- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Canım istersen bir süre diyet modundan çık. O ilk başlayana kadar olan dönem çok zor bende ilk başlayacağım zaman 2kg almıştım düzen oturtamadigim için.kendine yeni bı pantolon beğendiğin bir bluz al deki içine girecem.ben öyle yaptım belki motivasyonum artarGünaydın ❤
Diyet adına çok zorlandığım bi hafta geçiriyorum. Her günü geçtim her öğün yeniden başlıyorum.
Kendimi çok sıkıyorum bu bana kötü şekilde dönüyor...
3 kilonun içine sıkıştım kaldım bi inio bi çıkıyorum.
Tamamen bırakmıyorum tabiki sürekli bir akıl mücadelesi içindeyim.
Yoksa kendime zaten az olan saygım hepten gidicek.
Çok yoruldum bunları düşünmekten yine bozdum demekten... içim tükenmiş sanki... bedenimde ayrı yorgun sporun faydasını görüyorum ama kilo verme olarak değil.
Yoğunda geçiyo bu ara günler...
Canım istersen bir süre diyet modundan çık. O ilk başlayana kadar olan dönem çok zor bende ilk başlayacağım zaman 2kg almıştım düzen oturtamadigim için.kendine yeni bı pantolon beğendiğin bir bluz al deki içine girecem.ben öyle yaptım belki motivasyonum artar
Hiç sıkma canını düzene gireceksin bir süre alışma dönemi yap internetten kendine küçük beden bir bluz hediye et sağlıkla ideal kiloma inip seni giyeceğim deSağol canım doğru diyosun ❤
Hiç sıkma canını düzene gireceksin bir süre alışma dönemi yap internetten kendine küçük beden bir bluz hediye et sağlıkla ideal kiloma inip seni giyeceğim de
Teşekkür ederim@s i d e l y a hoşgeldin
retro_hippo 30 ların hayırlı olsun iyi ki doğmuşsun
@CocoChanelmademoiselle coco hoşgeldin sende kuzum bebişin nasıl?
o zaman rahat bırak bi süre kendini.akışa bırak.vücudu strese sokuyon kuzum.o da etkiliyo bizi.diyet psikolojisinden kurtulmamız lazım bizimGünaydın ❤
Diyet adına çok zorlandığım bi hafta geçiriyorum. Her günü geçtim her öğün yeniden başlıyorum.
Kendimi çok sıkıyorum bu bana kötü şekilde dönüyor...
3 kilonun içine sıkıştım kaldım bi inio bi çıkıyorum.
Tamamen bırakmıyorum tabiki sürekli bir akıl mücadelesi içindeyim.
Yoksa kendime zaten az olan saygım hepten gidicek.
Çok yoruldum bunları düşünmekten yine bozdum demekten... içim tükenmiş sanki... bedenimde ayrı yorgun sporun faydasını görüyorum ama kilo verme olarak değil.
Yoğunda geçiyo bu ara günler...
hoşgeldin evet oyum :) nasılsın deynep
İnsan bi geldim der
Kaptan falan lazımsa geleyim,bilirseniz bu konuda çok titizim
Hoşgeldiniz uleynNego ,evdeki deli sen malisin değil mi?
İyiyim canım.Sizleri gördüm daha iyi oldum.hoşgeldin evet oyum :) nasılsın deynep
zayıflamaya mı geldinİyiyim canım.Sizleri gördüm daha iyi oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?