• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Ben anlamadım neden veremedim
Hiç olmadı günde 30 dk yürüyorum
100 200 de olsa gitmesi lazım
Hiç kendime ayıracak vaktim yok
Sürekli yorgunum
Belkide ondan
Iki haftadir ben de oyleyim 67-68 arasi gidip geliyorum bi gun eksi ciksam sonra arti cikiyorum falan ama dun bes bucuktan sonra bir sey yemedim, sut ictim sadece biraz ve bugun eksi gordum.

Kizlar daha onceki tecrubelerimden su dersi cikardim,mesela esinize yemek yapiyorsunuz ya ayri yaparken bir lokma tadina bakmak bile inanin kilo vermeyi cok yavaslatiyor.
Ben yemek yaparken tuzuna falan bakardim ya da pisip pismedigine bakayim derken bir kac kasik yemis olurdum ve o hafta kilo veremezdim o kadar dikkat etmeme ragmen bi de:(

Aksama karniyarik yapicam,patlocanlari yazdan firinlamistim, dondurucuya atmistim kizartma degil yani ama yermiyum bilemedim belki daha hafif bir seyler yerim ya da bir tane karniyarik yerim.

8de bir bardak ayranceyrek elma yarim portakal
10 da haşlanmiş yumurta,kucuk bir dilim peynir,uc zeytin,1.5 dilim tb ek. Bir yk menemen.salatalik domates.şekersiz cay
12.45 debir kupa bitki cayi kucuk 2 kayisi bir hurma

Kizlar bana yagsiz tuzsuz lor peyniri markasi onerebilir misiniz? Az yagli da olabilir ama tuzsuz istiyorum. Internette bakindim cogu kisi yorsan demis, ne alsam sizce? Ya da cokelek mi alsam hangisinin kalorisi daha aZdir

Kizlar bana yagsiz tuzsuz lor peyniri markasi onerebilir misiniz? Az yagli da olabilir ama tuzsuz istiyorum. Internette bakindim cogu kisi yorsan demis, ne alsam sizce? Ya da cokelek mi alsam hangisinin kalorisi daha aZdir
Valla canim lor peyniri de cokelegide kendim yaptigim icin herhangi bir marka oneremem ama peynirin mi cokelegin mi kalorisi az dersen tabiki cokelegin kalorisi cok daha az.peynir sutten yapiliyor,cokelek ayrandan yapiliyor o nedenlw peynir daha yagli ve kalorili

Aksam yemegimi yedim simdi esimin gelmesini bekliyorum yuruyus icin,cok sukur hava bozmadi gayet guzel:)

Aksam 16.30 soganli yumurta(1 yunurta ve 1 sogandan) salata 1 dilim tb ekmegi.

benim de akşam yemeği için salata yapmam lazım ama çok üşendim :) şimdi yıkamaya başlasam beş buçuğa kadar anca hazırlarım, kırk saat yıkıyıp çitiliyorum marulları :))

Ben toplu alıp yikayip,kurutup,dogruorum yesillikleri.hava aldırmayan koca bı kap var ondan gün gün alıyorum.Çok pratik ,:).Daha işteyim,sebze çorbası yaparim ben de
Benim de yapmak isteyip hiç yapamadigim bisey aslinda çalişan bir bayan için topluca yikayip kaldirmak büyuk kolaylik.

Aksam yemegim sirkeli limonlu salata, 1 kase yogurt.
Ben de yikayip kaldirayim bari, salata kurutan donen bi kap var ona koyayim iyi fikir

Back
X