- 17 Nisan 2019
- 289
- 463
- 53
İyi gitti maşallah senin :) bende yüksek kilolarda az kaloriye karşıyım.. bir yerde vücut tıkanır..Bu arada günlüğünüzü okudum. Buraya da yazıyım. Sizin 800 900 kalori alımınızın yaklaşık 2 katına yakın kalori almama rağmen sizden daha çok kilo vermişim. Ben 29 martta 83.7 kiloydum ama kalori takibine 1 nisanda başladım. bugün tartı günümdü. tartıldım 78.8 kg ım 5 kg a yakın kilo kaybım olmuş 1 ayda. önemli olan çok düşük kalori ile beslenme değil sağlıklı beslenme onu demeye çalışıyorum.
Hoşgeldin canım :)Ad: ateşböceği41
Güncel kilo:57.8
Boy:164
Hedef kilo:50-52 arası
Bize kendini anlat: öğretmenim yalnız yaşıyorum bekarım haliyleŞubat ayında başlayan diyet maceram dukan atak, İsveç diyeti, kabak detoksu vs devam etti. 8 kiloya yakın verdim ancak duraklama dönemi, ailemin yanına gidip aldığım kilolar, sıkılma durumu vs derken biraz boşladım. Tam pilatese başlayacaktım ki merdivenlerden düşüp sakatlandım, bir ay spor yok. Daha hızlı iyileşmek adına yemekten kısmıyorum cumadan beri. Ama Pazartesi Ramazan’la beraber yeni bi sayfa açmak istiyorum. Halihazırda bi topiğin var ordan da devam ediyorum ancak sanırım yarışmaya ya da gaza gelmeye, belki de hırs yapmaya ihtiyacım var o yüzden kabul ederseniz sevinirim
(Amma yazdım he)
Hoş buldum kuzumHoşgeldin canım :)
Ye ye şişko seni :)
Gel kuzum gel.. ben 2 gündür başladım iyi de gidiyo ama dün serum aldım bakalım tartıya nasıl yansıcak? birde bir torba ilaç verdi doktor.. inş planımı bozmaz 15 gün sıfır kaçamak.. ekmek ile tatlı yok :)
Canım iyi olsa önemli olan sağlık. Geçmiş olsun.Gel kuzum gel.. ben 2 gündür başladım iyi de gidiyo ama dün serum aldım bakalım tartıya nasıl yansıcak? birde bir torba ilaç verdi doktor.. inş planımı bozmaz 15 gün sıfır kaçamak.. ekmek ile tatlı yok :)
Hadi bakalım inş bozmıcazCanım iyi olsa önemli olan sağlık. Geçmiş olsun.
Sabah kahvaltıyı abarttım yine. Diğer iki öğün hurma yoğurt yapıcam. Eliptiğe de başlıyorum.
Sen yaparsınHadi bakalım inş bozmıcazhedefim var inş kararlıyım.. dün avm de bir sürü kokulu fast food arasında salata yedim.. dedim yesem biliyorum vizdan azabı tatlarını biliyorum 15 gün dayan hippo
Oyy pp,ne kurbangeldim ule
canavarım utanmadan hala pasta pişiriyo di miOyy pp,ne kurban
Utansın artıkcanavarım utanmadan hala pasta pişiriyo di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?