Diyet Obası...

Selam kizlar yarin buyuk gun bugece alw. Yapamadim yarin artik alw. Yaparak starti wericemtablomuz ne alem de.....

Sabahlar nesfit falan yemegi dusunuyorum acele ancak uyanip cikiom ewden ama sut icemiyyorum neyle islatsam sizce

Ishtahi cok acik biriyim bende....ama canim 7hurma 2 tabak semizotu 2 bardak sut herseyden 2..falan sayili gunun war naptin boyle

Harika

,

Su içiliyor sadece bende fazla bilmiyorum

Şimdi okucam :)

Merhaba hoş geldin. Karnın şiş ve 2 bardak süt içiyorsun bu fazla, gaz yapar. Ayrıca 7 hurma yı gen öğün niyetine yerim sen hem yemek yemişsin hem hurma.
Hurma yoğurt diyeti yap bir hafta en güzeli o.

Selamlar hafta sonu yoğun geçti, yarın da piknik var. Gelemedim bir türlü bende.

halacocuksun eserikli doğru diyor canım şişkinsen sütte iyice artırabilir gaz yapıcı bişey zaten.
Çok fazla streslisin buda ayrı bir sorun.

Öncelikle olduğun kiloda gayet güzel olduğunu ama sadece 2-3 kilo verirsen daha iyi hissedeceğini düşün.
Hiç vermesen bile ilerde hatırlayacağın en güzel günlerinden birine bu kafayla hazırlanma lüften.

Su orucuna birden başlanılmıyor. 5 gün yapim dersen cumartesi kendini yemeklere saldırırken bulursun iyice şişersin.

Hurmayı seviyorsan hurma yoğurt diyetini yap. Protein diyeti yap ödem çayı yap.

Suan yazliktan girdik sadece sabah giyceklerimi ve gun icinde yiceklerimi beslenme cantami hazirladim cuppa yatak...butun bowullar holde sirada yarin aksam dizilmeyi bekliyor ew hallac pomugu gibi butun gun aklimda durur huyum kurusun

Kilo Takip Tablosu(21.07.19)Başlangıç Kilo1.Hafta2.Hafta3.Hafta4.HaftaAylık Değişim
Eseriklinego72
Bestekız73
Bonus102.5
Evdeki deli96.1
MrsPanaroid62.6
Hippocan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…