• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Selam kuzucanlar dogum gunumu kutlayan canlara tekrardan cok tesekkur ederim:KK19: kilo veren arkadaşları tebrik ederim❤ gecmis kandiliniz mubarek olsun❤

Kizlar iyilesemedim kulaklarima kadar tikandim bugun 4.gun oldu çok üsütmüsüm sesim taninmicak halde telde dun kandil icin akrabalarimizi aradik sesimden taniyamadilar o haldeyim cok yorgun düştüm kuzular yulaf kepekcilerimide yapamadim tambugday ekmegi yiyorum ama herseyim tadi aciymis gibi geliyor :KK1:

Kahvaltimda

Yumurta yedim
Peynir
Domates
Sut ictim ama zorla

Akşam yemek hazırlayamadim esim gelince bi caresine bakicaz tamda diyet gibi olmayabilir :KK43:

Canlar cok sukur saglikliyiz ALLAHIM beterinden korusun kilolu olabilirz ama o elimizde degisteblrz saglik olmayınca hic biseyin tadi olmuyor :KK42: Bin şükür halimize:KK36:

Şu hastaligi atlatayim saglikli beslenmeme super bisekilde devam edicem yulaf kepekciklerimi yapmayı bile özledim hepimiz icin hersey çok guzel olur iNŞALLAH ❤❤
Kuzumya Allah hayirli sifalar versin,doktora gittin mi ilac aldin mi?

Selam kuzucanlar dogum gunumu kutlayan canlara tekrardan cok tesekkur ederim:KK19: kilo veren arkadaşları tebrik ederim❤ gecmis kandiliniz mubarek olsun❤

Kizlar iyilesemedim kulaklarima kadar tikandim bugun 4.gun oldu çok üsütmüsüm sesim taninmicak halde telde dun kandil icin akrabalarimizi aradik sesimden taniyamadilar o haldeyim cok yorgun düştüm kuzular yulaf kepekcilerimide yapamadim tambugday ekmegi yiyorum ama herseyim tadi aciymis gibi geliyor :KK1:

Kahvaltimda

Yumurta yedim
Peynir
Domates
Sut ictim ama zorla

Akşam yemek hazırlayamadim esim gelince bi caresine bakicaz tamda diyet gibi olmayabilir :KK43:

Canlar cok sukur saglikliyiz ALLAHIM beterinden korusun kilolu olabilirz ama o elimizde degisteblrz saglik olmayınca hic biseyin tadi olmuyor :KK42: Bin şükür halimize:KK36:

Şu hastaligi atlatayim saglikli beslenmeme super bisekilde devam edicem yulaf kepekciklerimi yapmayı bile özledim hepimiz icin hersey çok guzel olur iNŞALLAH ❤❤
dogum gunun kutlu olsun, nice mutlu yiaslar

Ben sadece daha hareketli olmak istiyorum. Kızım ile yorulmadan oyunlar oynamak. Eşimden 5 yaş küçük olmama ragmen ondan büyük durmamak istiyorum. İstediğim elbise ve ayakkabıyi almak giymek istiyorum. Düğünler yaklaşıyor diye üzülmek istemiyorum. Mutlu olmak istiyorum ve bugün benim dönüm noktam. yeter artık.
İnsan bı dönüm noktasında bi kere karar verdi mi devam ediyor inşallah
Ama sakın kaçamak yapma,bi kere yapınca gerisi geliyor

Ben bugün çok keyifsiz kalktım,sancıdan duramıyordum. Ama gayret ettim ve 300 ip,45 dak leslie,60 squat,10 dakika karın egzersizini tamamladım çok şükür
Kahvaltıda haşlanmış yumurta,salatalık,havuç ,1 dilim ekmek ve biraz bal yedim.
Arada 1 elma
Öğlene 1 kase çorba
Bu hafta biraz değişiklik olsun istiyorum ☹️

Bundan önceki diyetlerimde kilo değişimi 2-3 haftada hissediliyordu. Bu sefer sanki hiç bana mısın demiyor bu sporlar bu diyet ☹️

Karışık bitki çayını koydum üstüne,şöyle bi de ödem atayım inşallah
Ben şimdi elma,limon,tarçın,karanfil,zencefilli çay yapıyorım. Hazır olduktan sonra da az bi şey yeşil çay yaprağı atıyorum. Bakalım hayırlısı
Adet döneminde içilebilecek ödem atmaya yardımcı çay bilen var mı?

Ben şimdi elma,limon,tarçın,karanfil,zencefilli çay yapıyorım. Hazır olduktan sonra da az bi şey yeşil çay yaprağı atıyorum. Bakalım hayırlısı
Tatlim biz seninle tanistik mi?ben zeynep 30 yasindayim evliyim,ogretmenim evlendikten sonra malesef kilo aldim sende kendini tanitir misin?

Adet doneminde en guzel papatya cayi icilir ama odem atarmi onu hic bilmiyorum.

selam kızlar. ben eve çökelek dışında peynir almamaya karar verdim, ezineden sonra çok yağlı bir lor peynirine dadandım şimdi de :)) krema gibi resmen, içine krema atılır mı lorun acaba merak ettim

sabah: maydanozlu lor, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz light sütlü nescafe
öğle: 1 ısırık pirzola, küçük parça biftek
ara: maydanozlu lor, 1 yumurta, nescafe
akşam: 2 büyük kase tuzsuz cacık

1.5 litre su. yatana kadar 2.5 olur. en son çarşamba günü yürüyüş yapmışım :( bu akşam üşenmezsem yürüyüşe çıkmaya çalışıcam. yarın tavuk alıcam, bu hafta hiç kırmızı et yememeyi düşünüyorum. köpeğime haftada 3-4 gün kırmızı et alıyorum protein takviyesi olarak ama ona alırken benim de canım çekiyo kendime de alıyorum, 67-68de uzun süre takılmamın sebebi de kırmızı etti o yüzden artık köpeğime de bir süre balık vericem kırmızı et yerine. mülakatıma 2 hafta kaldı, 3 kilo verebilsem 62li kilolarda gitsem mülakata çok iyi moral olacak benim için. diyete başladığımdan beri hiç alışveriş yapmadım, mülakat için pantolon ve gömlek almaya çıkıcam önümüzdeki hafta, gömleği pantolon içine sokunca güzel duracak kadar kilo vermiş olmak istiyordum ama hala popo ve göbek büyük :(

Back
X