uyuyakalmışımNe yaptın canım hala doktorda mısın
Hoş geldin aramıza
Sonu güzel olsun verip almayalım da tekrarHosbulduk canim yolumuz uzun
niye devrediyo ayol aaa ben kaptan olmam nego sen ol konu sahibiMesaj atacaksın canım yönetime
Geçmiş olsun bu arada.
Bende öksürüyorum yaz günü
hoşgeldinHosbulduk canim yolumuz uzun
Hosbulduk canim tam gaz geldim ama gazim sonmez insallah
Neyyy uyuyamıkaldınuyuyakalmışım
perşembe gitcem kesin.
bugün azalmaya başladı baya.hem perşembeye biterse adet oldum bitti derim hem kiste de bakar gitmiş mi diye
Ya ben hamileligimde aldim vermeyi basarsam kolay almamda iste mesele vermekteSonu güzel olsun verip almayalım da tekrar
bulcaz bi yolunuIlk sayfaya tabloyu ekleyemiyoruz mu okuyalim mi forumdan nasil yapilio
heeNeyyy uyuyamıkaldın
Hosbulduk canimhoşgeldin
Sus kız ben pc de girmiyorum ayarlayamamniye devrediyo ayol aaa ben kaptan olmam nego sen ol konu sahibi
kız konu sahibi ben olsam da ekleyemem.tablo bütün mesaja göre ayarlanır büyük ihtimalleSus kız ben pc de girmiyorum ayarlayamam
bakim | |||||||||
oluyomuş | |||||||||
Sonu güzel olsun verip almayalım da tekrar
Olur mu be ilk mesajı istediğin gibi düzenlersin. Bahane bulma bana şişko oldum zatenkız konu sahibi ben olsam da ekleyemem.tablo bütün mesaja göre ayarlanır büyük ihtimalle
kız konu sahibi ben olsam da ekleyemem.tablo bütün mesaja göre ayarlanır büyük ihtimalle
bakim oluyomuş
Ah öyle olsa, korumak vermekten çok zor. Uzun süre diyet yapınca birde bıkıyor İnsan tekrar diyet yapmak eziyet gibi geliyorYa ben hamileligimde aldim vermeyi basarsam kolay almamda iste mesele vermekte
ya bi sus en azından uğraşınca veriyon ya veremesen napcanOlur mu be ilk mesajı istediğin gibi düzenlersin. Bahane bulma bana şişko oldum zaten
Güldüremezsin beni çok bozuk moralim çok, hem ben pis ilaçlar yüzünden aldım yineAlnımızın akıylan aldık ama bide öyle düşün kız temiz bağyandan ikinci el
zor olucak ama neyse
İşte uğraşmadım henüz, ya uğraşınca veremezsem ayyy birde bu varya bi sus en azından uğraşınca veriyon ya veremesen napcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?