- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Şimdi oturdum kahve içtim biraz dinlenim yemek yapıcam inş..
ben de günün son yemeğini yedim inşallahŞimdi oturdum kahve içtim biraz dinlenim yemek yapıcam inş..
afiyet olsun abbllaammmmGeç kahvaltı yaptım birazda bahçeye indim çay götürdüm misafirim vardı
Uzuuun bi kahvaltı gibi oldu şişim ama kötü bişey yemedim.
Spora gitmedim bu ara iyi olmuyorum sporda.
İşler çok onlara başliyim. Akşamda hafif bişeyler inşallah.
o topikten o topiğe geçti ömrüm
hani bi aralar diyet diyet diye kafamı şişiren karılar vardı nerde o karılar
Nego Bonus retro_hippo
bi de bi @Elalis vardı dertler deryasında kaybolan.inzivası bittiyse gelsin bi dövüşelim diyorum.Yediği içtiği ilaçlar antidepresanlar onun olsun,napmış ne etmiş anlatsın
Süpersin, benim bu hafta planım yatılı misafirlerimle çok cozutmadan geçirmekbu sabah güzel acı bi neskafeyle başladım güne.Güzelce ekmeksiz bi kahvaltının ardından yine bi neskafe mis gibi
Bugünkü planımı yazayım da bozmayayım inşallah
- Sabah ekmeksiz kahvaltımı yaptım
- Öğlen güzel bi tabak kısır yicem bol yeşillikli.yanına iki yumurta kırarım.bi de yoğurt
- Akşam daaa sebze yemeği düşünüyorum ama ne yapsam bilemedim
- 2.5 litre su içicem
- Bi de 40 dk bi spor yapayım diyorum ama ne yapsam karar veremedim daha
- Şeker tüketmiycem bugün
Nego gel kız sende bi plan yap bakim hadi
Her bir satırına gönülden katılıyorum, işte bu diyorum işte buYukarıdaki yazıya gerçekten katılıyorum..
34 yaşında bi kadın olarak şunu söyleyebilirim ki hayatımın yarısından fazlası diyet yapmakla geçti. Alıp verdiğim kiloların toplamının yarım tonu geçtiğine eminim. Kilo alıp vermek gerçekten yorucu bi olay,hem bedenen hem ruhen yıpratıcı.Diyet yapmak benim için her zaman bi zulüm oldu. Herşeyden kısarak beslenmek hayatımda yaptığım en büyük hataların başında geliyo.''İşte aradığım bu! ''dediğim her diyet bana onlarca kilo olarak geri döndü. Çok büyük miktarlarda kilolar verdim ama hep sonu geri almak oldu. Demek ki diyet olayı gerçekten yanlış bi uygulama.Artık ''neden bunu kendime yapıyorum ki'' demeye başladım son zamanlarda. Eskiden internette hergün Diyet başlıklı konuları aratan ben,artık sağlıklı beslenme konusuna yönelmiş bulunmaktayım. Vücudum için neyin sağlıklı neyin zararlı olduğunu benden başka kimsenin bilemeyeceğine karar verdim. Ne diyetisyen ne de başka biri.Çünkü bu bedene sahip olan,onunla yaşayan benim,bi başkası değil.. Mesela bi uzman ya da diyetisyen bana şu şu besini yemelisin,bu bu besin metabolizmanı hızlandırır der,ama o söylediği şey bende şişkinik yapar,gaz yapar,midemi rahatsız eder,ishal yapar,kabız yapar. Zayıflayacağım diye neden vücudumu rahatsız eden besinlere maruz bırakayım? Benim vücudum deneme tahtası mı?Değil.. O yüzden başkalarının bana verdiği tavsiyelere değil,vücudumun ''bana bu iyi geliyo,bana bunu vermelisin'' sinyalini verdiği onu mutlu eden bi beslenme tarzını benimsiyorum artık.Bana en iyi tavsiyeyi zaten vücudum veriyo; çünkü beni en iyi kendi vücudum tanıyo ve seviyo
Di mi kızNego
Ufak ufak alıştırıyom sizi moda sokuyom da haberiniz yokÇook haklısın canom, ama ben dedim bayram geçsin dedim ya sana
Süpersin, benim bu hafta planım yatılı misafirlerimle çok cozutmadan geçirmek
Her bir satırına gönülden katılıyorum, işte bu diyorum işte bu
Günaydıın
Çok güzel menüerkenden menümü vereyim
sabah 8,30
tereyapında 2 yumurta
4 zeytin
peynir
domates
öğlen 14,00
bi tabak kısır
2 yumurta
yoğurt
akşam 19.00
belki semiz otu yemeği yerim yoğurtla
ya da sadece yoğurt yerim bilmiyorum
su 2yi geçti şimdiden
20 dk yürüyüş
Düşür beni eline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?