Alıntılıyorum ama ekleyemedim düzenlemede buton yokalıntılayınca olmuyo mu
Olmuyorsa boşver ben her hafta ekleme yaparım zaten kayıtlı bende kilolarAlıntılıyorum ama ekleyemedim düzenlemede buton yok
Yaaa keşke kebap olaydışimdi o elindeki kebap ekmeğini yavaşça yere bırak efo
Afiyet olsunYaaa keşke kebap olaydı
Evden yaptık gün işi oldu
Olmasın artık, artık sağlıklı yemekler olsunAfiyet olsun
Ben bugün tartıldım 75.5.. ya bahane etmek istemiyorum ama alerji ilaçları kilo yaptı.. dikkat ediyorum o kdr ama sabit..Olmuyorsa boşver ben her hafta ekleme yaparım zaten kayıtlı bende kilolar
geçmiş olsun kuzum.kanal tedaviye çok değil mi ya 650 lira tek dişe bi de piiiiBen bugün tartıldım 75.5.. ya bahane etmek istemiyorum ama alerji ilaçları kilo yaptı.. dikkat ediyorum o kdr ama sabit..
Bugün gelemedim dişçi dişçi gezdik.. birine gittik 650 diyo kanal tedavisine.. iki dişçim daha vardı tatilde.. sonra zor birini bulduk 2 ay yer yokmuş ama bi baktı yine saolsun.. iltihap varmış antibiyotik başladık..
Bugün bende pattil detoksu yaptım.. 3 gün detoks yapıcam bari ödemim gitsin regl de kapıda.. off be ne dertliymişim
yanıyo yanıyo
kahvaltı az olmuş yumurta domates salatalık da olsa güzel olurduKizlar nerdesiniz yawww
Sonun da menumu bildiriyorum ..
Sabah
2 dilim kepek ekmegi zeytin peynir
Ara
Muz
Oglen
2tabak corba 1 tabaj tawuk sote 1 tabak salata
Ara
Actiwa yogurt misir patlagi
Aksam
5kofte 1 kase corba salata
Gun icinde
1bucuk lt zencefilli su
2 sekersiz turk kahwe
1 yesilcay
1 sade nescafe
Bugun inanilmaz yogun du sukurler olsun hem diyetin ilk gunu hem de pazartesi bitti.su daha fazla icicem yarin
napıyon kız bonus
ne ayıııpDelinin birine laf anlatmaya çalışıyodum inanırmısın
ben de birine yazcam diye mesaj yerine girmek için teli yan çeviriyom,yazmak için düz tutuyom,mesajı göndermek için tekrar yan çeviriyom
telefondan di miAllah kurtarsın tiz zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?