İstahim çok açık ayrıca kabızlık ta etkili resmen 6 aylık hamile gibiyim ..böyle göbek görmedim ben ..neyse akşam 2 dolu tabak bamya yemeği ..2 bardak süt 7 adet hurma yedim ..kendimi çok zor tuttum bir şeyler yapmam lazım benim çok stres oldum hiç böyle göbek olmamıştı
HarikaSabah kahvaltısı 10 30
2 dilim tam buğday ekmeği,1 ince dilim peynir, domates salatalık, sucuklu yumurta, şekersiz çay
Ara 14 00
3 hurma,1 bardak sütlu kahve,bir avuç beyaz leblebi
Akşam 17 30
1buyuk kase yoğurt,8 yk taze fasülye,salata,1 kepekli grissini
2ltsu
O nedemek7 günün kaldı olamaz şu orucuna başlıyorum haydi bismillah .. niyet ettim 5 günlük su orucu tutmaya bu akşam başlıyorum benimle birlikte tutacak var mı şimdi faydalarını dinliyorum you tubeden..beni o paklar sadece
Su içiliyor sadece bende fazla bilmiyorumO nedemek
,
Su içiliyor sadece bende fazla bilmiyorum
Merhaba hoş geldin. Karnın şiş ve 2 bardak süt içiyorsun bu fazla, gaz yapar. Ayrıca 7 hurma yı gen öğün niyetine yerim sen hem yemek yemişsin hem hurma.İstahim çok açık ayrıca kabızlık ta etkili resmen 6 aylık hamile gibiyim ..böyle göbek görmedim ben ..neyse akşam 2 dolu tabak bamya yemeği ..2 bardak süt 7 adet hurma yedim ..kendimi çok zor tuttum bir şeyler yapmam lazım benim çok stres oldum hiç böyle göbek olmamıştı
kuzen geldi bize.yemekti bulaşıktı otur falan filan .herif pcden şimdi kalktı daha@Evdeki deli nerdesin
Okudum normal diyet listelerine ek su icme duzeni gibi anladigim kadari ile,
Su içiliyor sadece bende fazla bilmiyorum
kuzen geldi bize.yemekti bulaşıktı otur falan filan .herif pcden şimdi kalktı daha
yok oyun oynamaz hiç. youtube izler hepOyun mu oynuyor bizim ki de oyun dan nefes almayi unutucak yakindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?