- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Bugun bakicam kuzum malum yarin ayin 15i esimin maass zamaniii kitaplari doldirayimmm eveKitapcida nekadara aliyorsun bilmiyorum ama dedigim site de kitaplar gayet uygun,bence bak incele.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun bakicam kuzum malum yarin ayin 15i esimin maass zamaniii kitaplari doldirayimmm eveKitapcida nekadara aliyorsun bilmiyorum ama dedigim site de kitaplar gayet uygun,bence bak incele.
Canim inan boyle devam edersen insallah goreceksin ben inaniyorum,bayrama kasar bile gorebilirsin bak.Masalimmm ya iNŞALLAH cok sagol ❤ 78 falam görsem yolu yarilamis olcam 65 icin![]()
Hadi insallah canim:)Kuzum güveninizi bosa cikarmicam kaptan![]()
Vayyy tebrikler:)Cekilinnnn spor canavarı geliyorrr
Eki Görüntüle 1995712
2 saat tempolu yürüyüş yapilmis bulunmaktadir![]()
Pazar gunu iicn guzel bir menu olmus canim afiyet olsunMenum
Sabah 6da uyanınca havuc canim istedi onu yedim süt ictim uyudum uyandim
Sabah 10.00
Kendime tambugday yulaf kepegi kariisk pizza yaptim 2 dilim yemisimdir ( uzerine domates peynir ev yapimi sucuk koydum(kasar yagli diye koymadim peynirle idare ettim)
Koca bi bardak ayran ictim
Disardaydim kizlar öğlen evde yaptigim yulaf kepeginden krakerimle ayran ictim❤
Akşam 18.00
Tavuk mantar sote
1 kase cacik
Yulaf kepekcim
Spiir 2 saat tempolu yürüyüş
Su 2.5 litre
Kitap okumayi seviyorsan al tabiki canim,bize de onerilerde bulunursun arada,burda sadece kilo konusunda muhabbet etmeyelim hayata dair her sey konusalim,Bugun bakicam kuzum malum yarin ayin 15i esimin maass zamaniii kitaplari doldirayimmm eve![]()
sorma canım ya benim eşim başta daha zayıflama falan diyordu şimdi zayıflayınca ayrı bir güzel oldun sen diyorDaha çok zayıfladığında eşinin sana daha daha aşık olduğunu hissedecekşin canım. bir mutlu oluyorlar nedense
Ayy cok heyecanlıii ya temmuzmuydu dogum gunun kuzum ?
Simit miktarini azicik kacirmissin ama aksam toparlamissin,hem bugun bir ciz hakkimiz da oluversin bir sey olmaz:)
Ikinizde kopek beslemeyi seviyorsunuz galiba esler arasinda cok onemli bir konu bu.
Valla masaah diyelim eniste adayi cok duusnceli geldi bana,bencede sana guzel bir evlilik teklifi gelecek gibi:)) ayy cok heyecanli:))
Canim tursu cekti :)) diyetteyken eve almiyorum ben cunku deli gibi yerim lahana ve salatalik Tursusu :))Akşam yemeğini dışarda yedik
3 pirzola 1 biftek ızgara yedim
Yanında 3 kaşık iç pilavı, ufak bir parça lavaş,yoğurt,turşu,ezme,salata yedim
ama bazı yemeklerin yanında olmazsa olmazCanim tursu cekti :)) diyetteyken eve almiyorum ben cunku deli gibi yerim lahana ve salatalik Tursusu :))
Betty Mahmoodi'nin kitabini ortaokulda okumustum, ne kadar etkilenmissem hala aklimda gercekten guzeldi cok. Khaled huseini'nin kitaplari okuma listemde var henuz sira gelmedi.masal3487 gerilim aksiyon korku ve pskolojik duygusal seviyorum...sadece askli konulari sevmem... mesala duygusal kitaplardan ucurtma avcısı ve kizim olmadan asla bu kitaplari okurken hungur hungur aglamistim okumanizi öneririm❤ gerilim alanindada tess greetsen tercihim canim❤
Masallar karışmış.Onu seda(_masalim)okumus canim ben degil,aynen agir duygusal diye duydum ama okumadim.
İnşallah mutluluğunuz daha da artar canım maşallah.Evet canim :)
Evet canim ya simit biraz fazla oldu, tabak hazirlayip yemek lazim aslinda ne kadar yedigimizi gormek icin.
Evet ikimizin de kopegi var onda iki tane var, benim icin onemli bi konuydu bu cunku daha once hayvan beslememis biri kopek istemiyorum evde diyebilir, 7-8 yildir baktigim kopegi de evlenicem diye barinaga verecek kadar buyuk bir vicdansizlik yapamam asla, o yuzden sansima boyle biri denk geldi :) cok dusunceli gercekten, bir de ev isi ve yemek yapan biri hic usenmez, kiyafet alisverisine bayilir, 5 saat gezer magazalarda, ne desem tamam diyor ama evlenirsek sonradan degismez insallah :))
Ayy kurbanda en azindan kendimi azda olsa zayf hisetsem oh mis sagol kuzum ❤Canim inan boyle devam edersen insallah goreceksin ben inaniyorum,bayrama kasar bile gorebilirsin bak.
Hadi insallah canim:)
Vayyy tebrikler:)
Pazar gunu iicn guzel bir menu olmus canim afiyet olsun
Kesinlikle kuzum herşeyimizi paylasalim ❤Kitap okumayi seviyorsan al tabiki canim,bize de onerilerde bulunursun arada,burda sadece kilo konusunda muhabbet etmeyelim hayata dair her sey konusalim,
Canım senin kahvaltıların hep böyle değil mi. Arada karıştırıyorum da.Günaydın kızlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta,çeyrek muz,3 tane hurma,7 tane ceviz,7 tane zeytin,7 tane çeri domates,1 salatalık,avuç içi kadar beyaz peynir
Şimdide kahvemi içiyorum
Ay ben kokuyu okumadım ama filmini izlemiştimCanim bak biraz aksiyon seviyorum dedin koku kitabida cok guzeldi,korluk kitabida degisik ve guzel kitaplar bunlari bulabilirsen oku mutlaka
Ben netten genelde aliyorim idefix sitesinden.