- 9 Şubat 2011
- 824
- 487
- 158
- Konu Sahibi Miskin_Sid
-
bu sabah :
[1] yesil cay 1 adet 0
[2] CEVİZ 1.5 adet 40.5
[3] Kuru kayısı 3 adet 54
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Yeşil Zeytin 4 adet 28
[6] Uno Kepekli Ekmek 1 DİLİM 45
[7] Sütaş Light Beyaz Peynir 40 GRAM 74
kesinlikle çok iyi hayatım sakın öyle haftalık verdiğin kiloya takılma zaten daha 1 hafta bile olmadı ayrıca vermezsin vermezsin bir gün bir bakarsın 2 kilo birden vermişsin. aylık olarak hesaplamak daha mantıklı.
hayatım bende öyle dışarda falan yapmıyorum yine kadınlar klübünden öğrendiğim bir yürüyüş cd si var akşamları 50 dk onunla yürüyorum ve yürüyüş gibi zaten öyle ağır egzersizleri bende yapamıyorum ve yaptığım yürüyüş bile yetiyor tavsiye ederim. leslie sansone ile 4 mil yürüyüş
valla bende bu kez hedefimi yüksek tuttum :) bakalım göreceğiz ama bu sefer kendimi çok azimli hissediyorum evimin karşısında bir pazar oluor cmtsi günleri çok güzel kıyafetler geliyor ve ben hiç birinin içine giremiyorum( ama 2-3 ay sonra yavaş yavaş en küçük bedenine inmeye başlayacağım ve yaklaşık 5-6 ayın sonunda zafer kısmetse :))))
bu arada günaydın herkeslereee
kaçamaksız günler olsunn :)))
Günaydın tatlım 6 ay sürermi ya 17 kilo vermek offfffff(((((((
kahvaltın süper cnm iştah açıcı :))) gayet sağlıklı
kızlar magazin izliyorum şuan şu can bonomoda adam oldu he
kızlaaar ben de varım gaza gelmek ve getirmek için önüme gelen her yere yazıyorum:) Boy 163 kilo 68 hedef kilom da görüldüğü üzere 58 sadece 2.5 ayım var üni lisans son sınıf öğrencisiyim
her ay 5 lilo versen 3.5 ay sürer bence
kızlaaar ben de varım gaza gelmek ve getirmek için önüme gelen her yere yazıyorum:) Boy 163 kilo 68 hedef kilom da görüldüğü üzere 58 sadece 2.5 ayım var üni lisans son sınıf öğrencisiyim
her ay 5 kilo vereceğimi hiç sanmıyorum.ilk ay kilo kolay gidermiş ama sonra çok zor gidiyormuş.Allah yolumuzu açık etsin
ama 6 ay deyicede bi tuhaf oldu içim ben 6 ay dahamı aç kalıcam :):):)
Günaydın tatlım 6 ay sürermi ya 17 kilo vermek offfffff(((((((
sporla destekle canım bacım
ya aslında sürmez ama ben süreyi uzun tuttumki moralimiz bozulmasın . ben geçen yıl 2 ayda 10 kilo verdim mesela ama sporda yaptım yanında. amaç hızlı değil sağlıklı vermek . bide vücudun reaksiyonu blli olmuyor bazaen bir kiloya kadar inip bir ay sabitleniyor bazen hızla gidiyor kilolar. o yüzden hiç bir durumda irade kırmamak gerek:)
her ay 5 kilo vereceğimi hiç sanmıyorum.ilk ay kilo kolay gidermiş ama sonra çok zor gidiyormuş.Allah yolumuzu açık etsin
ama 6 ay deyicede bi tuhaf oldu içim ben 6 ay dahamı aç kalıcam :):):)
olmuyoooor olmuyooooorrrrr sporla olmuyorrrrrr :) daha doğrusu spor hayatımda olamayor.
ben çalışıyorum bacım evde 19:30 da oluyom o satten sonra da hiç bişe yapamıyom
hoşgeldin tatlım bnm de kilo 72 nekdar çok dimi
ama buna aç kalmak deme bence sen artık hep böyle sağlıklı besleneceksin unutma mesela hep sağlıklı ve az yemek yemekte 6 aydan sonra bırakınca benim gbi tekrar gerisin geri dönersin cnm :)
evet burası irade için harika bir yer herkes birbirini gaza getiriyor ben dediğim gibi hep tekrarlıyorum bozuk plak gibi ama ben burada geçen yıl 10 kg vcerdim hiç bir zaman 3 kg den fazlasını vermemiştim ama gerçekten beyinde bitirmek çok önemli bu meseleyi. ben artık eskisi gibi olmayacağım bende zayıf kadınların giydiği şeyleri giyeceğim yada seni gaza getiren neyse onu söyleyeceksin kendine.. mesela beni geçen yıl gaza getiren şişman bir gelin olmak istemiyorum duama şişman bir eş oldum ama olmak yada olmamak işte bütün mesele bu :))) edebiyatıda paramparça ettim beeee :))
olmuyoooor olmuyooooorrrrr sporla olmuyorrrrrr :) daha doğrusu spor hayatımda olamayor.
ben çalışıyorum bacım evde 19:30 da oluyom o satten sonra da hiç bişe yapamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?