- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Saol bitanem 30 oldum ya kızzEneeem iyiki doğdun kuzumm nice sağlıklı yaşların olsun inşllah
Saol cnm 30 oldımretro_hippo doğum günün kutlu olsun hayrlı yaşların olsun kuzum nasılsın?
Saol cnm benim ❤Ooo nice mutlu yıllara doğum günün kutlu mutlu olsun
Amin inşaallah
evet kuzum çok aldım.o kadar çok sıktıkki kendimizi.bi kere bozunca gerisi zincir boşanması gibi geldi.Evet malim ama yine de fazla değil mi sence bebe çıkalı 5 ay oldu aynı duruyorum.
Ama sen süper kilo vermiştin ya biliyorum bunu duymak hiç hoşuna gitmiyor ama epey almışsın.
Aslında bizim yeme düzenimizi değiştirmemiz lazım diyetten ziyade. Ama ben yapamıyorum ya cok seviyorum yemek yemeği
Oo ne güzel tarihben de diycektim 23 eylül müsün bi günle kaçırmışım tüh
benim nişan tarihim bu arada 24 eylül
Evet canım o ilaçlar ama bıraktım, kilo almayı göze alamadım tekrar.O kilolarda olduğunu biliyordum canım ben de.İlaclar da mecbur napacaksin sağlık için. Yani tahmin ettiğim ilaclarsa korumak bile zor oluyor ama sen başarırsın
Ben de ✌10 kilosu gitti 20si kaldı
kaptım seni unutmam artıkOo ne güzel tarih
Evet canım o ilaçlar ama bıraktım, kilo almayı göze alamadım tekrar.
65 olayım yeter diyorum artık
Öyle mi? İncelecegim canım bakalım daha ben düşünmüyorum ama emziriyorum çünkü sütüm çok yeterli olmuyor maalesef.evet kuzum çok aldım.o kadar çok sıktıkki kendimizi.bi kere bozunca gerisi zincir boşanması gibi geldi.
biz bulduk bi düzen efoyla.bonus sağolsun o önerdi.fevzi özgönül diye bi doktor.onun sağlıklı yaşam şeysini uyguluyoz.sağlıklı beslenerek,yiyeceklerin sindirim zorluğuna göre öğünlerinde yiyosun .sindirim sistemini düzenli çalışmasını sağlıyosun.aynı zamanda da zayıflıyosun.ben 5. gündeyim 2 küsür kilo gitti
diyet değil bu kuzum.ekmek hamur işi dışında herşeyden doyana kadar yiyosun.bi incele youtubeda videoları var.hazır hissettiğinde başlarsın istersenÖyle mi? İncelecegim canım bakalım daha ben düşünmüyorum ama emziriyorum çünkü sütüm çok yeterli olmuyor maalesef.
Yedim hocamöğle yemeği yememiş olanlar yesin hemen
mesela ben
Afferim yevrimYedim hocam
Vaaayy Eflalim hatırlandık demek haaCocoChanelmademoiselle vardı bir zamanlar aklıma geldi ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?