Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki kisisiniz zaten bir kac cesit yapabilirsin,mesela ikiser borek,biraz sarma kucuk bir saklama kabinda,ekmek arasi bir seylerde olabilir bilemeidm simdiKizlar pazar esimle piknik yapcaz INŞALLAH ama mangal yapmicaz ebn bisiler hazirlicam kizlar ne yapsam ya ogun benim odul gunum pazar günü elimiz cpk ağır olmasin çünkü gitcegimiz yere yurucez cok uzak degil ama elde tasicaz kuzular ne olabilir???
antepe gidip katmer yemeden donmek olmaz hakikaten, of olsa da yesek.Gunaydin kizlar,yarin minik bir gezimiz var urfa,antep,pazar gece doneriz,simdi ben bu hafta tartiyi nasil yapsam cuma mi?pazartesi mi? Ya acikcasi Urafya gidip cigkofte,lahmacun Antebe gidip,katmer,baklava yemeden de olmaz abartmam ozellikle tatliyi ama muhtemelen de yerim yani,o nedenle yarin mi tartilsam acaba? Ama regl den dolayi hala eksi goremedim en iyi ihtimal sabit olurum![]()
Tatlim ayda 2 kilo cok az ve motivasyon dusurur bence 3-4 kilo ideal olarak verilebilir,ben de okadar veremiyorun belki ama normali bu sankiya ilk basta ayda iki kilo veririm iyi falan diyordum da insanin morali de bozuluyormus bu kadar yavas verince:))
Keskem 5 gun sonra 72 olsam, ondan sonra ayda iki kilo devam edebilirim :))
Ben de oyle dusunuyorum:)) baklava en fazla bir dilim yerim zaten cok sevmem ama katmere hayir diyemem.antepe gidip katmer yemeden donmek olmaz hakikaten, of olsa da yesek.
diyet yapmaya baslamadan once kilomdan o kadar da rahatsiz olmuyodum sahsen, ama simdi fotograflara bakinca canim SIKIliyor.Tatlim ayda 2 kilo cok az ve motivasyon dusurur bence 3-4 kilo ideal olarak verilebilir,ben de okadar veremiyorun belki ama normali bu sanki
ne diyorsun istanbuldan ucak bileti alip antebe kebap katmer yemeye gidenler var, benim de hayalimBen de oyle dusunuyorum:)) baklava en fazla bir dilim yerim zaten cok sevmem ama katmere hayir diyemem.
Bence yarin tartil, donuste arti cikabilirsin ama cikmayabilirsin de eger cok kalorili olanlari erken bir saatte yersen.Gunaydin kizlar,yarin minik bir gezimiz var urfa,antep,pazar gece doneriz,simdi ben bu hafta tartiyi nasil yapsam cuma mi?pazartesi mi? Ya acikcasi Urafya gidip cigkofte,lahmacun Antebe gidip,katmer,baklava yemeden de olmaz abartmam ozellikle tatliyi ama muhtemelen de yerim yani,o nedenle yarin mi tartilsam acaba? Ama regl den dolayi hala eksi goremedim en iyi ihtimal sabit olurum![]()
ya ilk basta ayda iki kilo veririm iyi falan diyordum da insanin morali de bozuluyormus bu kadar yavas verince:))
Keskem 5 gun sonra 72 olsam, ondan sonra ayda iki kilo devam edebilirim :))
Sen toparlarsin, grupta en guvendigim kisi sensin, ilk sen mezun olacaksin gibi geliyor bana :))Kızlar bugün kermesten tatlı şeyler aldım yedim
Ama moralimi bozmadan toparlamam lazım
Akşamı hafif atlatıp sporumu yapıcam inşallah
En az 3 tl su
Antepte mi? Unlu guzel bir yerse kesin gideriz:)) Antep yemeklerine bayiliyorum zaten bildigim bir sehirne diyorsun istanbuldan ucak bileti alip antebe kebap katmer yemeye gidenler var, benim de hayalim
bir de atom tostcusu varmis galiba tostcu erol, asiri populer, bir gittiginde de ondan yersin :))