Diyet Obası...

Canım menü verirken daha açık olsa.. mesela kahvaltı akşam ara öğün saatlerini de belirtsen çok önemli :)

Şekerpare kesinlikle olmaz sende biliyorsun
Evet
Tamamdır bugünden itibaren daha açık yazacağım :)

Akşam da arkadaşıma gidiyorum
Reglim bitmedi hala ve inşallah tatlıya dayanırım
Şişko kalmak istemiyorsan dayanacağım

Metro merdivenlerini falan yürüyorum zor olsa da
İnşallah işe yarar

slm bende aranıza katılmak istiyorum geçtiğimiz hafta yoğurt hurma kürü yaptım 7 günlük 88.6 kg ile başladım suan kilo 85
boy 1.74 yaş 36
sıvı diyeti mi yapsam diyorum nasıl ilerleyim bilemedim biran önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan lütfendestek olun..

Hoşgeldin cnm.. hemen gitsin diye abuk subuk şok diyetler yapma.. mümkünse bir diyetisyene gitsen iyi olur.. ama gidemiyordan klasik şeylerle başkayalım..

Mesela 2 lt su.. tam buğday ekmeği.. sadece kahvaltıda 2 dilim ile.. akşam 7den sonra yeme içmeyi kes.. abur cubur tatlıyı kes.. pilav, hamur işi, patates i kes.. meyveyi sınırlı ye.. günde yarım saat yürüyüş yap.. kilon fazla olduğu için bunlar bile yeterli gelecektir.. kilon takılırsa detoks denersin

Hoşgeldin canım

HB doğru söylüyorsun da nerden başlıycam bilemedim bir an önce kurtulmak adına denesem dedim 2.5 yaşında kızım var spor yapamıyorum diyetisyen de öyle malesef hareket olmayınca birde moral olsun diye kilonun düştüğünu göreyim de bırakmayayim diğer türlü vazgeciyorum

7den sonra yemeği keserek,2.5 lt su içerek,ekmeği sadece tam buğday ve kahvaltıda yiyerek, pilavı, makarnayı keserek başla işte..

Merhaba kızlar bugün inşallah toparlayacağım. Dünkü pastanın acısı çıktı bugün. 40dk leslie yaptım. Sabah normal bir kahvaltı. İki dilim ekmekle. Peynir ve zeytin ve şekersiz çay içtim. Öğlen nesfit yedim. Akşam Allah kerim ama tabi ki dikkatli yiyeceğim. Bu kilolar gidecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…