Diyet sürecinde ve öncesinde hissettiklerimiz...

kaç kilosun bilmiyorumkismile

o yarın başlarım olayını o kadar uzun süre yaptım ki artık komik gelmeye başladı kendimle dalga bile geçiyordum.. ya tabi yarın canım yarın tabi diye kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar diyet süresince sürekli yiyecek düşünüyorum ama sürekli olarak.
ben de bir gariplik mi var acaba ? rüyalarımda bile bir şeyler yiyorum , çok utanç verici benim için ama benim gibi olan arkadaşlar var mı veya kendinizi nasıl oyalıyorsunuz, yemek düşüncesini kafanızdan nasıl atıyorsunuz, lütfen yorumlarınızı paylaşınız

Arkadaşlar lütfen konu başlığına ve ilk sayfalarda ki paylaşımlara uygun yorum ve paylaşım yapalım....

bende size bir kaç satır yazmak istiyorum morel vermek için bilmiyourm başlığa uygunmu..sadece kilo vermek isteyen arkadaşlar morel bulsun istedimm..çünki buna ben çok ihtiyaç duyuyordumm..

Hamile kaldım çok sevindim dünyalar benim oldu..1 80 boyunda 64 kıloydumm..bebeğimin gelişimi için ne bulduysam yıyorudm..ilk 3 ayda 6 kılo aldımm..normal olduğunu düşüyorudum..ikinci 3 ayda 13 kılo almışımm inanamadımm..daha ilk altı ayda 10 kılo almıştım bile.doktorum neleri yasakladı iştahım birkeere açıldı durduramıyorum..yiyorum yiyorum..daha sonraki 3 ayda 14 kılo birden almışım evet hamileliğimi 30 kıloyla bitirdimm.bebek çıktığında tum kılolorımı vereceğimi düşünüyordum..doğum yapar yapmaz kıyafetlerimi denemeye başladım büyük bir sevinçle ama giymek değil ne bacaklarımdan nede kollarımdan geçmedi...22 kılo üstüme yapıştı kaldı 1 sene boyunca bunalıma girmek üzereyimm.kılo veremiyorum..eşim yanımda kardeşim gibi gözüküyordu çok mutsuzdumm.karar verdim diyetisyene gittim..diyete başladım olmucak gibi düşündümm..ama başarıcam dedim..kararlıydımm..ve sonunda koşuşturmalı maratonun sonunda 7 ayda tum kılolarımı vermiş eski kılo dönüştüm...artık benden murlusu yoktu..inanıyorum ki insan gerçekten istediğinde yapamaıycağı bişey yok..inanın güvenin kendinize..burdaki herkese sabır diliyorumm..başarıcaksınız biliyorumm

yazdıklarınız çok etkileyiciydi bende bir kaç haftadır diyet ve spor yapıyorum ama vücudumda meydana gelen tek değişiklik yumuşama aşırı bir yumuşaklık oluştu sert olan etim şimdi laçka laçka sizce neden böyle oldu yanlış birşey yapmıyorum sağlıklı düzenli besleniyorum bir ay dolmadan tartılmak istemiyorum ama sizce bu iyiye işaret midir YARDIM LÜTFEN!!:gitme:

bende dün itibariyle diyetisyene başladım ama şuan çok bitkinim nasıl başarıcam bilmiorum ama bu sefer yapıcam kendimle inatlaşıyorum

selam arkadaşlar. ben de bir haftadır diyetteyim.yaklaşık olarak 5 kilo verdim.yarın da diyetisyene başlıyorum.ama ya daha fazla veremezsem diye çok korkuyorum.hepinize başarılar .

Merhaba arkadaşlar. Ben kendimi bildim bileli kiloluyum. Diyet yaptığımda ise en fazla 1 hafta dayanabiliyorum. Ama şimdi gerçekten çok kararlıyım. Çünkü erkek arkadaşımın annesiyle tanışacağım, iş ciddiye biniyor yani :) Gerçi yaptığım doğru değil biliyorum ama günde 500 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Bunun yanında yürüyüş ve pilates yapıyorum. Hedefim şu 15 günde 7 kilo, haziran başına kadar da toplam 15 kilo vermek. Umarım başarırım. Sizin deneyimlerinizi okudukça gerçekten çok moral oldu ve beynimde olay bitti yani. Teşekkürler şimdiden en azından başlama azmini verdiğiniz için :)

en önemlisi inanmak aslında.. bende geçen sene diyete karar verene kadar zorlanmıştım.. gerçekten istediğimde ise başarabileceğimi biliyodum ve öylede oldu.. en güzel yanıda azminin karşılığını almak.. tartıya her çıkşımda kiloların yarımşar yarımşar gittiğini gördüm.. birde mantık olarak "diyetteyim yememem lazım" psikolojisini aşmak lazım.. canınız bişeyi çok çekerse doymak için değil tatmak için yemenizi öneririm.. bu şekilde vicdan azabı duymuyorsunuz.. ayrıca nefsinizide doyuruyorusnuz.. birde gün içinde bolca müzik dinlemenizi tavsiye ederim.. ne de olsa ruhun gıdası :)) midemiz birazcık boş kalıyo ama ruhumuz onun açığını kapatıyo.. buna emin olun ...

merhaba kızlar bende dün diyetisyene başladım. ve de diyete tabiikii
artık üzerimdne şu yükü atmanın vakti geldi, ilk haftada en aşğı 1 kilo vereceğimi söyledi ama ben anca 1 ayda 1 kilo verebiliyrum, inşallah dediği gibi olur, ilk ay 4 kilo hedef sonra toplamda 13 kilo vereceğim, diyetisyen ilk aya bi bakalım ona göre değişiklikler yapıcaz dedi, haftaya cumartesi kontrolüm var inşallahhh 1 kilodan fazla vermiş olruum, evdeki bütün dondurmaları eşime yedirdim, bilumum çikolta ve bezeri şeyleride önüne koyup yediriyorum, tükensinki benim gözümün önünde durmasın
yemekleri 1 yemek kaşığı yağla pişiryorum, salatalar yağsız çok fazla süt ürünü tüketmediğim için diyetisyen yoğurt ve süt verdi bide ekmek her öğünde 2 dilim, ben sadece sabah kahvaltıda yerim ekmek ama verdi yiyoruz bizdee
şu an tabiibaşlangıç inşallah sonuna kadar gideirm

merhaba herkese
bende kilo vermeye çalışanlardanım
68 hamile kaldım 84 le doğuma girdim
şu anda kızım 16 aylık 64.4 kiloyum
sadece 5 kilom kaldı ama vucüt nedense
durdu zayıflayamıyorum 13 ağustosa kadar
60 altına düşmem gerek

Ancak başarıları okurum ben yapamam.2-3 gn açlık çekerim sonra kendimi zayıflamış hissederim yerim vs vs...Bu kilolar yapıştı bana gitmiyor.Boşune gergin gergin dolaşıyorum(((

Merhabalar. Bu başlığı çok sevdim, yazılanlar da çok etkileyici, o yüzden ilk burdan başlamak istedim.

benim de hikayem lise sondan başlıyor. Tüm lise hayatımı boyuma göre gayet güzel bir kiloda geçirdikten sonra (1.74 e 57-58 kilo) öss yüzünden gelsin çikolatalar gitsin tatlılar, yiyip oturup test çözmeler derken hooop 65lere çıkıverdim. O yaz bir de ameliyat olmam gerekti benim 65 olan kilo 72-73lere tırmandı. 3-4 ay içerisinde 10 küsür kilo almıştım. üniversiteye de başladığımda aynen bu kilodaydım. yeni bi çevrem olduğu için kilo alıp almadığımı bilen insanlar yoktu ama insanlar beni bu halimle tanımışlardı. lise fotoğraflarımı gösterdiğimde herkesin yüzündeki o şaşırma ifadesini unutamıyorum. ayna karşısında geçen o sıkıntılı günler, pantolon yanlarından taşan yağlar, kocaman kalçam ve hiç bi zaman olmamasına rağmen yeni yeni tanıştığım göbek ! bir gün aynaya baktım ve kendimden nefret ettim. bu ben değildim. hayatımın en güzel seneleriydi ama ben kıyafetlerimi kendime yakıştıramıyodum. aslında öyle obez ya da çok kilolu gibi durmuyodum ama eski halimi bildiğimden tüm o kilolar taşıdığım dert küpleriydi resmen. o zamanlar zayıflama ve diyet yapma konusunda çok sağlıklı bilgim olmadığından 20 günlük diyetlerle 5-6 kilo verip sora geri alıyodum. hem diyet süreci çok sıkıntılıydı hem de sağlığımdan da olmaya başlamıştım. bi süreliğine yine bıraktım ama memnun değildim hiç. ve bir kez daha deneyip 67ye düştüm ve bu sefer geri almadım. bir senemi artık bu kilodan daha geriye gitmiceğimi düşünerek geçirdim. 4-5 kilo vermeme rağmen hala yanlarımdan taşan yağlar sinirlerimi bozuyordu.
ve bir gün gerçekten karar verdim.
uzun süreli araştırmalardan, uzun süreli psikolojik bir hazırlanmadan sonra bir yaz, hafif bir yürüyüş takviyesiyle 68lerden 63lere düştüm ve geri almadım. 3 senedir bu kiloyu koruyodum ama son zamanlarda yine 65leri görmeye başladım. ve 30 haziranda tekrar başladım. artık sağlıklı beslenerek zayıflamanın nasıl birşey olduğunu bildiğim için hiç zorlanmadım. şuanda 65ten 61e düştüm. bir kilom daha var ama gayet güzel gdiyorum. 1-2 hafta içerisinde o da gidicek biliyorum.

Herkes yazmış ama önemli olan inanmak ve bunun doğrultusunda sağlıklı bir irade. o kiloları alan da bizleriz, verecek ya da o şekilde kalacak olanda. buna kimse karar veremez. ve inanın vücudumuza yapılacak iyilik ve kötülük de bizim elimizde. ben şuan aynadaki görüntümden gayet memnunum. giydiğim kıyafetlerle yaşadığım hayatla ömrümün en güzel zamanlarını "fazlalıksız" yaşıyorum.

Ben yaklaşık 3 yıldır yani kızımın doğumundan beri zayıflamaya çalışıyorum.Alışverişten korkar oldum valla.Zayıflama hapları vs.hepsini denedim.Şimdi akapunktura başladım.Ve diyette yapıyorum tabi.Sadece tatlıdan ve hamur işinden uzak duruyorum bakalım nolucak...

Arkadaşlar ben meksika biber hapını kullandım bakmayın zarar marar dediklerine son derece etkili bir ürün iştahınızı kesiyor enerji veriyor halden düşmüyorsunuz birde güzel yanı devamlı susatıyor ve yağları parçalayıp idrar yolu ile atıyor idrar yaparken bazen yanma oluyor ve yağ küçük küçük parçalarını ögrebilirsiniz bunu ben jel ile kullandım jel o kadar aykıyorki kıpkırmızı oluyor ve trelemeye başladım bunu 1 ay boyunca kullandım buna inan ve kullanmanızı tavsiye ederim 88 kilodan 82 kiloya indim ilk ay 2. Ay iste tam 5 kilo verdim 2 yada 11 kilo verdim sağlıklı bir şekilde en güzeli basen göbek kol sarkmalarım için çok güzel oldu orjinal almanızı tavsiye ederim sahteler baya var piyasada adı
zayflatıcı göbek giderici jel
birde
meksika biber hapı 30 kapsül makromed
aldım roc 7 selülit kremi ile hapı kullanmanız halinde kesimlikle ayda en az 5 kilo verirsiniz size memnun kaldıgım için tavsiye ediyorum

biber hapını ben, sadece 3 gün içebildim, az daha canımdan oluyordum ,zavallıbir kadıncağızın bu haptan ölümü benim hapı kullanmamın 4. gününe denk geldi.antalyada ölen genç ve bir üniversiteli kızın ölümüde , cabası. içinde tehlikeli miktarda sibutrimin var arkadaşlar. kullanırken olmasa da 1- 2 yıl içinde karaciğere verdiği hasar çıkıyor .ben bitki uzmanıyım yllarca bu işten geçimimi sağladım . bitki çayları öyle kısa zamanda kilo verdirmez . bitkilerde etki daha geç ama uzun sürelidir.ve hepinizi temin ederim diet yapmadan kio verdiren bitki mucizelerinin haplarının tamamı safsata ,insanların ölmesine bile aldırmadan bu tarz şeyleri övmeyelim lütfen.lmaz:

Saçmalamayın! Yağın idrarla atılması diye bir şey yok. İdrar yaparken yanma olması ve küçük küçük parçalar olması sadece idrar yolu enfeksiyonu olduğunu gösterir.
Arkadaşlar yağın parçalanıp ordan burdan atılması diye bir şey olamaz.Birisi bunu söylüyorsa hemen ordan uzaklaşın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…