EvetCanım menü verirken daha açık olsa.. mesela kahvaltı akşam ara öğün saatlerini de belirtsen çok önemli :)
Şekerpare kesinlikle olmaz sende biliyorsun
Ben bugün 61.7 çıktııımBende tartıldım bugün.. 72.3.. Hadi bakalım cumartesiye ne olucak :)
Hoşgeldin cnm.. hemen gitsin diye abuk subuk şok diyetler yapma.. mümkünse bir diyetisyene gitsen iyi olur.. ama gidemiyordan klasik şeylerle başkayalım..slm bende aranıza katılmak istiyorum geçtiğimiz hafta yoğurt hurma kürü yaptım 7 günlük 88.6 kg ile başladım suan kilo 85
boy 1.74 yaş 36
sıvı diyeti mi yapsam diyorum nasıl ilerleyim bilemedim biran önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan lütfendestek olun..
Hoşgeldin canımslm bende aranıza katılmak istiyorum geçtiğimiz hafta yoğurt hurma kürü yaptım 7 günlük 88.6 kg ile başladım suan kilo 85
boy 1.74 yaş 36
sıvı diyeti mi yapsam diyorum nasıl ilerleyim bilemedim biran önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan lütfendestek olun..
Ben uzun aradan sonra Leslie yapacağım heyecanlıyım :)Kızlar nerdesiniz :)
Ayy spor yapmalıyım bi türlü hayatıma katamadım yaaBen uzun aradan sonra Leslie yapacağım heyecanlıyım :)
Ütü yaptım şimdi spor inşallah
Sen ne yaptın :)
Yaptım ve özlemişiiim çbence sen de 15 dk lık videolarla başla :)Ayy spor yapmalıyım bi türlü hayatıma katamadım yaa
Hoşgeldin cnm.. hemen gitsin diye abuk subuk şok diyetler yapma.. mümkünse bir diyetisyene gitsen iyi olur.. ama gidemiyordan klasik şeylerle başkayalım..
Mesela 2 lt su.. tam buğday ekmeği.. sadece kahvaltıda 2 dilim ile.. akşam 7den sonra yeme içmeyi kes.. abur cubur tatlıyı kes.. pilav, hamur işi, patates i kes.. meyveyi sınırlı ye.. günde yarım saat yürüyüş yap.. kilon fazla olduğu için bunlar bile yeterli gelecektir.. kilon takılırsa detoks denersin
Kızlar nerdesiniz :)
inş.bakalım bırakma sakınBen unutmuşun burayı pazartesi biraz fazla çıktım 3 gün hurma yapayım dedim bugün başladım ama tam başarılı değildim yarın daha iyi olurum inş.
7den sonra yemeği keserek,2.5 lt su içerek,ekmeği sadece tam buğday ve kahvaltıda yiyerek, pilavı, makarnayı keserek başla işte..HB doğru söylüyorsun da nerden başlıycam bilemedim bir an önce kurtulmak adına denesem dedim 2.5 yaşında kızım var spor yapamıyorum diyetisyen de öyle malesef hareket olmayınca birde moral olsun diye kilonun düştüğünu göreyim de bırakmayayim diğer türlü vazgeciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?