• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

aslında bana da yetersiz geliyor, zaten 59.9u görünce spor salonuna yazılıcam çünkü tek başıma hiç spor yapamıyorum, yürüyüşü bile zoraki yapıyorum o yüzden yürüyüş sonrası hareket hiç yapamam kesin :)) nolcak bu halim bilmiyorum
Canim sen sevgilinle spor salonuna yazilmayacak miydin?neden 59 bekliyorsun vaktin varsa bence simdi basla

Canim sen sevgilinle spor salonuna yazilmayacak miydin?neden 59 bekliyorsun vaktin varsa bence simdi basla
sonradan konuşup anlaştık canım, ben kendi istediğim yere tek başıma yazılıcam. şu an kendimi şişko hissediyorum, orada incecik insanları görünce bunalıma girerim diye gitmiyorum :)))

sabah 1 haşlanmış yumurta
öğle 1 kase yoğurt + 1 salatalık
akşam semizotu + yoğurt + ezine peyniri

3 kupa filtre kahve, 1.5 litre su.

sonradan konuşup anlaştık canım, ben kendi istediğim yere tek başıma yazılıcam. şu an kendimi şişko hissediyorum, orada incecik insanları görünce bunalıma girerim diye gitmiyorum :)))
Iyi bak istedigini kabul ettirmissin adama:-)benim bulundugum yerde spor salonu olsa hic kacirmazdim valla.

Kizlar nette sorun vardi giremedim menum cok karisik oldu yazmayayim kacamak yok ama sadece biraz karsiik

Back
X