- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Yokken çok özlüyorum ama evde de küçük ile birbirlerine giriyolar..Haftayı iple cekersin artık
e çocuk napcenYokken çok özlüyorum ama evde de küçük ile birbirlerine giriyolar..
Kafamı bir topluyum da bakıyım canım başım ağrıyor dünden beriBenim aklıma yattı basliyim ben buna bence efoya da uyar bu.Nego kız fevzi özgönül diyetlne bi bak başlayak olmazsa kiz
tememKafamı bir topluyum da bakıyım canım başım ağrıyor dünden beri
günaydınGünaydın kızlar 1 gün yattık çıktık çok şükür bdv sağolsun daha da kimseye yorum yapmicem
Boşver ya zaten bu siteye geldim bdv yüzünden her gün ayrı bi sok ne hayatlar var begünaydın
beni de dürten çok konu var ama yazmıyom sinirlerim bozulmasın diye
insanlar takıntılı herkes takıcak bişeyler buluyo.gerçekten ciddi sorunları olanları ayrı tutuyorum tabiki :)Boşver ya zaten bu siteye geldim bdv yüzünden her gün ayrı bi sok ne hayatlar var be
allah hayırlısını göstersinMutlu pazarlar
Erkenden oy kullandım kv de kahvaltı yaptık çocuklarla eşim görevli zaten. Rahatsız biraz kv yemek yaptım ona balkonunu falan temizledim anca eve çıktım
halacocuksun ödemin varsa yeşil zeytini çok yeme canım. Yeterli su içmeyince de ödemi atamıyosun kendimden biliyorum.
Tabiki orası öyle ama ne bileyim neyse yine Ban yemiyeyiminsanlar takıntılı herkes takıcak bişeyler buluyo.gerçekten ciddi sorunları olanları ayrı tutuyorum tabiki :)
Tabiki orası öyle ama ne bileyim neyse yine Ban yemiyeyim
allah hayırlısını göstersinben de paso uzanıyom.felaket bi regl oluyorum durmuyor durmuyor ped yetiştiremiyorum .salı doktora gidicem tekrardan bakalım.
iki aydır adet olmayınca toptan atıyo heralde bilmiyom ya.tırsmıyo da değilim haniNoldu öyle durdu durdu coştusıcaktanmı acaba? Bende uzandım biraz çocuklar bırakırsa az dinlenim diyorum bi bakıyorum burayı okuyorum
7 hurma mi..İstahim çok açık ayrıca kabızlık ta etkili resmen 6 aylık hamile gibiyim ..böyle göbek görmedim ben ..neyse akşam 2 dolu tabak bamya yemeği ..2 bardak süt 7 adet hurma yedim ..kendimi çok zor tuttum bir şeyler yapmam lazım benim çok stres oldum hiç böyle göbek olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?