Diyet Obası...

Mutlu pazarlar

Erkenden oy kullandım kv de kahvaltı yaptık çocuklarla eşim görevli zaten. Rahatsız biraz kv yemek yaptım ona balkonunu falan temizledim anca eve çıktım

halacocuksun ödemin varsa yeşil zeytini çok yeme canım. Yeterli su içmeyince de ödemi atamıyosun kendimden biliyorum.

allah hayırlısını göstersinben de paso uzanıyom.felaket bi regl oluyorum durmuyor durmuyor ped yetiştiremiyorum .salı doktora gidicem tekrardan bakalım.

allah hayırlısını göstersinben de paso uzanıyom.felaket bi regl oluyorum durmuyor durmuyor ped yetiştiremiyorum .salı doktora gidicem tekrardan bakalım.

Noldu öyle durdu durdu coştu sıcaktanmı acaba? Bende uzandım biraz çocuklar bırakırsa az dinlenim diyorum bi bakıyorum burayı okuyorum

Öğlen yemegimde 2 büyük dilim karpuz
Yarım haşlanmış yumurta
Bir kase brokoli çorbası
3 yemek kaşığı kadar patates yemeğinin sadece patatesinden yedim

Eve gideyim inşallah akşamı iyi atlatirim

İstahim çok açık ayrıca kabızlık ta etkili resmen 6 aylık hamile gibiyim ..böyle göbek görmedim ben ..neyse akşam 2 dolu tabak bamya yemeği ..2 bardak süt 7 adet hurma yedim ..kendimi çok zor tuttum bir şeyler yapmam lazım benim çok stres oldum hiç böyle göbek olmamıştı

7 günün kaldı olamaz şu orucuna başlıyorum haydi bismillah .. niyet ettim 5 günlük su orucu tutmaya bu akşam başlıyorum benimle birlikte tutacak var mı şimdi faydalarını dinliyorum you tubeden..beni o paklar sadece

7 hurma mi..

Sabah kahvaltısı 10 30
2 dilim tam buğday ekmeği,1 ince dilim peynir, domates salatalık, sucuklu yumurta, şekersiz çay

Ara 14 00
3 hurma,1 bardak sütlu kahve,bir avuç beyaz leblebi

Akşam 17 30
1buyuk kase yoğurt,8 yk taze fasülye,salata,1 kepekli grissini
2ltsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…