Diyet Pisti

Spor:
[1] Yürümek (Asfalt) 30 dak 134.64

Araöğün
[2] Elma 1 ADET 60
[3] sek light süt 200 ml 0.5 adet 31.7
[4] Leblebi Sarı 2 AVUÇ 40

Akşam
[5] havuç 1 adet 26
[6] Semizotu 20 GRAM 6.4
[7] Badem 14 gr (adet) 79.8
[8] Kuru Üzüm 5 gr 15
[9] Leblebi Sarı 2 AVUÇ 40
[10] Knorr Kremalı Domates Çorbası 1 250 ML 61.5

Araöğün
[11] Kuru kayısı 2 adet 36
[12] Kuru Üzüm 10 gr 30
[13] Sütaş light yoğurt 1 125 gr 55

Öğle Yemeği:
[14] Nar Ekşisi 0.3 1 y. kaşığı 10.5
[15] Knorr Kremalı Domates Çorbası 1 250 ML 61.5
[16] havuç 1 adet 26
[17] Mantar 20 gr 2.8

araöğün:
[18] Portakal 1 ADET 50

sabah:
[19] CEVİZ 0.5 adet 13.5
[20] CEVİZ 1 adet 27
[21] Kuru kayısı 2 adet 36
[22] Domates 1 ADET 14
[23] Yeşil Zeytin 4 adet 28
[24] Uno Kepekli Ekmek 1 DİLİM 45
[25] Sütaş Light Beyaz Peynir 50 GRAM 92.5

Toplam : 753.56 kal

Son düzenleme:
kaç kilo vermek istiyosun canım ben yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum birlikte başlayalım istersen

takan tek kisisin tesekkur ederim.. ben 15 kilo vermek istiyorum tabi hepsini hemen vermek saglikli degil ama eylul ayina kadar felan vermek istiyorum aslinda benim bi diyet listem var :) gecen sene diyetisyene gitmistim ama sonra biraktim listemi verebilirm istersen.. ben listeyi uygulamaya calisiyorum tabi cikolata kacamaklari disinda ama bir de ben fazla hareketsizim sanirim.. eve eliptik bisiklet de aldirdim ama useniyorum.. eglenceli hale getirmek icin bi ton sey yaptm laptopun karsisina koydum film izlerken yapayim dedim dizi izleyim dedim olmadi muzik esliginde kitap okuyarak yapayim dedim azicik ise yaradi ama hala useniyorm her gun spor yapsam kilo veririm belki.. iki ay once haftada 1 kilo vererek ayda 4 kilo verdim ama sonra durdu sanirim spor yapmadigim icin..

peki ne yaptınız biraz bahsedermisin?

tatlı çikolata falan baya azalttık bol su içtik kepekli ekmek yedik yemeklerde de genelde sebze ve yürüyüş yaptık sonra metabolizma hızlanıyo zaten kepekli ekmeğime hergün bal sürüp yediğimi bilirim ve hergün tartıya çıktığımda yarım kiloya yakın eksiliyodu ama sonra yedim işte

tamam tatlım hep birlikte zayıflayalım ben arkadaşımla başlamıştım 72 den 66 ya düştüm salak gibi yedim ve 69 oldum o 62 ve benim dediklerimi yaparak

sölediklerinin hepsini bende yapıyorum şu an. aslında bende iyi kilo verdim 3 haftada 5 kilo hemde
hiç spor yapmama rağmen.hergün yürüyenleri acayip kıskanıyorum.bnm hiç hergün yürüme gibi bir
fırsatım olmadı malesef

bende 1 senede tam 20 kilo aldım;
boyum= 1,68
kilom= 82 :26:
bu sabah 1 poaça ve çay, arada 1 activia yoğurt, öğlen 2 incir, öğleden sonra 1 paket hazır çorba, akşam karnıbahar salatası ve bulgur pilavı ve yoğurt ( akşamı biraz abarttım herhalde ) şimdide yeşil çay içiyorum....
sabahları işe giderken ve çıkışta yürüyorum sadece yarım saat maksimum. hazirana düğünüm var en kısa sürede vermem lazım 20 kiloyu.

cnm malesef 20 kilo vermen imkansız ama en fazlasını vermek için uğraşabilirsin.mesela ben poaça hastasıyım ama 1 aydır ağzıma sürmedim
ve iş arkadaşlarım hergün karşımda yiyorlar çok zor ama mecburuz yememeye:)

düğünü olan herkeze mutluluklar diliyorum maşallah alah nazar deydirmesin

Bende dün yani 20 marta evlenicektim ama ..... neyse alah bir ömürü birlikte yaşlanmayı nasip etsin

Ah sorma sorma bende çikulataya hasret kaldım reklamlarda görüyorum onu yiyene bi güzel sövüyorum

düğünü olan herkeze mutluluklar diliyorum maşallah alah nazar deydirmesin

Bende dün yani 20 marta evlenicektim ama ..... neyse alah bir ömürü birlikte yaşlanmayı nasip etsin

gerçekten ama...... çok merak ettim:)

Yıllar once yapardım buna bnzer bı dıyet kalp vakfı dıyetıymıs acıl kılo vermesı gerekenler ıcın ama ınanın bu bılgılerın dogrulugundan emın deılım ılk gun 4yumurta 2oglen 2 aksam, 2.gun:yarım kılo yogurt 3.gun:yıyebıldıgın kdr yesıllık 4.gun :yarım kılo haslanmıs tavuk 5.gun :yarım kılo kırmızı et sekersız cay kahve serbest onun dısında hıc bırsey yok 1hafta ara verıp 2.kezde yapılabılıyor onceden yapıp 10gunde 10 kılo verdıgım zmnlar oldu ama sporda yapıodum ılk baslarda ılk 2gun yatakdan kalkamazdım snra yapa yapa alısdım ama aradan yıllar gectı denemek ıstedıgımde mıgrenım tutuyor asla 2.gun olmuo bu arada gecmısde yaparken 5gun boyunca 1 kucuk lokma cıkolata kacamagı yapmısdım 3kılo vermısdım bolede nankör bı dıyet gerı alınası kolay kılo verdırıo bu dıyet şok dıyet gıbı kullanılabılır 5gun sonunda saglıklı ve dengelı beslenerek kılo kalıcı hale getırılmelı bence acıkcası bnm cesaretım yok

bu 5günde 5 kilo tarzı veya bu acil kilo vermek için yapılan diyetler yağdan verdirmiyor bence boşuna eziyet çekior insanlar sonra hop geri alıyosun bence tabi

evet dengeli beslenmek en iyisi ama işte zamanım kısıtlı ya bende sorun çıkacağını pek sanmıyorum okulda bi şey yemeden 3 ders voleybol oynadığımı bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…