İyi yapıyorsun ohHe gidiyoz öyle 20 dk 30 dk maksat vücut çalışsın
En güzel saadetBende kv ile keyif
sizi bekliyorum iki saattirDiyet obası kalkkkk
Selam
Hoş geldin, kimsin kimlerdensin
bunu okumadan kendimi tanitmişimHoş geldin, kimsin kimlerdensin
Hoşgeldin migi :)Ad: migi:) ismi söleyemem. / eski nick : orkidekaramel.
Güncel kilo: 89,5
Boy: 1,65
Hedef kilo: 57
Bize kendini anlat: yıllardir ayni kilodaydim 2014 te 76 ile evlendim.evlenince ben incecik olurum diye düşünmüşüm. olmadi bu kilo ile hamile kaldim ilk bebek kaybi yaşadim. sonra 2016 da ikinciye hamile kaldim 83 kilo ile.. 2017 de doğum yaptım
83 ile girdim 80 ile doğum çiktim.. süt yapsin diye ye ye. dolsun dediler. tatlılar kurabiyeler oh hepsini ne varsa yedim 95 çikmişim bi arada.. biraz verdim al ver 88-95 arasi gidip geliyor çok kolay pes ediyorum. idareli hiç olamiyorum 2,5 yıldır resmen savaş veriyorum ne olacak böle...
hoşbuldukHoşgeldin migi :)
Verirsin üzülmek yok, gözünde büyütme, bizler zamanında ne kilolar verdik bakma şimdi aldık birazAd: migi:) ismi söleyemem. / eski nick : orkidekaramel.
Güncel kilo: 89,5
Boy: 1,65
Hedef kilo: 57
Bize kendini anlat: yıllardir ayni kilodaydim 2014 te 76 ile evlendim.evlenince ben incecik olurum diye düşünmüşüm. olmadi bu kilo ile hamile kaldim ilk bebek kaybi yaşadim. sonra 2016 da ikinciye hamile kaldim 83 kilo ile.. 2017 de doğum yaptım
83 ile girdim 80 ile doğum çiktim.. süt yapsin diye ye ye. dolsun dediler. tatlılar kurabiyeler oh hepsini ne varsa yedim 95 çikmişim bi arada.. biraz verdim al ver 88-95 arasi gidip geliyor çok kolay pes ediyorum. idareli hiç olamiyorum 2,5 yıldır resmen savaş veriyorum ne olacak böle...
Yaptımkahvaltı yaptınız mı karılar
afiyet bal şeker olsunVerirsin üzülmek yok, gözünde büyütme, bizler zamanında ne kilolar verdik bakma şimdi aldık biraz
Evdeki deli 40 kilo verdi bir zamanlar mesela, hippocan da o civarda verdi, ben 20 kilo vermiştim
Yaptım
ben 18 imde zayiftim mükemmel fiziğim vardi 56 kgydum:) dersaneye gittim hergün çikolatalar derken 70 olmuşumVerirsin üzülmek yok, gözünde büyütme, bizler zamanında ne kilolar verdik bakma şimdi aldık biraz
Evdeki deli 40 kilo verdi bir zamanlar mesela, hippocan da o civarda verdi, ben 20 kilo vermiştim
Yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?