- Konu Sahibi Miskin_Sid
-
e ozaman diyet yapman daha rahat olur yahu en azından sadece kendine hazırlarsın.. bide akşam sporu yaptınmı ohhh miss
kızlar spor önemliiii her seferinde söylüyorum onsuz olmaz
sağdan soldan tırtıklayarak hallettim az olmasını pilav ve patateslebu kocişlere yemek hazırlamak olmasa kilo falan almayacağızda :)
evet kilolar aynı inşallah hedefimizede ulaşacağız :)
Hanımlar canım sıkkın bir şey soracağım..2 gündür 1 kilo fazla tartıyor tartı..Adet olacağım bugün sanırım..Tartıda etkiler mi ki o durum.. henüz 1 adır evimde tartı var çünkü ..adet durumunda hi tartılmazdım
endişelenme etkiler hemde nasıl bende 2 kilo fazla çıkıyor adete girceğim dönem
işte o işe bir türlü başlayamadım spora nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum
şu spor işini?
inş ulaşacağız şekeri bnm hedef 55 biraz zor gibi ama bakalım başaracakmıyız?
Yaaa çok moralim bozulmuştu şoka girdim resmen tartılınca.. oohh demek ondanmış... Teşekkür ederim canım o zaman adet bitene kadar kaldırayım şu tartıyı..
Nedemek canım benim, bencede kaldır o tartıyı adetin bitince tartılırsın
Hanımlar canım sıkkın bir şey soracağım..2 gündür 1 kilo fazla tartıyor tartı..Adet olacağım bugün sanırım..Tartıda etkiler mi ki o durum.. henüz 1 adır evimde tartı var çünkü ..adet durumunda hiç tartılmazdım
Günaydın bacılarımmm bugün dayanamadım hallendim tartıya :) ama biraz üzüldüm yarın yazıcam artık
diyete devam
dün bende senin gibi uyandım :)) bi baktım 1 kg fazlayım yıkıldımm ama tabiki reglidenmiş :)) bakalım yarında kesin bir sonuç alamayacağız ama yinede kilo bildirmeden olmaz haftaya kesin sonuçları göreceğiz inşallah :)) geçmiş olsun ağrısız sızısız bitiversin cnm inş.
ya kızlar bişey dicem size ben bugün tartıldım 0.5(YARIM KİLOCUK)vermişim pazartesiden beri diyet yapıyorum bugün ölcüldüm
sizceçokmu az kilo vermişim
dün bende senin gibi uyandım :)) bi baktım 1 kg fazlayım yıkıldımm ama tabiki reglidenmiş :)) bakalım yarında kesin bir sonuç alamayacağız ama yinede kilo bildirmeden olmaz haftaya kesin sonuçları göreceğiz inşallah :)) geçmiş olsun ağrısız sızısız bitiversin cnm inş.
canım çok güzel bence daha kaç gün oldu ki pazartesinden şurda hem kilon az kilo azaldık.a vermek zoralnıyo bende tolete gidip tartılcam da üşeniyom yatak scak
günaydın herkese
ya kızlar bişey dicem size ben bugün tartıldım 0.5(YARIM KİLOCUK)vermişim pazartesiden beri diyet yapıyorum bugün ölcüldüm
sizceçokmu az kilo vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?