Diyet Obası...

bende bol bol domates var buzluğa atmak için aldıydım.patlıcan var iki tene kapya biber var.içim dışım kabak patlıcan oldu
Köz patlıcan kapya domates salatası yap mecbuuur
Yumuşak yüzlü olma iş yerinde kendi işimi yetişmiyor de olur mu öyle şey ya.
Kv ile sorunlar mı var

piiii anladım o zaman sana dosya getirdiklerinde işim biterse bakarız de.hayır demezsen azıtırlar
öle diyorum bakariz diye adamin çabuk ol bitir demesini sinir oluyorum açilmiyor diyorum.
hiç sevmem üstüme yük yükleyenlere... yavaş yaparim.. hiç umrumda olmaz.

Köz patlıcan kapya domates salatası yap mecbuuur

Yumuşak yüzlü olma iş yerinde kendi işimi yetişmiyor de olur mu öyle şey ya.
Kv ile sorunlar mı var
hayır sorun yok bebek görme konusunda sende gel diyo ben haftasonu gideriz diye düşünmüşüm haftasonu da düğünler var. dün için yarin ( bugün ) uygun dedim. işi varmiş cuma gelin demiş...
geçen haftada aldim saatlik izini.. işler çok yogun bu hafta diyorum eş de kv de kimse anlamiyo 5 ten sonra gelirim dedim. iyi dediler. inş 3-4 te almaya çalışacagim.

Anladım, yazın yoğun oluyor tabi düğün sezonu olunca

nasıl verdin 40 kgyu nasıl verdiyse uygulamaya çalış:)
deli gibi spor yapıyoduk
tatlı hamur işi falan hiç yemiyodum ben.Karatay diyeti yapıyodum sıkı bi şekilde.burdaki takımlarda yarışıyodum o zamanlar.baya yardımcı oldu bana takımlar.ama son zamanlar çalışmaya başlayınca hem spor hem koşturmacalı bi işti.haşatım çıkıyodu bütün gün.öyle öyle gitti kilolar.

beni takimlara almiyor 3 yıl önce diskalifiye olmuşum. kurallari bilmiyordum. bende girmiyorum.

bu sabah kahvaltıda karpuz yedim.
işe giderken para bozdurmayı düşündüm içimdeki ses poğaça al çikolata al bozdurursun diyo.
dinlemedim
parayı dolmuşta bozdurdum
şimdi mi Aciktim.
güzel bi kahvaltı yapsaydın keşke.evden götürsen bi dondurma kabına koyup.ben öyle yapıyodum öğlen yemeğimi dondurma kabında götürüyodum hep.abur cubura da yönelmemiş olursun.

ALMİYOLARSA hiç bakmiyorum orayada:)
iradeasizliğim sürekli pes etme pahasina sahibim
o pes etmeye meyil herkeste var.takılma o tarafına.atıyorum bugün yememen gereken bişey yedin,amaan nasılsa bozdum diyip koyverme sakın.bi sonraki öğün güzel beslenicem de devam et.

dün ne varsa yedim bugün kural koydum.
karbondirat yemeyecegim:)
bugün öğlen yemekte
aşicbaşi çorbasi
etli bezelye
biber doma
yeşillikayran.
güzel menü bak,.biber dolması bi tane yeterli,diğerlerinden doyana kadar ye.akşam da bi sebze yemeği yaparsın yoğurtla yersin mis gibi olur

Dün süper bir şekilde beslenirken birden akşam oğlanın yarım kalan ince dilim pastasını yedim.. zaten ince dilimdi yarısını yiyim dedin de hala vicdan azabı.. pastaya neden hayır diyemiyorum

Dün süper bir şekilde beslenirken birden akşam oğlanın yarım kalan ince dilim pastasını yedim.. zaten ince dilimdi yarısını yiyim dedin de hala vicdan azabı.. pastaya neden hayır diyemiyorum
Maalesef hepimiz de var bu durum ama aşıcaz, üzülmek fayda sağlamıyor, kaldığımız yerden devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…