Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bbende hic romantik filmleri sevmem kuzums odunum azcikKafatasi adasibenim koca romantik filmleri hic sevmez,aksiyon filmlerine gideriz genelde,ehhh fena degildi film.
bizde esimle sinemaya gitcez de hangi filme gtsek diye düşünüyorum kuzummm Neyaizkki oglumu karnimdayken koklayamadan kaybettimsizlerde çocuk yok galiba![]()
başın sağolsun canımNeyaizkki oglumu karnimdayken koklayamadan kaybettim![]()
az olur mu ben hep 30 dk yapıyorum30 dk yuruyusumude yaptım kasla goz arasinda az oldu ama şükür![]()
Bu ikinci kaybim canim ciğer acisi baska bende zayflayip saglikli bi hale gelip yeniden INŞALLAH sagliklica nasip olur kucagima almak ❤ uzme tatli canini nerden bilceksin AMiN ALLAH razi olsun bitanembaşın sağolsun canım
inşallah rabbim kucağını çok tatlış bir bebekle doldurur
sormasaymışım keşke
Canim aslinda cok degil sadece ogle gec olmus o da elindw olan bir sey degilmis,aksamda gayet guzel olmus afiyet olsun.kızlar saat 18.30 da
fırında istavrit ve salata yedim
saat 15:00 da tavuk sote,salata ve ayran yemiştim
bugün sanki çok oldu
sporda yapamadım
Kiz hadi gozun aydin:) yani misafirden degil bundan sonra daha dikkat edecegin icin dedim:)Kizlar misafilerim gitti artık hep sizinleyim❤
Yok malesef kuzum,zaten amacim zayiflayip tedavi gormek bazi skintilarim var malesef belki tupe bile gerek kalabilir.O nedenle bir an once vermem lazim.sizlerde çocuk yok galiba![]()
Canim her seyin tedavisi var sukur hamile kalabiliyorsun,insallah saglikli bir sekilde kucagina alacagjn gunlerde olacak.Bu ikinci kaybim canim ciğer acisi baska bende zayflayip saglikli bi hale gelip yeniden INŞALLAH sagliklica nasip olur kucagima almak ❤ uzme tatli canini nerden bilceksin AMiN ALLAH razi olsun bitanem
INŞALLAH kuzum.benim senimde hayirli saglikli bi evladın olsun iNŞALLAH kuzum benimde sanirim rahim tasimiyor bakalim ilk basta zayflayalim sonrada tedavi kuzu büyük sorunlar cikmasin RABBIM korusun kuzum ❤Canim her seyin tedavisi var sukur hamile kalabiliyorsun,insallah saglikli bir sekilde kucagina alacagjn gunlerde olacak.
Dimi kuzum yaaa hergun 4 5 cesit yemege sonKiz hadi gozun aydin:) yani misafirden degil bundan sonra daha dikkat edecegin icin dedim:)
Canim illaki vardir onun da tedavisi,benim de suan icin onceligim kilo verip daha saglikli olmak, gerisi gelir insallah.INŞALLAH kuzum.benim senimde hayirli saglikli bi evladın olsun iNŞALLAH kuzum benimde sanirim rahim tasimiyor bakalim ilk basta zayflayalim sonrada tedavi kuzu büyük sorunlar cikmasin RABBIM korusun kuzum ❤
allah bundan sonra yüzünü güldürsün inşallahBu ikinci kaybim canim ciğer acisi baska bende zayflayip saglikli bi hale gelip yeniden INŞALLAH sagliklica nasip olur kucagima almak ❤ uzme tatli canini nerden bilceksin AMiN ALLAH razi olsun bitanem

Dayanabilirsen yap tabi kuzum,ben mesela dayanamiyorum fazla acliga hemen sekerim dusuyor.bugün sabah hariç sırf sıvı tüketmeyi düşünüyodum ama cacık içtikçe karnım acıktı :) 2 avuç haşlanmış tavuk ve 1 yumurta ekledim o yüzden menüme. yarından itibaren 2-3 gün sabahları yumurta öğle ve akşam ise sadece sirkeli salata yicem. takıldığım kiloyu bir şekilde düşürmem lazımmm.
Amin insallah canim,tum isteyenlere de bize de insallah.allah bundan sonra yüzünü güldürsün inşallah![]()