- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
sağolasın canımSuveybe13 Allah bağışlasın masallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolasın canımSuveybe13 Allah bağışlasın masallah
Tamam kuzum iNŞALLAH ❤Ben de oldum olasi ramazanda kilo durumumu koruyamiyorum malesef.
Ramazan bir gelsin insallah bir plan program yapariz.
Beraberiz basaricaz balimmm iNŞALLAHay canım ağzından bal damlıyor
inşallah hepimiz için super olacak yeter ki bu yolda olalım![]()
niye veremiyesin canım yeterki bırakmaKuzu 30 verirsem 62yimmm ya agzindan bal damlıyor cok sagol![]()

Evet kilo verdikce hafifliceksin,olmayan kıyafetlerin olacak,cevrenden ayy naptın sen ne güzel zayiflamissin tepkileri gelmeye baslicak,kendinle bariscaksin daha mutlu hissediceksin.Bunları düşünüp motive olalım polyannalik bedavaALLAH razı olsun canim benim❤ Mesajinla beni cok mutlu ettinkuzum evet cok zor ALLAHIN izniyle dualarla ailemle sizin gibi degerli arkadaslarla atlamaya çalışıyorum kendimi dedigin gibi kitap okumaya bide bu saglikli beslenmeye spora adadim
kilo verdikçe kendimi guzel gorucem aynada çünkü kilo insanin yürüyüşünu bile etkiliyor hayirlisyla dediginiz gibi 20 25 gitse benden buyuk bi yükü sirtimdan aticam iNŞALLAH sizlerle beraber bu yolda olmaktan cok mutluyum
![]()
ALLAH razi olsun canim AMIN INŞALLAH ❤_masalim_ şasirdim üzuldum.basin sagolsun.inş tekrar nasip olur saglikli sihhatli
Kizlar Ben gecen sene ramazanda sahurda diyet kahvalti.iftardan sonra yurutusle 5 kilo kadar verdim.tatliya dayanamiyodum hergun iftardan sonra dondurma yiyodum üstelik![]()
Hayirli geceler masalim ❤Kizlar benim sarjim bitiyor,telefonu sarja takip mutfagi toplayip yatayim.Hepinize iyi gecelerrr![]()
Birakmam kuzum özledim kıyafetleriminiye veremiyesin canım yeterki bırakma![]()
Ayy aynen kuzum bide basarmanin gururu yürürken bile zorlanıyorum suan kuzum daha 27 yasindayim ama neyaizkki 50 60 duruoyrum arkadaan biri baksa banaEvet kilo verdikce hafifliceksin,olmayan kıyafetlerin olacak,cevrenden ayy naptın sen ne güzel zayiflamissin tepkileri gelmeye baslicak,kendinle bariscaksin daha mutlu hissediceksin.Bunları düşünüp motive olalım polyannalik bedava
Canım ya kıyamam boşver sen şu anı güzel şeyler dusun, kesin öle durmuosundur da zaten. bu gelip geçici bı durum olduğu için kafamıza takmaya gerek yok.biz gelecekteki sana odaklanalim hem uzak bir zaman da deil 4 bilemedin 5 ay. fistik olacaksın fistik hepimiz olacagizAyy aynen kuzum bide basarmanin gururu yürürken bile zorlanıyorum suan kuzum daha 27 yasindayim ama neyaizkki 50 60 duruoyrum arkadaan biri baksa bana![]()
Yemedigin herşeyi onun önüne koy sen ver o alsın hahaKızlar eşimden daha kiloluyum![]()
Sagol balim bana moral verdin INŞALLAH hedeflerimize ulasiriz önemli olan başlamakti kuzum cok şükür basladik devami gelcek zaten sizin gibi destekcilerim varken benim sirtim yere gelmezkiCanım ya kıyamam boşver sen şu anı güzel şeyler dusun, kesin öle durmuosundur da zaten. bu gelip geçici bı durum olduğu için kafamıza takmaya gerek yok.biz gelecekteki sana odaklanalim hem uzak bir zaman da deil 4 bilemedin 5 ay. fistik olacaksın fistik hepimiz olacagiz
Kuzum esimden 3 kilo fazlayimYemedigin herşeyi onun önüne koy sen ver o alsın haha
3 kilocukmu dert ettiğin şeye bak 1 haftaya 8i göreceksin zaten.tamam lafimi geri aldım boşuna kilo almasin adamcagizKuzum esimden 3 kilo fazlayimkuzu esim 90da kalsin ben 60 olayim aramizda 30 fark olsunnn dimi
![]()
Cok tatlısin kuzum ya3 kilocukmu dert ettiğin şeye bak 1 haftaya 8i göreceksin zaten.tamam lafimi geri aldım boşuna kilo almasin adamcagiz