Diyet Obası...

Bu arada günlüğünüzü okudum. Buraya da yazıyım. Sizin 800 900 kalori alımınızın yaklaşık 2 katına yakın kalori almama rağmen sizden daha çok kilo vermişim. Ben 29 martta 83.7 kiloydum ama kalori takibine 1 nisanda başladım. bugün tartı günümdü. tartıldım 78.8 kg ım 5 kg a yakın kilo kaybım olmuş 1 ayda. önemli olan çok düşük kalori ile beslenme değil sağlıklı beslenme onu demeye çalışıyorum.

İyi gitti maşallah senin :) bende yüksek kilolarda az kaloriye karşıyım.. bir yerde vücut tıkanır..

Ad: ateşböceği41
Güncel kilo:57.8
Boy:164
Hedef kilo:50-52 arası
Bize kendini anlat: öğretmenim yalnız yaşıyorum bekarım haliyle Şubat ayında başlayan diyet maceram dukan atak, İsveç diyeti, kabak detoksu vs devam etti. 8 kiloya yakın verdim ancak duraklama dönemi, ailemin yanına gidip aldığım kilolar, sıkılma durumu vs derken biraz boşladım. Tam pilatese başlayacaktım ki merdivenlerden düşüp sakatlandım, bir ay spor yok. Daha hızlı iyileşmek adına yemekten kısmıyorum cumadan beri. Ama Pazartesi Ramazan’la beraber yeni bi sayfa açmak istiyorum. Halihazırda bi topiğin var ordan da devam ediyorum ancak sanırım yarışmaya ya da gaza gelmeye, belki de hırs yapmaya ihtiyacım var o yüzden kabul ederseniz sevinirim
(Amma yazdım he)

Hoşgeldin canım :)

Herkese iyi akşamlar Bildirim yapmaya geldim
Öğlene doğru uyandım saat 11.30
Uyanınca ılık limonlu su içtim
Kahvaltı 12.00
4 dilim tam buğday ekmeği
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
Kaymak reçel çemen
Açık çay

Akşam 16.30
2 dilim tam buğday ekmeği
Bir porsiyon zeytinyağlı fasulye
Bir porsiyon salata zeytinyağlı limonlu
Bir dolu kase ev yoğurdu

20.30 da bi tane dondurma yedim

2 litre su içildi
Malesef spor yok(bileğini sakatlamıştım)

Canım kusura bakma ben bir geldim bir gittim
İnşallah verebilirsiniz

Takıma girmeyi de düşünmüştüm ama diyet motivasyonum yerlerdeymiş.... kendimi toplayıp belki arada uğrarım yanınıza :)

Canım iyi olsa önemli olan sağlık. Geçmiş olsun.
Sabah kahvaltıyı abarttım yine. Diğer iki öğün hurma yoğurt yapıcam. Eliptiğe de başlıyorum.

Canım iyi olsa önemli olan sağlık. Geçmiş olsun.
Sabah kahvaltıyı abarttım yine. Diğer iki öğün hurma yoğurt yapıcam. Eliptiğe de başlıyorum.
Hadi bakalım inş bozmıcaz hedefim var inş kararlıyım.. dün avm de bir sürü kokulu fast food arasında salata yedim.. dedim yesem biliyorum vizdan azabı tatlarını biliyorum 15 gün dayan hippo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…