Diyet Obası...

Hoşgeldin :) en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inş.. bugünden itibaren menü ve sporunu düzenli olarak yazarsan sevinirim :)
Hoşbulduk elimden geldiğince yazacağım. Eskiden 36 bedendim. Şimdi 46 Ya kadar çıktım. Çok şükür biraz indim. Dün 40beden pantolonuma zorda olsa girdim. Kilo 80 ama boydan kurtarıyoruz herhalde

Hoşbulduk elimden geldiğince yazacağım. Eskiden 36 bedendim. Şimdi 46 Ya kadar çıktım. Çok şükür biraz indim. Dün 40beden pantolonuma zorda olsa girdim. Kilo 80 ama boydan kurtarıyoruz herhalde
Boy Ama işte ben de 40 giyiyorum 62 kiloyum ama

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Maydanoz
Salatalık yarısı
1 dilim domates
Kibrit kutusu beyaz peynir

Öğlen:
2 tabak bezelye
1 kase yoğurt

Akşam:
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
4-5 sarma

Ara:
3 kuru kayısı

Spor:
Ev temizliği yaptım başka spor yapmadım ya

Su 1 L içtim çok çay içtim
Suya devam ediyorum ama 2 yi tamamlayamam muhtemelen

Bu diyet menüsü değil ki.. öğlen bezelye ki bezelye diyette olmaz.. akşam BİR TABAK bulgur pilavı olur mu? 3 kaşık en fazla.. yoğurtlu kabak iyi bide qz karbon almışsın gibi sarma.. 1 lt de su çok az.. hiç olmamış

Sarmaya bebek görmeye gittik diğerlerinden hiç yiyemem diye en azından sarmadan azıcık alayım dedim ama..
Bezelye hiç mi olmaz

Akşamda 6 gibi yedim
Suyu da 1,5 falan oldu galiba aşırı çaycıyım ondan öyle oluyor ya
Ama bugün 2L yapacağım en az

Canım yorumun için teşekkürler

Diyete bezelye havuç patates olmaz cnm.. bebek görmeye gidecekseniz akşam yemeği yemeyip bikaç sarma yoğurt salata ile atlatmalıydın.. su önemli :)

Kızlar selam.. Ben tam olarak diyet değil de kalori takibi yapıyorum. Kalori takibinde öyle çok fazla yasaklar yok. Şöyle ki bazal metabolizma hızını ve günlük kalori ihtiyacımı hesaplayarak gün içinde canım ne isterse (tabi aşırı şekerli unlu yiyecekler yemeden) yiyerek günde 1400 kaloriyi geçmeyecek şekilde besleniyorum. Benim yaptığım biraz farklı yani. Diyet programları kibrit kutusu kadar peynir VS bana göre değil. Ben onlardan çok çabuk sıkılıyorum ve yarıda bırakıyorum. Kilo kontrolü canımı yakmamalı.. Mesela dondurma istediysem onu yiyebilmeliyim. Ben bu kalori takibi ile bir kaç sene önce 13 kg vermiştim 4 ayda. Ama sonra kendimi yemeğe verdim takibi bıraktım aynen aldım kiloyu. Ben aslında bu yıl 29 martta başladım kalori takibine. İlk kilom 83.7 Di. Bu sistem ve tabiki sporla dün tartıda 80 kg çıktım. Spor çok önemli. Günde en az 7500 adım. Ben daha çok leslie yürüyüşü tercih ediyorum. Bir ara ip atlıyordum ama onu bel fıtığı nedeniyle bıraktım. Zararlıymış. Velhasıl benim paylaştığım menüleri görünce şaşırmayın. Dediğim gibi benim sistem az farklı. Günde 3 lt su içiyorum ama onu belirteyim. Birde Yeşil çay olmazsa olmazım. Verdiğim bu 4 kg a yakın kilo kaybında lahmacun da yedim dondurmada ama işin matematiği var. Onları yediğim zaman gün içinde başka şeyleri kısarak günü kurtardım. Ayrıca arada bir vucudu şaşırtmak da gerekiyormuş duraklama yaşamamak için. Fazla uzun yazdım sıktıysam affedin sevgiler

Bugünkü yemeği planladığım menü. Ben bu şekilde fotoğraf eklesem olur dimi? Tek tek yazmak zor çünkü

Eklentiler

• Screenshot_20190421_155716.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Uğrayamadım cuma günü temizliğim vardı dünde perttim. Bugünde misafir hazırlığıyla uğraştım.
Tartılmak aklıma gelemedi bile.

Yarın sabah tartılsam olur mu?

Canım ne sıkması olur mu

İnşallah verirsin yine bakalım spor yapıp bırakınca da kilo alınıyor eğer bıraktıysan o dönem

Aaa listede yeni farkettim iki tane makarna görünüyor onun bir tanesi yanlış girilmiş. Soslu makarna doğru. Aldığım kalori daha da azmış yani

Ben de onu soracaktım

Akşam yemeğine misafirliğe gideceğiz öğlen yemedim
İnşallah akşam da kaçırmam...

Hayırlı akşamlar

Bugünkü menüm:
Tavada yumurta domates salatalık maydanoz 1 ince dilim ekmek (ekmeğin uç kısmından) 5 tane zeytin
Terbiyeli şehriye çorbası yoğurtlu kabak salata
1 şeker pare
1 kuru kayısı ara öğündü
1 Türk kahvesi

40 dk yürüyüş + ev işi

2,5 L su

Canım menü verirken daha açık olsa.. mesela kahvaltı akşam ara öğün saatlerini de belirtsen çok önemli :)

Şekerpare kesinlikle olmaz sende biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…