• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Screenshot_20170516-202323.webp
rekor ustune rekor kiriyorum kizlar adim.sayar bile sasiriyordur bu miskin kedi nasi bukadar cok yuruyor diye:KK48: 15 bine tammamlarimmm :rapci:

Aksam yuruyuse cikmayi dusunuyorum ama dun yuruyuse ciktigimda hicbir sorunum yokken eve geldigimde kafamin arkasi zonkladi uyuyana kadar hani beynim zonkluyor derler ya oyle bir sey ve tansiyonum 7/4tu. Tuzlu ayran icip yattim. Sabah kalktigimda kafamin zonklamasi gecmisti tansiyonum hala 7/4tu ama kendimi iyi hissediyordum, simdi de 10/7 cikti. Sizce bugun ciksam mi yuruyuse, kendi kendime triplere girdim dusup bayilir miyim diye :)) tansiyonum ayda yilda bir duser cunku
Canim hafif tempoda bir sey olmaz ama cok sicakta cikma tabi,gecmis olsun.

Menu
Sabah 10.00
Kiyamli yumurta
Yulaf kepekcim

Öğlen 15.00
Türk kahvesi (sekersiz)
2 dilim tarcinli elma
3 adet yulaf kepeginden kraker (ev yapimi)

Akşam 18.00.yicem
1 tabak yoğurt corbasi
1 kepce patates yemegi
Salata

Spor
2 saat tempolu yürüyüş

Su 2litre
Afiywt olsun canim guzel menu:)

Keşke kilo almak da vermek kadar kolay olsa değil mi? :kızgın:
Perşembe günü tartılalım bakalım. :skandal:
Çok sık siteye giremesem de takip edeceğim özellikle bildirim için.
Vaktiyle burada d,yet gruplarının sayesinde 8 kilo vermiştim darısı şimdinin başına :deli:
Canim ama girdikce menulerini yaz lutfen,birbirimize yorumlar yaoariz

3.30 gibi yediğim akşam menümden bahsedeyim size:
1 adet karnıyarık, 1 porsiyon pilav ve ayran aşı çorbası.
Az evvel de 2 ceviz ve nescafemi içtim. Bugün benim için tamamlandı.
Bakalım yarın nasıl beslencem :KK49:
Yarın kısmetse iş için şehirdışındayım kesinlikle kaçırmamam lazım. :duduk:
Aksam cok erken olmus acikmaz misin canim?

Kızlar isim etiketlerini nasıl yapıyorsunuz.
Bu arada bugün yeni hedef koydum ramazan bayramına kadar 74 un altında olacağım. size söz veriyorum.

Kızlar döndüm turp gibiymisim masallah, moral bozuklugundan hiç bişey yiyemedim doğru dürüst.bugun ufak bı alışveriş yaptım walla ne giysem yakıştı kilo vermek cokkk güzel.persembe inşallah 52 yi gorcem.ama sağlık çok önemli ömrümden omur gitti walla sağlıklı günlerin tadını çıkarıp şükretmek ve dolu dolu yaşamak lazım.

Kızlar döndüm turp gibiymisim masallah, moral bozuklugundan hiç bişey yiyemedim doğru dürüst.bugun ufak bı alışveriş yaptım walla ne giysem yakıştı kilo vermek cokkk güzel.persembe inşallah 52 yi gorcem.ama sağlık çok önemli ömrümden omur gitti walla sağlıklı günlerin tadını çıkarıp şükretmek ve dolu dolu yaşamak lazım.
Gozunaydin canim cok sevindim. Kilo vermenin en guzel yani alisveris zaten :)) bu mutlu haber ve giydiklerinin yakismasinin motivasyonuyla kesin gorursun 52yi

Gözün aydın canım. Gerçekten icimizi ferahlattın

Oh bin şükür cok sevindim kuzum ❤ herhalimize bin şükür

Back
X