Eline düşmek için sabırsızlanıyorum
Kızlar yasa tartımın pili bitmiş tam kilomu bilmiyorum inşallah 65 imdir daha fazlasını psikolojim kaldırmaz vallaKmsl Hnd I inessa armand -SWEET MOM-
kilonuzu yazmakla başlayabilirsiniz efemm
maksat bi adım olsun bayram öncesi
hergün ne yediğinizi yazabilirsiniz.yediklerimizi gözden geçirip kontrol etmek açısından
yemek bizim işimzi zatenKızlar yasa tartımın pili bitmiş tam kilomu bilmiyorum inşallah 65 imdir daha fazlasını psikolojim kaldırmaz valla5 ay önce diyet grubundan 58.8 ile izne ayrılmıştım
İlk iş tartıma pil almak olsun,,,,, hele ki bayram öncesi ve bayramda yediklerimi yazamam
Yazsam ağzınız açık kalır ben biraz fazla yiyorum daaaaa
Tamam canım 60 kiloyu tartıda görmemem lazım hiç sevmiyorum 6 il rakamlarıyemek bizim işimzi zaten
tamam sen pili al,bayramdan sonra tam gaz birlikteyiz.
gel yevrim gel çubuk krakerimEline düşmek için sabırsızlanıyorum
ay benim kıştaki kilom oof ofTamam canım 60 kiloyu tartıda görmemem lazım hiç sevmiyorum 6 il rakamları
Enim geçen kıştaki kilo 75 di kızzzzzzay benim kıştaki kilom oof of
Enim geçen kıştaki kilo 75 di kızzzzzz
Vallaha dedim bile nası aldın kızzzz gözlerim yerinden fırladı. Valllaaaaa
benimki 64 tü.şimdi 97 mi 98 mi bilmemnasıl aldın deme gözün sevem
Vallaha dedim bile nası aldın kızzzz gözlerim yerinden fırladı. Valllaaaaa
Yaaaaaaa çok üzüldüm yaaaaa o zaman bayram sonu el birliğiyle zayıflıyoruzçok sıkı diyet yapınca azcık bi gevşemede böyle aldım.daha kötüsü 106dan 64e düştüydüm 9 ayda.8 ayda geri geldi
caanımsınYaaaaaaa çok üzüldüm yaaaaa o zaman bayram sonu el birliğiyle zayıflıyoruz
Gel kız gellll bayramda etlerii bol bol yiyehhhhhh sonra da burda cebelleşekAha buraya da geleyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?