Diyet Pisti

bu sabah :

[1] yesil cay 1 adet 0
[2] CEVİZ 1.5 adet 40.5
[3] Kuru kayısı 3 adet 54
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Yeşil Zeytin 4 adet 28
[6] Uno Kepekli Ekmek 1 DİLİM 45
[7] Sütaş Light Beyaz Peynir 40 GRAM 74

kahvaltın süper cnm iştah açıcı :))) gayet sağlıklı

Oda Doğru çok haklısın ya kızlar benim bu smililer çalışmıyor(gülümsemeler)

Günaydın tatlım 6 ay sürermi ya 17 kilo vermek offfffff(((((((

kızlaaar ben de varım gaza gelmek ve getirmek için önüme gelen her yere yazıyorum:) Boy 163 kilo 68 hedef kilom da görüldüğü üzere 58 sadece 2.5 ayım var üni lisans son sınıf öğrencisiyim

Günaydın tatlım 6 ay sürermi ya 17 kilo vermek offfffff(((((((

ya aslında sürmez ama ben süreyi uzun tuttumki moralimiz bozulmasın . ben geçen yıl 2 ayda 10 kilo verdim mesela ama sporda yaptım yanında. amaç hızlı değil sağlıklı vermek . bide vücudun reaksiyonu blli olmuyor bazaen bir kiloya kadar inip bir ay sabitleniyor bazen hızla gidiyor kilolar. o yüzden hiç bir durumda irade kırmamak gerek:)

çok haklısın ben kendime hedef ağustos ayı diye koydum bakalım ağustosta kaç kilo olucam:)

her ay 5 kilo vereceğimi hiç sanmıyorum.ilk ay kilo kolay gidermiş ama sonra çok zor gidiyormuş.Allah yolumuzu açık etsin
ama 6 ay deyicede bi tuhaf oldu içim ben 6 ay dahamı aç kalıcam :):):)

ama buna aç kalmak deme bence sen artık hep böyle sağlıklı besleneceksin unutma mesela hep sağlıklı ve az yemek yemekte 6 aydan sonra bırakınca benim gbi tekrar gerisin geri dönersin cnm :)

kızlaaar ben de varım gaza gelmek ve getirmek için önüme gelen her yere yazıyorum:) Boy 163 kilo 68 hedef kilom da görüldüğü üzere 58 sadece 2.5 ayım var üni lisans son sınıf öğrencisiyim

evet burası irade için harika bir yer herkes birbirini gaza getiriyor ben dediğim gibi hep tekrarlıyorum bozuk plak gibi ama ben burada geçen yıl 10 kg vcerdim hiç bir zaman 3 kg den fazlasını vermemiştim ama gerçekten beyinde bitirmek çok önemli bu meseleyi. ben artık eskisi gibi olmayacağım bende zayıf kadınların giydiği şeyleri giyeceğim yada seni gaza getiren neyse onu söyleyeceksin kendine.. mesela beni geçen yıl gaza getiren şişman bir gelin olmak istemiyorum du ama şişman bir eş oldum ama olmak yada olmamak işte bütün mesele bu :))) edebiyatıda paramparça ettim beeee :))

olmuyoooor olmuyooooorrrrr sporla olmuyorrrrrr :) daha doğrusu spor hayatımda olamayor.
ben çalışıyorum bacım evde 19:30 da oluyom o satten sonra da hiç bişe yapamıyom

hayatım bahane yokkk avize mağazamız var 20:20 de evde oluyorum kocama yemek hazırlıyorum sonra o yerken ben 45 dk leslie ile yürüyorum sonra duş alıyorum (allahtan bulaşıkları makineye koyabiliyor okadar eğittim :) yani bahanesi çok ama maalesef bahaneye yer yoook :)

hoşgeldin tatlım bnm de kilo 72 nekdar çok dimi

hoşbuldum:) 72 ile 68 arasında çok fark görmüyorum, çok mu ee gerçekçi olmak gerekirse orta karar ama kesinlikle verilemicek kilolar deil çünkü benm 76 kiloya çıkıp tekrar 64e indiğim de oldu ama yaşam stili haline getirmediğimiz için geri alıyoruz ,sadece karar vermek ve abur cubur ve ekmeği kesmek bile kilo verdiriyo tabi arkadaşların dediği gibi spor da önemli ve hızı arttırıcı bir etken

o kiloları geri nasıl aldın nasıl kıydın kendine:) bide verirken çok sıkı bir diyetmi yaptın? ben de 3 hafta 5 kilo verdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…