- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Canım kalori hesabı bana çok doğru gelmiyor.. yani 450 kalori pasta yiyip bütün gün aç kalmaktansa 300 kaloriye dolu dolu bir tabak yemek ye.. karnın tam anlamıyla doysun.. hemde daha sağlıklı.. arada bir canınım çektiği şeyler için olur amq her zmn yapma bence.. dolu dolu sağlıklı ye :)Merhaba kızlar bugün inşallah toparlayacağım. Dünkü pastanın acısı çıktı bugün. 40dk leslie yaptım. Sabah normal bir kahvaltı. İki dilim ekmekle. Peynir ve zeytin ve şekersiz çay içtim. Öğlen nesfit yedim. Akşam Allah kerim ama tabi ki dikkatli yiyeceğim. Bu kilolar gidecek inşallah.
peki tamam lütfen destek olun böyle yanlışlarımi göreyim7den sonra yemeği keserek,2.5 lt su içerek,ekmeği sadece tam buğday ve kahvaltıda yiyerek, pilavı, makarnayı keserek başla işte..
Menü ver de bakalım doğruların yanlışların neler..peki tamam lütfen destek olun böyle yanlışlarımi göreyim
Menü ver de bakalım doğruların yanlışların neler..
hemen söyleyim..
sabah yarım gevrek bir dilim peynir 3 zeytin şekersiz çay domates slatalik
sonra sade Türk Kahvesi
ikindi bir bardak ayran
akşam da yeşil mercimek 4 yk bir bardak ayran 2.5 litre su içtim.
Hayır cnm. Şu anda kilon fazla.. normal sağlıklı besleme ile zaten gidicek.. diyet demek az yemek değil.. düzenli ve sağlıklı beslenme.. mesela 1 tabak dolusu sebze yemeği, büyük bir tabak salata, yoğurt,çorba.. bir ara sana benim kahvaltımı atim örnek kahvaltı olsun..slm az yemem gerekmez mi sabah tartildim kilom 86 çıktı bende bugün daha hafif acikmadikca öyle yemicem sabah bulgurlu yoğurt çorbası şekersiz çay içtim su içiyorum
Kalori hesabi öyle birşey değil ki canım, sağlıksız, çok yağlı ve diyet olarak önerilmeyen şeyleri yine yemiyorsunuz. Ben bu şekilde kilo vermeye devam ediyorum. Ha ama her gün 1000 kalorilik hamurger menü yiyen varsa yanlış yapıyor demektir zaten. Ama ben kalori hesabı diyetinde böyle yapanı görmedim. Burada amaç 800 900 kaloriyi yine sağlıklı beslenerek geçmemek.Canım kalori hesabı bana çok doğru gelmiyor.. yani 450 kalori pasta yiyip bütün gün aç kalmaktansa 300 kaloriye dolu dolu bir tabak yemek ye.. karnın tam anlamıyla doysun.. hemde daha sağlıklı.. arada bir canınım çektiği şeyler için olur amq her zmn yapma bence.. dolu dolu sağlıklı ye :)
Bazal kadar yesem kilo veremem ki. 1500 mesela benim. Spor da çok az yapıyorum.Bu arada 800 900 kalori çok ama çok düşük. Bu şekilde yağdan değil kastan verirsiniz. İdeal olanı bazal metabolizma kadar kalori almak. Diyetisyen tanıdığın tavsiyesi
Herkes öyle diyor ama ben yine de deniyorum bakalım bi ara da vücut ölçtürcem verdiklerim yağ mı gitmiş kas mı gitmiş kendi konum var 73'ten... diye. Oraya durum bildirimi yaparımVucüt düşük kalori ile beslenmede kendini kıtlık var diye korumaya alıyor. Bir yerden sonra bırakın kilo vermeyi vucut kendini korumak adına yağ depoluyor ve siz kilo alıyorsunuz lütfen dikkkat
Aynen dün kilo bildirim günüydü.. hatırlatamadım kusura bakmayın..Evet bende onu diyecektim kimse birşey paylaşmıyor. Ben kilo durumunu paylaşayım. Çok şükür 80 li kilolardan kurtuldum. Sonsuza dek elveda diyoruz. 79.1 kg ım. 1 haftada 900 gr vermişim şükür
Günlük 900 kaloriye normale dönünce uygulanamaz diyorsanız ben de her gün yarım saat spor için aynı fikirdeyim. Sonuçta sporu bırakınca da kilo alınır. Ha siz ben bunu hayat rutinim yapacam diyorsanız ben de az yemek konusunda aynı seyi düşünüyorum. Bu yuzden herkes kendi yolundan gitsin. 1500 lü bir bazalmetabolizmaya sahipseniz 70li kilolardasınız sanırım. Aynı sayılırız. Bakalım kim haklı çıkacak. Haberleşiriz.Benim bazal metabolizma 1522 ortalama 1400 kalori alıyorum 3.5 kg verdim 1 ayda. Yavaş ama sağlıklı gidiyor. Bu düzeni rutine çevirdim hep böyle yapıcam. Ama siz sürekli olarak 800 kalori ile beslenmezsiniz. Bir yerden sonra bırakacaksınız ve verdiğiniz kilolar aynen geri gelecek. Bazal metabolizma nın çok aşağısında kalori almamalısınız diyen ben değil bir diyetisyen
Evet 79 kiloyum boyum 174. Ben daha önce bu şekilde 13 kilo vermiştim 69 a kadar inmiştim. Ayrıca diyetisyen bir tanıdığım var onla da telefonla konuşuyoruz başka şehirde çünkü. 1200 kalorinin altını asla tavsiye etmiyorum dedi. İnternette de okursanız birçok doktor diyetisyen düşük kalori almayın diyor. Bu kadar insan bilimsel araştırmalar yanılıyor olamaz değil mi? 1500 kalori bazal metabolizma bu sadece vucudum ihtiyacı. Kalp beyin böbrek VS gibi organların çalışma için gereken minumum kalori. Normal kalori ihtiyacı 2000 e yakındır sizin. Çünkü sürekli yatmıyoruz. Bunun harici gün içinde yürüyoruz merdiven çıkıyoruz ütü yapıyoruz süpürge açıyoruz TV izliyoruz otobüste ayakta gidiyoruz bunların hepsi için vucudun kaloriye yani enerjiye ihtiyacı var. Siz o gereken enerjiyi vermezseniz vucut bir yerden sonra kendi üretmeye çalışacak. Kaslar en iyi enerjiye dönüşebilir şeylerdir vucut için. Bu yüzden düşük kalori alımında kastan gidiyor kilo. Arabaya yeterli benzin koymazsanız araba sizi yolda bırakır. Yani vucudunuz bir yerde pes eder. Terslemenize gerek yok. Yanlış yaptığınız şey hakkında iyi niyetli olarak sizi uyarıyorum. Haa spor için dediğiniz şey doğru. Sporu bırakınca da kilo direk alınır ama ben normalde de çok yürüyen hareket eden biriyim. Hergün yürüdüğüm sabit 5 km yolum var. İstesemde bırakamam yürüyüşü. Yani spor benim bir parçam zaten.Günlük 900 kaloriye normale dönünce uygulanamaz diyorsanız ben de her gün yarım saat spor için aynı fikirdeyim. Sonuçta sporu bırakınca da kilo alınır. Ha siz ben bunu hayat rutinim yapacam diyorsanız ben de az yemek konusunda aynı seyi düşünüyorum. Bu yuzden herkes kendi yolundan gitsin. 1500 lü bir bazalmetabolizmaya sahipseniz 70li kilolardasınız sanırım. Aynı sayılırız. Bakalım kim haklı çıkacak. Haberleşiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?