkes bırakıyo.utanın utanın.
sanki bana 65 yaş üstüyüz de halim yok yoruluyom yoğunum bahaneleri sıralıyoz.genciz biz genç.silkelenin çabuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…