- Konu Sahibi Miskin_Sid
-
bu 5günde 5 kilo tarzı veya bu acil kilo vermek için yapılan diyetler yağdan verdirmiyor bence boşuna eziyet çekior insanlar sonra hop geri alıyosun bence tabi
hmmmmm.çok üzüldümama inan öyle günler gelirki iyiki yaşamışım bunları dersin.
bende sana benzer birşeyler yaşamıştım zamanında
tipik türk filmisözlüyken günü aldık sonra bir güzel kandırılıp terk edildik
Alah herkeze hayılısını versin helal sütü emmiş verisn aminnnnn
kızlar bnm dıyetısyenım aynı zamanda psıkolojı egıtımıdealmıs aldatılmıs bır kadın bnm evlendıgımı duydugunda bana ılk soledıgı sey sana bı abla tavsıyesı aldatılırsan bunun sebebı sen oldugunu sakın dusunme kıloların yuzunden aldatıldıgını asla dusunme dedı banada pek ınandırıcı gelmedı ama o ole soledı takdır sızın ...bende kılolarım yuzunden esımın benı sevmeyecegını dusunup depresyona gırdım su aralar o moddayım(
dıyetısyen mı bnm mı??bnmkıyse ne sen sor ne ben solımmmm ..senın 2katıkilo kaç ayıptır sorması:)
Kızlar bnm dıyetısyenım aynı zamanda psıkolojı egıtımıdealmıs aldatılmıs bır kadın bnm evlendıgımı duydugunda bana ılk soledıgı sey sana bı abla tavsıyesı aldatılırsan bunun sebebı sen oldugunu sakın dusunme kıloların yuzunden aldatıldıgını asla dusunme dedı banada pek ınandırıcı gelmedı ama o ole soledı takdır sızın ...bende kılolarım yuzunden esımın benı sevmeyecegını dusunup depresyona gırdım su aralar o moddayım(
inşallah yarın daha güzel bir diyet uygularm kızlar yarın daha sıkı tutalımcumaya ne kaldı
dıyetısyen mı bnm mı??bnmkıyse ne sen sor ne ben solımmmm ..senın 2katı
oh oh buralar ne güzel olmuş yavv kalabalık kalabalık..
akşam yemeğim 1 elma 1 kase yoğurt
dayanamadım kocama pişirdiğim pialvdan iki kaşık yedim bir dilimde batates fırında pişmişinden(((
kilolar aynıymış kaderlerde aynı :) ama akşam yemeğin çok az olmuş
sağdan soldan tırtıklayarak hallettim az olmasını pilav ve patateslebu kocişlere yemek hazırlamak olmasa kilo falan almayacağızda :)
evet kilolar aynı inşallah hedefimizede ulaşacağız :)
oh oh buralar ne güzel olmuş yavv kalabalık kalabalık..
akşam yemeğim 1 elma 1 kase yoğurt
dayanamadım kocama pişirdiğim pialvdan iki kaşık yedim bir dilimde batates fırında pişmişinden(((
sağdan soldan tırtıklayarak hallettim az olmasını pilav ve patateslebu kocişlere yemek hazırlamak olmasa kilo falan almayacağızda :)
evet kilolar aynı inşallah hedefimizede ulaşacağız :)
tek derdim tatlı çikulata
bende koca falanda yok halim harap:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?