nasıl verdin 40 kgyu nasıl verdiyse uygulamaya çalış:)kırk kilonun yanında 6 kilo neyki
şubat ayında 64 kiloydum
çok sıkı diyet yapınca sonrasında fena çuvalladım şimdi toparlamaya çalışıyorum
piiiibenim iş devlet işi kamuda çalışıyorum.:)
Köz patlıcan kapya domates salatası yap mecbuuurbende bol bol domates var buzluğa atmak için aldıydım.patlıcan var iki tene kapya biber var.içim dışım kabak patlıcan oldu
Yumuşak yüzlü olma iş yerinde kendi işimi yetişmiyor de olur mu öyle şey ya.bugün yogun kafam 100 milyon..
şu an çalışıyorum bitirmesi gereken evraklar. gerçekten ben hiç elletmek istemiyom biriktirip birakmak var.. olmuyor ki başkalarini işini yapıyorum sinir bozucu....
adam izin aliyor. bende alayim yarin inşaallah yapsin bi zahmet.. hiç kusura bakmasin. ...
eve geliyorum uyuyorum hemen..
dün baya yoğun geçti..
annemlerdeydim..
dişarda dondurma yedik...
ardindan eşimin teyzesi çocuğu görmek istiyormuş muş...
gitmeyelim diycem kaynanam orda...
altlı üstlüyüz ya. onlari alip gidecektik.;
varinca keyfim düştü konuşacak bi durumda degilim konuşmadim..
yarin bebek görmeye gidicez izin al diyo. işlerde yogun..
bende dedim ki işler yogun diyorum anlamiyor. vereceklermibide izin vermiyolar diyo.
yogunsa nasıl verir..
çok sinir oldum.. sustum bende sesimi çikarmadim alayim bakalim dedim. kesildi.;
evrak vermek için komşuya verdim. eve geldim... uyumuşum hemen.
öle diyorum bakariz diye adamin çabuk ol bitir demesini sinir oluyorum açilmiyor diyorum.piiiianladım o zaman sana dosya getirdiklerinde işim biterse bakarız de.hayır demezsen azıtırlar
hayır sorun yok bebek görme konusunda sende gel diyo ben haftasonu gideriz diye düşünmüşüm haftasonu da düğünler var. dün için yarin ( bugün ) uygun dedim. işi varmiş cuma gelin demiş...Köz patlıcan kapya domates salatası yap mecbuuur
Yumuşak yüzlü olma iş yerinde kendi işimi yetişmiyor de olur mu öyle şey ya.
Kv ile sorunlar mı var
Anladım, yazın yoğun oluyor tabi düğün sezonu oluncahayır sorun yok bebek görme konusunda sende gel diyo ben haftasonu gideriz diye düşünmüşüm haftasonu da düğünler var. dün için yarin ( bugün ) uygun dedim. işi varmiş cuma gelin demiş...
geçen haftada aldim saatlik izini..işler çok yogun bu hafta diyorum eş de kv de kimse anlamiyo 5 ten sonra gelirim dedim. iyi dediler. inş 3-4 te almaya çalışacagim.
deli gibi spor yapıyoduknasıl verdin 40 kgyu nasıl verdiyse uygulamaya çalış:)
beni takimlara almiyor 3 yıl önce diskalifiye olmuşum. kurallari bilmiyordum. bende girmiyorum.deli gibi spor yapıyoduk
tatlı hamur işi falan hiç yemiyodum ben.Karatay diyeti yapıyodum sıkı bi şekilde.burdaki takımlarda yarışıyodum o zamanlar.baya yardımcı oldu bana takımlar.ama son zamanlar çalışmaya başlayınca hem spor hem koşturmacalı bi işti.haşatım çıkıyodu bütün gün.öyle öyle gitti kilolar.
ben de sevmem tepemde hadi hadi diyen adamıöle diyorum bakariz diye adamin çabuk ol bitir demesini sinir oluyorum açilmiyor diyorum.
hiç sevmem üstüme yük yükleyenlere... yavaş yaparim.. hiç umrumda olmaz.
diskalifiye olunca almazlar evet.ya takımlar disiplin sağlıyo.yani o disiplin senin içinde var zaten.takımlara gerek yokbeni takimlara almiyor 3 yıl önce diskalifiye olmuşum. kurallari bilmiyordum. bende girmiyorum.
güzel bi kahvaltı yapsaydın keşke.evden götürsen bi dondurma kabına koyup.ben öyle yapıyodum öğlen yemeğimi dondurma kabında götürüyodum hep.abur cubura da yönelmemiş olursun.bu sabah kahvaltıda karpuz yedim.
işe giderken para bozdurmayı düşündüm içimdeki ses poğaça al çikolata al bozdurursun diyo.
dinlemedim
parayı dolmuşta bozdurdum
şimdi mi Aciktim.
ALMİYOLARSA hiç bakmiyorum orayada:)diskalifiye olunca almazlar evet.ya takımlar disiplin sağlıyo.yani o disiplin senin içinde var zaten.takımlara gerek yok
o pes etmeye meyil herkeste var.takılma o tarafına.atıyorum bugün yememen gereken bişey yedin,amaan nasılsa bozdum diyip koyverme sakın.bi sonraki öğün güzel beslenicem de devam et.ALMİYOLARSA hiç bakmiyorum orayada:)
iradeasizliğim sürekli pes etme pahasina sahibim
güzel menü bak,.biber dolması bi tane yeterli,diğerlerinden doyana kadar ye.akşam da bi sebze yemeği yaparsın yoğurtla yersin mis gibi olurdün ne varsa yedim bugün kural koydum.
karbondirat yemeyecegim:)
bugün öğlen yemekte
aşicbaşi çorbasi
etli bezelye
biber doma
yeşillikayran.
Maalesef hepimiz de var bu durum ama aşıcaz, üzülmek fayda sağlamıyor, kaldığımız yerden devamDün süper bir şekilde beslenirken birden akşam oğlanın yarım kalan ince dilim pastasını yedim.. zaten ince dilimdi yarısını yiyim dedin de hala vicdan azabı.. pastaya neden hayır diyemiyorum
dediği gibi yaptım:) çok bile doymuşum:)güzel menü bak,.biber dolması bi tane yeterli,diğerlerinden doyana kadar ye.akşam da bi sebze yemeği yaparsın yoğurtla yersin mis gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?