• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Canim bak soyle yapsan uyku icin mesela normalde uctemi uyuyorsun bugun iki bucukta uyu,bir hafta sonra iki de sonra bir bucuk,bir,on iki bucuk ve on iki yani kademeli olarak denesen ortalama bir bucuk ayda uyku duzenin oturur.
Yapicam kuzum yavastan yavasa INŞALLAH ❤ cok teşekkür ederim

Canim ben bol sogan koyuyorum yani yapacagin miktara bagli tabi,maydanoz,sumak,kirmizi pulbiber,karabiber,tuz,salca,bulgur ve zeytinyagi koyup yapiyorim canim.
Diyete uygun olur dimi kuzum benim diyetimin nisasta gunu olduğu icin bana uyuyor normalde de uggun mu

Diyete uygun olur dimi kuzum benim diyetimin nisasta gunu olduğu icin bana uyuyor normalde de uggun mu
Canim salca cok az koy, yag da az olsun,baharatlarla tatlandir bir de sogan miktari fazla olursa skinti olmaz bence.

Ama su da var bulgur siskinlik yapar az yesende siskinlik olusabilir ona dikkat et.

Canim salca cok az koy, yag da az olsun,baharatlarla tatlandir bir de sogan miktari fazla olursa skinti olmaz bence.

Ama su da var bulgur siskinlik yapar az yesende siskinlik olusabilir ona dikkat et.
Kuzum ben esmer bulgur koymayi düşünüyorum bakalim kuzm tavsiyelerin icin cok teşekkür ederim

55 gram oynamamış reglin 2.gunu belki ondandır off.neyse kahvaltı 2 kaşık yulaf ezmesi,10 badem,5ceviz,2 kuru kayisi,1 çay kaşığı keten tohumu,200gr yoğurt içine hop,greyfurt,peynir,çeyrek avokado

55 gram oynamamış reglin 2.gunu belki ondandır off.neyse kahvaltı 2 kaşık yulaf ezmesi,10 badem,5ceviz,2 kuru kayisi,1 çay kaşığı keten tohumu,200gr yoğurt içine hop,greyfurt,peynir,çeyrek avokado
Canim sabit olmanda guzel pazara kadar eksiye dusersin moralini bozma.

Tatlim kahvaltiyi biraz fazla karistirmissin galiba,5 ceviz oldugu icin bademe bence gerek yoktu.

Back
X