Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapicam kuzum yavastan yavasa INŞALLAH ❤ cok teşekkür ederimCanim bak soyle yapsan uyku icin mesela normalde uctemi uyuyorsun bugun iki bucukta uyu,bir hafta sonra iki de sonra bir bucuk,bir,on iki bucuk ve on iki yani kademeli olarak denesen ortalama bir bucuk ayda uyku duzenin oturur.
Aynen canım hiç kaçamak yapmadığım halde kiloda veremedimAfiyet olsun canim,daha erken yiyordun sen.
Koyulur tabi canımKızlar kabak dolmasina bulgur konulabilir mi ?
Konulabilir canim neden konmasin tadi hicte fena olmuyor ben de yapiyorum arada.Kızlar kabak dolmasina bulgur konulabilir mi ?
Hadiya menulerin cok iyi canim daha pazara var boyle devam edersen bence illaki eksiye duseceksin.Aynen canım hiç kaçamak yapmadığım halde kiloda veremedim
Nazar mı değdi ne![]()
Menulerin cok guzel bence iyi bi sonuc cikicak canimAynen canım hiç kaçamak yapmadığım halde kiloda veremedim
Nazar mı değdi ne![]()
Canim ben bol sogan koyuyorum yani yapacagin miktara bagli tabi,maydanoz,sumak,kirmizi pulbiber,karabiber,tuz,salca,bulgur ve zeytinyagi koyup yapiyorim canim.Ic harcini nasil yapiyosunuz kizlar ?masal3487
Diyete uygun olur dimi kuzum benim diyetimin nisasta gunu olduğu icin bana uyuyor normalde de uggun muCanim ben bol sogan koyuyorum yani yapacagin miktara bagli tabi,maydanoz,sumak,kirmizi pulbiber,karabiber,tuz,salca,bulgur ve zeytinyagi koyup yapiyorim canim.
Canim salca cok az koy, yag da az olsun,baharatlarla tatlandir bir de sogan miktari fazla olursa skinti olmaz bence.Diyete uygun olur dimi kuzum benim diyetimin nisasta gunu olduğu icin bana uyuyor normalde de uggun mu
Kuzum ben esmer bulgur koymayi düşünüyorum bakalim kuzm tavsiyelerin icin cok teşekkür ederimCanim salca cok az koy, yag da az olsun,baharatlarla tatlandir bir de sogan miktari fazla olursa skinti olmaz bence.
Ama su da var bulgur siskinlik yapar az yesende siskinlik olusabilir ona dikkat et.
Anladim canim umarim sorun olmaz,yanina bol salata ve yogurt eklersen cok daha iyi olur.Kuzum ben esmer bulgur koymayi düşünüyorum bakalim kuzm tavsiyelerin icin cok teşekkür ederim
Aslinda kiymali yapsam daha saglikli olur sanirimAnladim canim umarim sorun olmaz,yanina bol salata ve yogurt eklersen cok daha iyi olur.
Aaa evet bak cok iyi dusundun,oyle daha saglikli olur.Aslinda kiymali yapsam daha saglikli olur sanirim![]()
İnşallah canımHadiya menulerin cok iyi canim daha pazara var boyle devam edersen bence illaki eksiye duseceksin.

Afiyet olsun canim balik herzaman cok.guzel bi ogundur❤Akşam 6 da 150 Gr balık ızgara,yeşil salata,1 muz,1 şekersiz çikolata çünkü kursum vardı 3 saat hareket ettim.Herkesin masallahi var yarın gelsin eksiler
Canim sabit olmanda guzel pazara kadar eksiye dusersin moralini bozma.55 gram oynamamış reglin 2.gunu belki ondandır off.neyse kahvaltı 2 kaşık yulaf ezmesi,10 badem,5ceviz,2 kuru kayisi,1 çay kaşığı keten tohumu,200gr yoğurt içine hop,greyfurt,peynir,çeyrek avokado