Oba başı böyle yaparsasütlaç pişirirken ahkam kesip bunu yazmak
ablaların gazabıAyy ayy bitsin artık, ben bıktım çok uzun sürdü bu tatilya ablamgil burda olmasa tatil farketmezdi bana, yapardım diyetimi. Onlar varken olöyutr. Bir hafta da bana gelecekler ühüüü gitti iyice diyet
İşte ben ya hep ya hiç dediğim için böyle, halbuki onlarla görüşmediğim zaman dikkat etsem olur. Ama yook illa sonuna kadar yapacam.ablaların gazabı
ben de bizimkilere gidince hep ablam yüzünden alıyom kiloları,bi bakıyom tatlı yapmış ,bi bakıyom cips dondurma almış,gecenin bi yarısı hadi yiyek diyodu
Benim de ihtiyacım sporBenim ihtiyacım olan spor ama ben resmen tembellik yapıyorum. Her sabah 10 da eliptik yapıcam yeter!!! Bir saat sonra merhaba eliptik
Yaa benim koşturmam her zaman ki gibi biliyorsunuz zaten. Ama istek yok spora karşı, canım istemiyor, oldum olası zorla yaptım hep. Severek yaptığım bir spor yok benim. Şöyle keyif alabilsemBenim de ihtiyacım sporama bu ara o kdr yoruluyorum ki spor yapacak halim yok..
valla ben bi haftadır haldır haldır yürüyorum da noluyoBenim de ihtiyacım sporama bu ara o kdr yoruluyorum ki spor yapacak halim yok..
Bence de inanmayıninanalım mı
Öyle ona başı mı olurSitlaç da pek güzel olmuş
Yemicen de..valla ben bi haftadır haldır haldır yürüyorum da noluyohiç denişiklik yok
aç kalarak zayıflanmazYemicen de..
Banane getirmek senin görevin, bak ben temizlk topiğine nasıl getiriyorumule obaya gelmiyonuz,gelseniz menü vermiyonuz
bdv yapcağına az obanın başında dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?