• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Hamuru inceydi ama yarin eksi göremeyebilirim.inş vücudu şaşirtma diyoruz ya öyle bişey olmuştur:KK70::KK70:
Çaresizlik neler düsündürüyor:KK70:
Akşam hareketli olmaya çalış Cnm hatta oynayabilirsin hafif hafif bakalım ne olcak ben de merak ettim

Ben de bi ara catlak icin krem alsam mi dedim ama catlak gecmez diye almadim. Cok erken yasta regl olup kilo alinca catlaklar olusmustu, sanki 20-30 kilo almisim gibi catlak oldu sinir oluyorum valla, cok kilolu oldugu halde catlagi olmayan insanlar var ve ben o donem 50li kilolara cikmistim o kiloda catlak oldu saka gibi :(

Ben de bi ara catlak icin krem alsam mi dedim ama catlak gecmez diye almadim. Cok erken yasta regl olup kilo alinca catlaklar olusmustu, sanki 20-30 kilo almisim gibi catlak oldu sinir oluyorum valla, cok kilolu oldugu halde catlagi olmayan insanlar var ve ben o donem 50li kilolara cikmistim o kiloda catlak oldu saka gibi :KK43:
Çatlağı hiç bilmiyorum Cnm ya YouTube da bı sürü formül var ama kaçı ise yario acaba bende çatlak yok ama selülit var işte bakalım ne sonuç çıkacak

☛ Sabah (10.00)
Menemen
Yulaf kepekcim
1 bardak şekersiz çay

Öğlen(15.00)
(Disardaydik kuzular hem masum olarak)
Tavuk şiş
Ayran

Akşam (18.00)
Ton balıklı salata ❤

Spor

3 saat durmadan yürüdük ✔

Alışverişte de yürüdüm kuzular bugun guzel geçti hamd olsun ❤

Su 2.5 litre ;)

☛ Sabah (10.00)
Menemen
Yulaf kepekcim
1 bardak şekersiz çay

Öğlen(15.00)
Tavuk şiş
Ayran

Akşam (18.00)
Ton balıklı salata ❤

Spor

Su 2.5 litre :KK66:
Çok iyi Cnm yarın gene eksi gorcez gibi sende

☛ Sabah (10.00)
Menemen
Yulaf kepekcim
1 bardak şekersiz çay

Öğlen(15.00)
Tavuk şiş
Ayran

Akşam (18.00)
Ton balıklı salata ❤

Spor

Su 2.5 litre :KK66:
Merak ettim seni goremeyince:)ohh miss ya ne guzel gezip tozmussunuz menun de cok iyi umarim yarin guzel bir eksi gelir.

Back
X