• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

akşam anne köftesi yaptım 5 tane yedim yanında da bol salata:kk77:
ardından sütlü kahve
birazdan biri kermes biri ev için kek yapıcam
inşallah spor için vakit kalır

Kizlar pazar esimle piknik yapcaz INŞALLAH ama mangal yapmicaz ebn bisiler hazirlicam kizlar ne yapsam ya ogun benim odul gunum pazar günü elimiz cpk ağır olmasin çünkü gitcegimiz yere yurucez cok uzak degil ama elde tasicaz kuzular ne olabilir???

Kizlar pazar esimle piknik yapcaz INŞALLAH ama mangal yapmicaz ebn bisiler hazirlicam kizlar ne yapsam ya ogun benim odul gunum pazar günü elimiz cpk ağır olmasin çünkü gitcegimiz yere yurucez cok uzak degil ama elde tasicaz kuzular ne olabilir???
Iki kisisiniz zaten bir kac cesit yapabilirsin,mesela ikiser borek,biraz sarma kucuk bir saklama kabinda,ekmek arasi bir seylerde olabilir bilemeidm simdi

Kızlar sabah
Altın çörek,menemen,zeytin,peynir ve bitki çayı içtim
Bugün kermesten 6 tane sarma,1 kuru biber dolması ve iki tane havuç toplarından aldım
Öğlen birşey yemicem ve akşamı hafif geçiricem inşallah

Gunaydin kizlar,yarin minik bir gezimiz var urfa,antep,pazar gece doneriz,simdi ben bu hafta tartiyi nasil yapsam cuma mi?pazartesi mi? Ya acikcasi Urafya gidip cigkofte,lahmacun Antebe gidip,katmer,baklava yemeden de olmaz abartmam ozellikle tatliyi ama muhtemelen de yerim yani,o nedenle yarin mi tartilsam acaba? Ama regl den dolayi hala eksi goremedim en iyi ihtimal sabit olurum:(

Gunaydin kizlar,yarin minik bir gezimiz var urfa,antep,pazar gece doneriz,simdi ben bu hafta tartiyi nasil yapsam cuma mi?pazartesi mi? Ya acikcasi Urafya gidip cigkofte,lahmacun Antebe gidip,katmer,baklava yemeden de olmaz abartmam ozellikle tatliyi ama muhtemelen de yerim yani,o nedenle yarin mi tartilsam acaba? Ama regl den dolayi hala eksi goremedim en iyi ihtimal sabit olurum:KK43:
antepe gidip katmer yemeden donmek olmaz hakikaten, of olsa da yesek.

ya ilk basta ayda iki kilo veririm iyi falan diyordum da insanin morali de bozuluyormus bu kadar yavas verince:))

Keskem 5 gun sonra 72 olsam, ondan sonra ayda iki kilo devam edebilirim :))

ya ilk basta ayda iki kilo veririm iyi falan diyordum da insanin morali de bozuluyormus bu kadar yavas verince:))

Tatlim ayda 2 kilo cok az ve motivasyon dusurur bence 3-4 kilo ideal olarak verilebilir,ben de okadar veremiyorun belki ama normali bu sanki

Tatlim ayda 2 kilo cok az ve motivasyon dusurur bence 3-4 kilo ideal olarak verilebilir,ben de okadar veremiyorun belki ama normali bu sanki
diyet yapmaya baslamadan once kilomdan o kadar da rahatsiz olmuyodum sahsen, ama simdi fotograflara bakinca canim SIKIliyor.
Bir an once azalsin diyorum ama bir daha da almak istemiyorum.

ama neyse diyete baslamasaydim, simdiki halimden iki kilo daha kilolu olcaktim, ne diyelim buna da sukur

Ben de oyle dusunuyorum:)) baklava en fazla bir dilim yerim zaten cok sevmem ama katmere hayir diyemem.
ne diyorsun istanbuldan ucak bileti alip antebe kebap katmer yemeye gidenler var, benim de hayalim
bir de atom tostcusu varmis galiba tostcu erol, asiri populer, bir gittiginde de ondan yersin :))

Gunaydin kizlar,yarin minik bir gezimiz var urfa,antep,pazar gece doneriz,simdi ben bu hafta tartiyi nasil yapsam cuma mi?pazartesi mi? Ya acikcasi Urafya gidip cigkofte,lahmacun Antebe gidip,katmer,baklava yemeden de olmaz abartmam ozellikle tatliyi ama muhtemelen de yerim yani,o nedenle yarin mi tartilsam acaba? Ama regl den dolayi hala eksi goremedim en iyi ihtimal sabit olurum:KK43:
Bence yarin tartil, donuste arti cikabilirsin ama cikmayabilirsin de eger cok kalorili olanlari erken bir saatte yersen.

Ayda 2 kilo cok motivasyon dusuruyor, ben 1-2 kilo verdim son 1 ayda, 2-3 hafta sabit kaldim ve bu yuzden diyeti birakma noktasina geldim bunalima falan girdim :)) fotograflar aci gercegi gosteriyor gercekten, hangi acidan daha ince cikarim diye dusunmeden yayilarak otururken bile gonul rahatligiyla poz verme ozgurlugu paha bicilemez :)) instagramda kac zamandir boydan foto paylasmadim bu yuzden, sirf manzara ve kopegim falan :))

Benim bugun regl son gunu, bitti gibi bir sey ve 100 gr eksi ciktim. Cogu insan gibi regl sonrasi buyuk bir eksi goremiyorum hicbir zaman. Herkes 1 kg civari fazla cikiyor reglde genelde, ben hep ayniyim, cok nadir 100-200 gr fark ediyor sadece, bu biyolojiye aykiri degil mi ya :)

ne diyorsun istanbuldan ucak bileti alip antebe kebap katmer yemeye gidenler var, benim de hayalim
bir de atom tostcusu varmis galiba tostcu erol, asiri populer, bir gittiginde de ondan yersin :))
Antepte mi? Unlu guzel bir yerse kesin gideriz:)) Antep yemeklerine bayiliyorum zaten bildigim bir sehir

Back
X