- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
diyet yok diyet yok.biz sindirim sistemimizi düzeltip küçülücezGeldim ben, yine bozdum diyeti
çok gerçekçiŞaka dimi ne ara yaa
yaa efo ben bu fevzi amcanın videolarını izliyom saatlerdir.mantığını anladım valla.atim sana müsait saatinde izleHaklı
Benim de açasım yok zaten
Çıkar tabi
Bildirim yapmayanları listeden çıkarim di mi.çıkarim çıkarim
Tamam izliycemyaa efo ben bu fevzi amcanın videolarını izliyom saatlerdir.mantığını anladım valla.atim sana müsait saatinde izle
Takımlara bak istersen orda motivasyon kurallar daha sıkı, biz burda katı kurallar uygulamıyoruz çünkü, iki yıl boyunca katı kurallarla diyet yapıp diyet lafından bıkmış durumdayız. Diyeti bırakınca da saçma sapan yedik o katılık yüzünden.Wallahi uymayanlari
Cikar bacim cikar bildirim yapmayani cikar diyeti bozanida cikar olmucak bole motiwasyon yerlerde walla
kahvaltı güzel gözlemeyi bi tane yemen iyi olmuş.gözleme varsa ekmeğe gerek yok aslında.yumurta falan da ye canım kahvaltıdaSabah kahvaltı
Gözleme yedim 1 adet
3 incir
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
7 zeytin
Öğlen
Dondurma 2 top
Akşam2 kase çorba
2 porsiyon sebzeli yemek
Ara bir kaç tane kiraz
Bugün kafama göre yedim bir ara bakalım yarın daha dikkatli davranicam inşallah
günaydın :) ekliyorum listeyeKizlar gunaydin dun tartildim misafirim vardi yazamadim 78.5 geldim
Takim yarismalqrinada katilmak istiyorum ama sorun oluyormu canim sizin icingünaydın :) ekliyorum listeye
yok canım niye sorun olsun kiTakim yarismalqrinada katilmak istiyorum ama sorun oluyormu canim sizin icin
Hmm tamam canim olsun sorim dedim kurallar varya belki yasaktiryok canım niye sorun olsun ki
Ayy kizlar ne guzel kilolar vermissiniz tesekkurler bu arada
kilo takip tablosu Başlangıç 1.Hafta
(28.06.19)Haftalık Fark hippocan 75.5 74 -1.500 eseriklinego 72 73 +1 evdeki deli 96.1 96.8 +800 bonus 102.5 102.5 sabit beyaz lotus 55.8 53.5 -2.300 kozmogirl17 78.5 - -
rica ederim.hep beraber vericez inşallah.Ayy kizlar ne guzel kilolar vermissiniz tesekkurler bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?