Diyet Pisti

Kızlar bnm dıyetısyenım aynı zamanda psıkolojı egıtımıdealmıs aldatılmıs bır kadın bnm evlendıgımı duydugunda bana ılk soledıgı sey sana bı abla tavsıyesı aldatılırsan bunun sebebı sen oldugunu sakın dusunme kıloların yuzunden aldatıldıgını asla dusunme dedı banada pek ınandırıcı gelmedı ama o ole soledı takdır sızın ...bende kılolarım yuzunden esımın benı sevmeyecegını dusunup depresyona gırdım su aralar o moddayım(

kilo kaç ayıptır sorması:)

Ben bir bekar olarak söz sahibi deyilim ama şu olay şeye benzer
eşiniz sakat kalıyor ve bu sebepten terk esiyor , aldatan erkekler bence kendine hakim olamayan nefsine hakim olamayan iradesiz kimseler

Allah hepımızı korusunda malesef erkekler fızyolojık olarak bu konuda zayıf eksık yada hatalı yaratılmıslar artık ne dersenız salgıladıgı hormonlar hormonlara cevresel faktorlerın etkısı ...ozzetle doga kanunu buna dunyanın en gusel kadını bıle olsanız engelolamazsınız bır anlık gafletlerıne yenık duserler ...bnm vurgulamak ıstedıgım bunun sebebı kılolarımız deılmiş uzman öle söledi!!!!
AYRICA öle erkeklerde var(eşi sakatlanınca hastalanınca terk eden o tamamen bu hormonlar konusundan farklı bı konu ona bız aramızda cibiliyetsiz erkek dioruz:))

Son düzenleme:
inşallah yarın daha güzel bir diyet uygularm kızlar yarın daha sıkı tutalım cumaya ne kaldı

oh oh buralar ne güzel olmuş yavv kalabalık kalabalık..

akşam yemeğim 1 elma 1 kase yoğurt

dayanamadım kocama pişirdiğim pialvdan iki kaşık yedim bir dilimde batates fırında pişmişinden (((

dayanamadım kocama pişirdiğim pialvdan iki kaşık yedim bir dilimde batates fırında pişmişinden (((

kilolar aynıymış kaderlerde aynı :) ama akşam yemeğin çok az olmuş

kilolar aynıymış kaderlerde aynı :) ama akşam yemeğin çok az olmuş

sağdan soldan tırtıklayarak hallettim az olmasını pilav ve patatesle bu kocişlere yemek hazırlamak olmasa kilo falan almayacağızda :)

evet kilolar aynı inşallah hedefimizede ulaşacağız :)

sağdan soldan tırtıklayarak hallettim az olmasını pilav ve patatesle bu kocişlere yemek hazırlamak olmasa kilo falan almayacağızda :)

evet kilolar aynı inşallah hedefimizede ulaşacağız :)

bende koca falanda yok halim harap:)

tek derdim tatlı çikulata

ben çok nadir tatlı krizine girenlerdenim bende hareketsizlikten ve geç saatte yemekten lkilo aldım

regl dönem,imde bile sadece 2 tane badem şekeri ile atlatıyorum tatlı krizimi günlerce görmesem canım istemez. ama bende bu aralar fast food düşkünlüğü baladı hamburgere hayır diyemiyorum ...

ama artık hayırrrrrrr :)

:125:

kızlarrr ben artık yatıyorum hepinizi öpüyorum ... reglimin ilk günü ystak paklar beni :) herkese tatlı rüyalar

yarın güzel , iradeli ve kaçamaksız bir gün olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…