Diyet Pisti

e ozaman diyet yapman daha rahat olur yahu en azından sadece kendine hazırlarsın.. bide akşam sporu yaptınmı ohhh miss

kızlar spor önemliiii her seferinde söylüyorum onsuz olmaz

işte o işe bir türlü başlayamadım spora nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum
şu spor işini?

sağdan soldan tırtıklayarak hallettim az olmasını pilav ve patatesle bu kocişlere yemek hazırlamak olmasa kilo falan almayacağızda :)

evet kilolar aynı inşallah hedefimizede ulaşacağız :)

inş ulaşacağız şekeri bnm hedef 55 biraz zor gibi ama bakalım başaracakmıyız?

Hanımlar canım sıkkın bir şey soracağım..2 gündür 1 kilo fazla tartıyor tartı..Adet olacağım bugün sanırım..Tartıda etkiler mi ki o durum.. henüz 1 adır evimde tartı var çünkü ..adet durumunda hiç tartılmazdım

Son düzenleme:

endişelenme etkiler hemde nasıl bende 2 kilo fazla çıkıyor adete girceğim dönem

endişelenme etkiler hemde nasıl bende 2 kilo fazla çıkıyor adete girceğim dönem

Yaaa çok moralim bozulmuştu şoka girdim resmen tartılınca.. oohh demek ondanmış... Teşekkür ederim canım o zaman adet bitene kadar kaldırayım şu tartıyı..

Son düzenleme:
işte o işe bir türlü başlayamadım spora nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum
şu spor işini?

hayatım bende öyle dışarda falan yapmıyorum yine kadınlar klübünden öğrendiğim bir yürüyüş cd si var akşamları 50 dk onunla yürüyorum ve yürüyüş gibi zaten öyle ağır egzersizleri bende yapamıyorum ve yaptığım yürüyüş bile yetiyor tavsiye ederim. leslie sansone ile 4 mil yürüyüş

inş ulaşacağız şekeri bnm hedef 55 biraz zor gibi ama bakalım başaracakmıyız?

valla bende bu kez hedefimi yüksek tuttum :) bakalım göreceğiz ama bu sefer kendimi çok azimli hissediyorum evimin karşısında bir pazar oluor cmtsi günleri çok güzel kıyafetler geliyor ve ben hiç birinin içine giremiyorum ( ama 2-3 ay sonra yavaş yavaş en küçük bedenine inmeye başlayacağım ve yaklaşık 5-6 ayın sonunda zafer kısmetse :))))

bu arada günaydın herkeslereee

kaçamaksız günler olsunn :)))

Canlar kefiri bir araştırın derim.. ben dün bir konu açtım bununla ilgili..konuya yönlendirdiğimi sanmayın fakat netten bir araştırıp bakın.. ben bugün öğlen alacağım ..

dün bende senin gibi uyandım :)) bi baktım 1 kg fazlayım yıkıldımm ama tabiki reglidenmiş :)) bakalım yarında kesin bir sonuç alamayacağız ama yinede kilo bildirmeden olmaz haftaya kesin sonuçları göreceğiz inşallah :)) geçmiş olsun ağrısız sızısız bitiversin cnm inş.

ya kızlar bişey dicem size ben bugün tartıldım 0.5(YARIM KİLOCUK)vermişim pazartesiden beri diyet yapıyorum bugün ölcüldüm
sizceçokmu az kilo vermişim

Bu adet dönemi dert valla biz kadınlar için erkekler ne rahat

ya kızlar bişey dicem size ben bugün tartıldım 0.5(YARIM KİLOCUK)vermişim pazartesiden beri diyet yapıyorum bugün ölcüldüm

canım çok güzel bence daha kaç gün oldu ki pazartesinden şurda hem kilon az kilo azaldık.a vermek zoralnıyo bende tolete gidip tartılcam da üşeniyom yatak scak

günaydın herkese

inşallah canım diyeceğim ama bol ağrılı günlerim başladı bile sabahtan kendimden geçiyorum resmen.. ben de az önce arkadaştan duydum rahatladım regl yüzünden olmuş diye..
28 yaşındayım hâlâ alışamadım her ay bu olaya :)

Son düzenleme:

kesinlikle çok iyi hayatım sakın öyle haftalık verdiğin kiloya takılma zaten daha 1 hafta bile olmadı ayrıca vermezsin vermezsin bir gün bir bakarsın 2 kilo birden vermişsin. aylık olarak hesaplamak daha mantıklı.

bu sabah :

[1] yesil cay 1 adet 0
[2] CEVİZ 1.5 adet 40.5
[3] Kuru kayısı 3 adet 54
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Yeşil Zeytin 4 adet 28
[6] Uno Kepekli Ekmek 1 DİLİM 45
[7] Sütaş Light Beyaz Peynir 40 GRAM 74

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…