hoşgeldinAha buraya da geleyim :)
herşey bi akşam kızarmış hamur yememle başladı
sonrası karanlık ve ürpertici
hoşgeldinnAy geldimm
He valla kavurmaları yiyek yiyek sonra ayy nasıl zayıflayacağımGel kız gellll bayramda etlerii bol bol yiyehhhhhh sonra da burda cebelleşek
atmayız atmayız merak etmeTamambundan sonra siz beni atana kadar bu iki topikte kalıcam
dinlemek için ortadaki kareye basan ben
kavurmadan bişe olmaz baklavaları görünce coşmayak yeterHe valla kavurmaları yiyek yiyek sonra ayy nasıl zayıflayacağım
dinlemek için ortadaki kareye basan ben
bakınız bu bir dramdır
Baklavayı hiç sevmem ben canım şerbetli tatlılardan hoşlanmamkavurmadan bişe olmaz baklavaları görünce coşmayak yeter
ay ne güzel keşke ben de sevmesemBaklavayı hiç sevmem ben canım şerbetli tatlılardan hoşlanmam
yaptım pişman değilimAklımada geldi ama yok dedim o kadar da yapmaz
Tmm canım tartıma pil alayım hemen bildirim yapıcam cuma günü eminim ki tehlike çanları benim için zil takmış oynuyorrrGünaydın obaa
Bayramın 3. günü ,reglin ikinci günü ödemimle az önce tartıldım vee gördüm ki tehlike çanları çalıyo artık benim için.Ertele ertele nereye kadar.Bayramın bitmesini beklemeden artık beslenmemi düzeltmeye başlıyorum an itibariyle
Hadi bakalım ben startı verdim
Cuma günü tartı bildiricem
Nego Bonus retro_hippo I inessa armand Kmsl Hnd Feslegen Kokulu Nane
Kendini hazır hissedenler bıldırcınlar cuma tartınızı bildirin listeye ekliyim sizi
biz onu oynatırız ayıp ediyonTmm canım tartıma pil alayım hemen bildirim yapıcam cuma günü eminim ki tehlike çanları benim için zil takmış oynuyorrr
Bende bildiricem inşGünaydın obaa
Bayramın 3. günü ,reglin ikinci günü ödemimle az önce tartıldım vee gördüm ki tehlike çanları çalıyo artık benim için.Ertele ertele nereye kadar.Bayramın bitmesini beklemeden artık beslenmemi düzeltmeye başlıyorum an itibariyle
Hadi bakalım ben startı verdim
Cuma günü tartı bildiricem
Nego Bonus retro_hippo I inessa armand Kmsl Hnd Feslegen Kokulu Nane
Kendini hazır hissedenler bıldırcınlar cuma tartınızı bildirin listeye ekliyim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?