- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Tek kilo problemi olan ben değilim tabi ama sanki tek ben yaşıyormuşum en çirkin benmişim gibi geliyor banada genlerimde var benim aslında sülale boyu kiloluyuzama ben kio vermek istiyorum bunu daha öncede denedim olunca oluyor yani 8 kilo kadar vereibldim ama sonrası hüsran yine geri aldım tam başlaıdm diyorum tamam diyorum ama olmuyor sabah güzelce kahvaltı yapıyorum diyorum tamam artık diyetteyim zayıflycam akşam okuldan eve bir geliyorum Allah'ım annem döktürmüş yine tamam şimdilik yiyim yarın başlarım diyoru ama yarın bitmiyor tükenmiyor tabi umutsuz vakkayım ben =(
biber hapını ben, sadece 3 gün içebildim, az daha canımdan oluyordum ,zavallıbir kadıncağızın bu haptan ölümü benim hapı kullanmamın 4. gününe denk geldi.antalyada ölen genç ve bir üniversiteli kızın ölümüde , cabası. içinde tehlikeli miktarda sibutrimin var arkadaşlar. kullanırken olmasa da 1- 2 yıl içinde karaciğere verdiği hasar çıkıyor .ben bitki uzmanıyım yllarca bu işten geçimimi sağladım . bitki çayları öyle kısa zamanda kilo verdirmez . bitkilerde etki daha geç ama uzun sürelidir.ve hepinizi temin ederim diet yapmadan kio verdiren bitki mucizelerinin haplarının tamamı safsata ,insanların ölmesine bile aldırmadan bu tarz şeyleri övmeyelim lütfen.Arkadaşlar ben meksika biber hapını kullandım bakmayın zarar marar dediklerine son derece etkili bir ürün iştahınızı kesiyor enerji veriyor halden düşmüyorsunuz birde güzel yanı devamlı susatıyor ve yağları parçalayıp idrar yolu ile atıyor idrar yaparken bazen yanma oluyor ve yağ küçük küçük parçalarını ögrebilirsiniz bunu ben jel ile kullandım jel o kadar aykıyorki kıpkırmızı oluyor ve trelemeye başladım bunu 1 ay boyunca kullandım buna inan ve kullanmanızı tavsiye ederim 88 kilodan 82 kiloya indim ilk ay 2. Ay iste tam 5 kilo verdim 2 yada 11 kilo verdim sağlıklı bir şekilde en güzeli basen göbek kol sarkmalarım için çok güzel oldu orjinal almanızı tavsiye ederim sahteler baya var piyasada adı
zayflatıcı göbek giderici jel
birde
meksika biber hapı 30 kapsül makromed
aldım roc 7 selülit kremi ile hapı kullanmanız halinde kesimlikle ayda en az 5 kilo verirsiniz size memnun kaldıgım için tavsiye ediyorum
Arkadaşlar ben meksika biber hapını kullandım bakmayın zarar marar dediklerine son derece etkili bir ürün iştahınızı kesiyor enerji veriyor halden düşmüyorsunuz birde güzel yanı devamlı susatıyor ve yağları parçalayıp idrar yolu ile atıyor idrar yaparken bazen yanma oluyor ve yağ küçük küçük parçalarını ögrebilirsiniz bunu ben jel ile kullandım jel o kadar aykıyorki kıpkırmızı oluyor ve trelemeye başladım bunu 1 ay boyunca kullandım buna inan ve kullanmanızı tavsiye ederim 88 kilodan 82 kiloya indim ilk ay 2. Ay iste tam 5 kilo verdim 2 yada 11 kilo verdim sağlıklı bir şekilde en güzeli basen göbek kol sarkmalarım için çok güzel oldu orjinal almanızı tavsiye ederim sahteler baya var piyasada adı
zayflatıcı göbek giderici jel
birde
meksika biber hapı 30 kapsül makromed
aldım roc 7 selülit kremi ile hapı kullanmanız halinde kesimlikle ayda en az 5 kilo verirsiniz size memnun kaldıgım için tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?