Şimdi kuzum zayıflama ayrı koruma ayrı.. zayıflama sürecinde aç kalıcaz haftada bi ödülle.. ama koruma farklı.. daha rahat..aç kalarak zayıflanmaz
aç kalarak zayıfladık da noldu misli misli geri aldık
PfffŞimdi kuzum zayıflama ayrı koruma ayrı.. zayıflama sürecinde aç kalıcaz haftada bi ödülle.. ama koruma farklı.. daha rahat..
Aç kalarak sağlıklı zayıflanmıyor işte, bunu bizzat yaşadık ya.Şimdi kuzum zayıflama ayrı koruma ayrı.. zayıflama sürecinde aç kalıcaz haftada bi ödülle.. ama koruma farklı.. daha rahat..
Hayır cnm ben aç kalarak zayıfladım.. aç kalmaktan kasıt bişi yememek değil işte.. sağlam kahvaltı erken akşam yemeği..hamur işi yemeden.. abur cubur yemeden.. sadece akşam yemeğinden sonra yemedim acıktım da yemedim.. açlıktan kastım bu.. arada ufak tefek kaçamakta yaptım.. şükür zayıfladım.. ama düzenli beslenerek ve spor yaparak..Aç kalarak sağlıklı zayıflanmıyor işte, bunu bizzat yaşadık ya.
E biz farklı bir şey mi yaptık? Bulgur yeme patates zinhar yeme bunlardan bahsediyoruz bizHayır cnm ben aç kalarak zayıfladım.. aç kalmaktan kasıt bişi yememek değil işte.. sağlam kahvaltı erken akşam yemeği..hamur işi yemeden.. abur cubur yemeden.. sadece akşam yemeğinden sonra yemedim acıktım da yemedim.. açlıktan kastım bu.. arada ufak tefek kaçamakta yaptım.. şükür zayıfladım.. ama düzenli beslenerek ve spor yaparak..
E biz farklı bir şey mi yaptık? Bulgur yeme patates zinhar yeme bunlardan bahsediyoruz biz
Çok hoşuna gitti bakıyorumZinhar
"Diyet," tutsak olmaktır. Ve kısıtlamaları insan olarak delmek, tutsaklıktan kurtulmak hoşumuza gider, kısıtlamaları bozdukça mutlu oluruz.
nereyi kırpmış karı
nereyi kırpmış karı
ben bitirdim o ilişkiyi artıkDiyetle aramda seviyeli bir ilişki olsun artık fazla heyecan yordu ikimizide
Bende limonlu su ile başladım güne.. sporumu da yaptım ipte atlama planım var.. şu an temizlik yapıyorum bakalım.. akşama ıspanak boranisi 1 kase bakalım planım buo topikten o topiğe geçti ömrüm
hani bi aralar diyet diyet diye kafamı şişiren karılar vardı nerde o karılar
Nego Bonus retro_hippo
bi de biElalis vardı dertler deryasında kaybolan.inzivası bittiyse gelsin bi dövüşelim diyorum.Yediği içtiği ilaçlar antidepresanlar onun olsun,napmış ne etmiş anlatsın
oo tam teşekküllü yaparım diyosunBende limonlu su ile başladım güne.. sporumu da yaptım ipte atlama planım var.. şu an temizlik yapıyorum bakalım.. akşama ıspanak boranisi 1 kase bakalım planım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?