• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

kızlar saat 18.30 da
fırında istavrit ve salata yedim
saat 15:00 da tavuk sote,salata ve ayran yemiştim
bugün sanki çok oldu
sporda yapamadım

Kafatasi adasi:KK48:benim koca romantik filmleri hic sevmez,aksiyon filmlerine gideriz genelde,ehhh fena degildi film.
Bbende hic romantik filmleri sevmem kuzums odunum azcik:duduk:bizde esimle sinemaya gitcez de hangi filme gtsek diye düşünüyorum kuzummm :KK200:

başın sağolsun canım
inşallah rabbim kucağını çok tatlış bir bebekle doldurur
sormasaymışım keşke
Bu ikinci kaybim canim ciğer acisi baska bende zayflayip saglikli bi hale gelip yeniden INŞALLAH sagliklica nasip olur kucagima almak ❤ uzme tatli canini nerden bilceksin AMiN ALLAH razi olsun bitanem

kızlar saat 18.30 da
fırında istavrit ve salata yedim
saat 15:00 da tavuk sote,salata ve ayran yemiştim
bugün sanki çok oldu
sporda yapamadım
Canim aslinda cok degil sadece ogle gec olmus o da elindw olan bir sey degilmis,aksamda gayet guzel olmus afiyet olsun.

Bu ikinci kaybim canim ciğer acisi baska bende zayflayip saglikli bi hale gelip yeniden INŞALLAH sagliklica nasip olur kucagima almak ❤ uzme tatli canini nerden bilceksin AMiN ALLAH razi olsun bitanem
Canim her seyin tedavisi var sukur hamile kalabiliyorsun,insallah saglikli bir sekilde kucagina alacagjn gunlerde olacak.

Canim her seyin tedavisi var sukur hamile kalabiliyorsun,insallah saglikli bir sekilde kucagina alacagjn gunlerde olacak.
INŞALLAH kuzum.benim senimde hayirli saglikli bi evladın olsun iNŞALLAH kuzum benimde sanirim rahim tasimiyor bakalim ilk basta zayflayalim sonrada tedavi kuzu büyük sorunlar cikmasin RABBIM korusun kuzum ❤

bugün sabah hariç sırf sıvı tüketmeyi düşünüyodum ama cacık içtikçe karnım acıktı :) 2 avuç haşlanmış tavuk ve 1 yumurta ekledim o yüzden menüme. yarından itibaren 2-3 gün sabahları yumurta öğle ve akşam ise sadece sirkeli salata yicem. takıldığım kiloyu bir şekilde düşürmem lazımmm.

INŞALLAH kuzum.benim senimde hayirli saglikli bi evladın olsun iNŞALLAH kuzum benimde sanirim rahim tasimiyor bakalim ilk basta zayflayalim sonrada tedavi kuzu büyük sorunlar cikmasin RABBIM korusun kuzum ❤
Canim illaki vardir onun da tedavisi,benim de suan icin onceligim kilo verip daha saglikli olmak, gerisi gelir insallah.

Benim belki suan icin fazla kilom yok ama 65 ustune cikinca karaciger yaglanmasi oluyor malesef,gecen sene doktor demisti kilo vermen lazim diye:(

bugün sabah hariç sırf sıvı tüketmeyi düşünüyodum ama cacık içtikçe karnım acıktı :) 2 avuç haşlanmış tavuk ve 1 yumurta ekledim o yüzden menüme. yarından itibaren 2-3 gün sabahları yumurta öğle ve akşam ise sadece sirkeli salata yicem. takıldığım kiloyu bir şekilde düşürmem lazımmm.
Dayanabilirsen yap tabi kuzum,ben mesela dayanamiyorum fazla acliga hemen sekerim dusuyor.

Uygula bakalim bu hafta nasil etkileyecek seni,belki bende haftaya uygularim:)

Back
X