Diyet Obası...

Ad: migi:) ismi söleyemem. / eski nick : orkidekaramel.
Güncel kilo: 89,5
Boy: 1,65
Hedef kilo: 57
Bize kendini anlat: yıllardir ayni kilodaydim 2014 te 76 ile evlendim.evlenince ben incecik olurum diye düşünmüşüm. olmadi bu kilo ile hamile kaldim ilk bebek kaybi yaşadim. sonra 2016 da ikinciye hamile kaldim 83 kilo ile.. 2017 de doğum yaptım
83 ile girdim 80 ile doğum çiktim.. süt yapsin diye ye ye. dolsun dediler. tatlılar kurabiyeler oh hepsini ne varsa yedim 95 çikmişim bi arada.. biraz verdim al ver 88-95 arasi gidip geliyor çok kolay pes ediyorum. idareli hiç olamiyorum 2,5 yıldır resmen savaş veriyorum ne olacak böle...

Hoşgeldin migi :)

Verirsin üzülmek yok, gözünde büyütme, bizler zamanında ne kilolar verdik bakma şimdi aldık biraz
Evdeki deli 40 kilo verdi bir zamanlar mesela, hippocan da o civarda verdi, ben 20 kilo vermiştim
kahvaltı yaptınız mı karılar
Yaptım

Verirsin üzülmek yok, gözünde büyütme, bizler zamanında ne kilolar verdik bakma şimdi aldık biraz
Evdeki deli 40 kilo verdi bir zamanlar mesela, hippocan da o civarda verdi, ben 20 kilo vermiştim

Yaptım
afiyet bal şeker olsun
çok sapıtık bi gün geçirdim dün.
bugün normale döndüm emhamdülillah

Yaptım
ben 18 imde zayiftim mükemmel fiziğim vardi 56 kgydum:) dersaneye gittim hergün çikolatalar derken 70 olmuşum
ünv başladim 19umda 70-76 süründü...
şu an 30.. kilolar üzerime yapıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…