- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki zaten simboydu canim,arzumda olabilir bir kac siteden baktim kullanicilar cok memnun kalmislar.Tuh kuzum ya arzum kuzum cok memnunum bende bide simbo var oda cok iyi cikti sans meselesi
Arzum super kuzum ben bozuldu sandim ama pildenmisBenimki zaten simboydu canim,arzumda olabilir bir kac siteden baktim kullanicilar cok memnun kalmislar.
Sagol balim desteğin icin mutlu oldum❤Bence sen gayet iyi besleniosun zaten cnm.hastalik extra bı durum zaten iyi ol da gerisi önemli deil
Marketten hazir sut mu yoksa ev sutumu aldin canim?olur tatlim neden olmasin miss gibi olur hem de son derece saglikli.Ben se cokelek yaptim bugun biraz yogurdum vardi.masal3487 Cnm süt aldım ,peynir yapcam ben de bakalım olacak mi
myfitenesspali ben de zayiflarken kullaniyordum,eski hesabim duruyor geri donus yapayim bari.Ya ben diyetisyen deilim ama genel olarak okuduklarimdan bence 1500 le fln basla, sabah yumurta 1 dilim ekmek, greyfurt yağ yakici, yada yeşil elma ( Karatay meyveyi ogunlerinize ekleyin dio), ceviz 2 3 tane ,zeytin,peynir,ot :)),öğlen sebze yemeği yoğurt,akşam balık et kofte ızgara salata, öğünlere çorba katabilirsin.myfittnesspal die bı uygulama yüklü bende vitaminleri de gosterio kalorime de bakiorum, tavsiye ederim,arada salatalik,havuç,marul fln ye .Kısaca bu tarz şeyler sağlıklı insulinini ziplatmaz, dalgalanma olmaz.basit şeker ve tuz almadın mi kilo veriosun Cnm.
Nasil yaptin cokelegi canimMarketten hazir sut mu yoksa ev sutumu aldin canim?olur tatlim neden olmasin miss gibi olur hem de son derece saglikli.Ben se cokelek yaptim bugun biraz yogurdum vardi.
Onu nasıl yaptın bende de var,Cnm iş yerine hizmetli getirio adamın ineği varmış kendinin taşra tarafında oturuo 5 kilo aldım. Peynir de yapcam dieMarketten hazir sut mu yoksa ev sutumu aldin canim?olur tatlim neden olmasin miss gibi olur hem de son derece saglikli.Ben se cokelek yaptim bugun biraz yogurdum vardi.
Cok guzel aciklamissin canim:) karatayin meyveyi ogunlerde tuketin dedigini duymamistim,ben oldum olasi yemeklerden bir kac saat sonra veya once yerim meyveler agza alindiktan sonra bir kac dk icinde mideden ince bagirsaga gecermis,ama mide doluysa orda kalacagi icin midede eksime ve mayalanmaya sebep olabilirmis diye okumustim o nedenle ac karinla yemek mide acisindan ve saglik acisindan daha iyiymisYa ben diyetisyen deilim ama genel olarak okuduklarimdan bence 1500 le fln basla, sabah yumurta 1 dilim ekmek, greyfurt yağ yakici, yada yeşil elma ( Karatay meyveyi ogunlerinize ekleyin dio), ceviz 2 3 tane ,zeytin,peynir,ot :)),öğlen sebze yemeği yoğurt,akşam balık et kofte ızgara salata, öğünlere çorba katabilirsin.myfittnesspal die bı uygulama yüklü bende vitaminleri de gosterio kalorime de bakiorum, tavsiye ederim,arada salatalik,havuç,marul fln ye .Kısaca bu tarz şeyler sağlıklı insulinini ziplatmaz, dalgalanma olmaz.basit şeker ve tuz almadın mi kilo veriosun Cnm.
Makarna,çiğ köfte,ve sütlaç olmamış.Şekerli bunlar ama Alman da garip ya vermessin de almaman da lazım.metabolizman yavaşlamış demekki.spor yapiomusun,bide kan değerlerine nasıl acaba.Calisiomusun buarada çok soru sordum ama :))myfitenesspali ben de zayiflarken kullaniyordum,eski hesabim duruyor geri donus yapayim bari.
bugun daha diyete baslamadim
sabah bir haslama yumurta, 4 zeytin, biraz peynir, bir dilim tam tahilli ekmek yedim.
oglen- soslu balik- bir tane cig kofte, biraz da patlican kozleme yedim.
ara sutlac
aksam - bir tabak makarna ustune tavuk yedim.
iste normalde boyle yiyince kilo aliyorum.
meyveyi ogunde yemek mantikli aslinda, ne zaman elma yesem ustune midem kiyiliyor ustune baska bir suru sey yiyorum, yemekle yersen bari o ekstralara engel olursunCok guzel aciklamissin canim:) karatayin meyveyi ogunlerde tuketin dedigini duymamistim,ben oldum olasi yemeklerden bir kac saat sonra veya once yerim meyveler agza alindiktan sonra bir kac dk icinde mideden ince bagirsaga gecermis,ama mide doluysa orda kalacagi icin midede eksime ve mayalanmaya sebep olabilirmis diye okumustim o nedenle ac karinla yemek mide acisindan ve saglik acisindan daha iyiymis
Bunu bilmiodum, belki diyet açısından öyle demiştir.Kitabını okumadım ama internette gördüm meyveyi ogunlerinize ekleyin demisti.yine bı bak yanlışım olabilir cnmCok guzel aciklamissin canim:) karatayin meyveyi ogunlerde tuketin dedigini duymamistim,ben oldum olasi yemeklerden bir kac saat sonra veya once yerim meyveler agza alindiktan sonra bir kac dk icinde mideden ince bagirsaga gecermis,ama mide doluysa orda kalacagi icin midede eksime ve mayalanmaya sebep olabilirmis diye okumustim o nedenle ac karinla yemek mide acisindan ve saglik acisindan daha iyiymis
valla tartı gününe şurda 2 gün kaldıAnammm ne ettin kiz, neyse olan olmus canin sagolsun ama spor yapsaymissin tam olacakmis,artik yarin dengelersin sen.
Yapalım ben de pilates yapcam,yapabiliriz azimliyiz biz :))valla tartı gününe şurda 2 gün kaldı
inşallah leslie yapmayı düşünüyorum
kan degerlerimi en son uc yil once diyetten sonra kan degerlerimi olcturmustum ondan sonra bir daha baktirmadim, bir baktirmak lazim.Makarna,çiğ köfte,ve sütlaç olmamış.Şekerli bunlar ama Alman da garip ya vermessin de almaman da lazım.metabolizman yavaşlamış demekki.spor yapiomusun,bide kan değerlerine nasıl acaba.Calisiomusun buarada çok soru sordum ama :))
Tatlim kendi yaptigim yogurt vardi,ayran yapip kaynattim zaten ayran isininca kesiliyor ve cokelek haline geliyor,temiz beyaz kullanilmamis bir tulbentin icinw koyup suzuyorsun tuz da konuluyor ama ben koymiyorim alistimNasil yaptin cokelegi canim
Tatlim cokelek sutten degil yogurttan daha dogrusu ayrandan oluyor,kalorisi peynirden daha az ve kalsiyum orani cok fazla kesinlikle tavsiye ederim.Onu nasıl yaptın bende de var,Cnm iş yerine hizmetli getirio adamın ineği varmış kendinin taşra tarafında oturuo 5 kilo aldım. Peynir de yapcam die
Ama bu şekilde kisirdonguye girer çıkamazsın,yani seçimini yapman lazım ya kendinle kus devam etceksin yada alışkanlıklarını degistirceksin Cnmİyi akşamlar kızlar. Benim menü dünkü ile aynı oyüzden yazmycam. Kaçamaklar kaçamaklar. Bugün annemle bi markete gittik. Karşıdaki güvenlik kamerasında kendimi görünce şok oldum. Resmen kendimi gördügümün iki katıyım. Aynada görüntümze gözümüz alışıyo. Orda kendime dışardan bakıyo gibi oldum. Ve nefret ettim kendimden çok canım sıkıldı. Peki bunun üstüne ne yaptın derseniz normalde hiç yemeycegim akşam yemegni yarım ekmek ve pilavla yedim can sıkıntısından. Üzüntü= yemek benim için