Merveilleux84...cANIM.....TABİKİ PAYLAŞ BİZMLE....NELR YAPTIĞINI YAPACAKLARINI...BİZİ VE DİĞER ARKADAŞLARIMIZI BİLGİLENDİR...BİZİMDE SANA YARDIMCI OLABİLECEĞİMİZ BİR KONU OLURSA BURDAYIZ ZATEN..:):):)[/
Hiç 50'li kiloları görmemiş, 60'larda kısa süre takılmış biri olarak, ben 100-110'ları bulmuştum ilk diyete başladığımda hiç kilo veremeyeceğimi sandığım zamanlardı, 2 yıl önce falandı, 20 yaşındaydım o zaman. İsveç diyetini gördüm, karar verdim bununla zayıflrım ben diye. 13 günlük bir diyet zaten, hem metabolizmamı hızlandırdı hem de vücuttaki su dahil bir kısmı da yağ olmak üzere 5 kilo verdim, devamında da bir ayırma diyeti yaparak bu sayıyı 1 buçuk haftada 10 kiloya çıkardım. Tabii hemen hemen her gün belirli egzersizler yapmıştım. Moralim çok düzeldi bu kiloları verince, bir kaç aylık diyet programı hazırladım, bu şekilde 85'e kadar düşebildim ama gittikçe kilo vermem yavaşladı. Daha sağlıklı diyet programları yaptım arada hiç diyet yapmadım derken 81'e düşebildim. En son bir diyetle 79'a düştüm. Şimdi kalori azaltımıyla kilo vermeyi deniyorum, 1 kilo verdim şimdilik. Bir yıl içinde ideal kiloma düşmek istiyorum. Seneye umarım diyet sitelerinde fink atmaktan kurtulurum. :) Kilo verince devamı geliyor, anlık irade göstermeye bağlı tamamen. Hepimize kolay gelsin :)
neden cnm sebebi nedeir yorulmamin paylasmak istermisin?Yoruldum sevgili kk üyeleri...
selam kızlar..
benim hiikayem baya uzun.ama neyseki zor kısımlarını geride bıraktım :)
en başından başliyim.ergenliğimden beri kiloluyum ama o zamanlar sadece balık etliydim.lisede başladı benim kilo porblemim.o zamana kadarda hiç diyet yapmayı düşünmemiştim.şimdiki aklım olsa hiç başlamazdım çünkü verdikçe artarak döndü kilolarım.
16 yaşımda akapuntura gittim kilo 76 3 hfta dayandım 8 kilo verdim.tabi o zmn metobolizma daha hızlı neredeysede aç gezdiğimi düşünürsek 8 kilo gitmesi normal.ama işin kötüsü tam öss hazırlık dönemime denk geldi.kiloları yazın verdim okula başlayınca saldım kendimi Allaah bir şiştimki senede 16 kilo! sanki hamile kadın gibi şiştim :S ne etti 84 :)
üniversite başladı.bi ara kendi çabamla 80 e indim 1 sene öyle takıldım.sonra bi ha gayret dedim 72 ye düştüm boyum 160 ama 72 kiloda güzel olabiliorum üstüm ince kalçam ve üst bacaklarım geniş
ama yine duramadım 72 de bidaha saldım :) bi ara 86 olduğumda kafamda şimşek çaktı ilk kez o zmn diyetisyene gittim bi 6 kiloda onla verdim sanırım ama yine duramadım ki :)) o ara noldu ne yaptım bilmiorum belkide şuurumu kaybettim :)) sorun şu ki diyet yapabiliorum evt kilo verebiliorum Allahıma çok şükür ama diyete ara verdiğim dönemlerde biri önümden kaçırcak sanıorum :S son yemeğimmiş gibi yrn nası olsa yine başlicam diyeee diyeee yeniden salıyorum :)
neyse üniversite bittii o aralar yine bi aldım verdim yaptım
bigün bi baktım 93.8 ... gördüğüm en fazla kiloydu..
neyse hikayenin güzel kısmına geldim :))) o dönemde biriyle tanıştım yakışıklı tatlı........
arkadaştık:) ben niyeti bozmuştum ama içimden :) bigün bu bana o kadar güzel bi yüzün varki türkiyede dereceye girer dedi..
ben bu lafın üstüne o gün karar verdim güzelliğime yazık ediyodum..22 yaşında bu kilo! yok olmaz! yazık...
bide kimse kimseyi kandırmasın , kilo güzelliğimizi maskelio arkdaşlar bu acıda olsa gerçek.üni bittikten sonra malum evlenme çağındayım. hiç sevmiorum ama yapcak bişe yok eve kız bakmaya gelenler oldu akrabayla falan. açık sölenmesede anlaşılıo böyle şeyler bilirsiniz.hiç niyetlerini açmadan gittiler... sebep ne sizce? bence kilo..artık kimse kilolu gelin almak istemio erkekler kilolu kızları tercih etmio edenler vardr mutlaka ama azdır.
kimse bana kızmasın bende sizdenim :) sadece gerçekci olmak lazım.. zaten bunları ne kdar üzüldüğümü anlatmak için yazıorum.yüzüme söyleyenler..arkamdan konuşanlarr.. elifde çok güzel ama çok kilolu diyenler... kulağıma geliyodu yaa.22 yaşında üzülmz mi incinmez mi bi genç kız..
neyse devam ediorum şu aşık olup kilo vermeye karar verdiğim kısıma dönelim :)inat ettim 1 senede 27 kilo verdim evet yanlış duymadınız 27! :))) 66 kiloya düştüm.
tabi ben daha önce amacıma ulaştım:) 1 senedir o yakışıklı adamla birlikteyiz Allah izin verirse artık ailelere açıp sözlenmeyi düşünüyoruz.. :))
buraya kadar yazdıklarım okuyan arkadaşları motive eder belki.hayatta hiçbişey için geç değil..hergün yeni baştan başlayabiliriz..bunu sakın unutmayalım.
ha bu arada o kilolu diyenlerin hepsinin dudakları uçukladı.. gittiğim her düğünde kısmet çıktı.. tanıyamayanlar bile oldu66da az deil biliorum ama normal duruodu bende :)altım 40 üstüm 38 bedendi baya güzelleştim.kibirli demeyin vala çok çaba harcadım hakkım şımarmak :)) kendime ne ciciler aldım ne ciciler :))
neyse..
şimdi bi sorunum varnisan ayından beri kilomu korudum 66 yla geçirdim, ama noldu araya ramazan girdi hoop aldım 5 kilo :S ramazanda düzenim bozuldu
şimdi aldıklarımı verip üstüne dahada verip 58 olmak istiorum.hiç değilse 59hayatımda bi kere 5...leri görmek istiyorum
ama sanki o 27 kiloyu veren ben değilmişim gibi :S zorlanıyorum :S
işin kısası sizden isteğim beni motive etmeniz
erkek arkadaşıma diyorum beni motive et diye çok güzel ediyo saolsunda :) tok açın halinden ne anlarbeni ancak siz anlarsıınız bekliyorum motivasyon içeren cevaplarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?