diyet yaparken herhangi bir bir kilo verme ürünü kullanıyormusun....acaba
Şu an açlıktan çıldırmak üzereyim. Bünyem bir kaç gündür tıka basa yemediği için afallamış durumda. Bütün diyetlerimin kırılma noktası bıraktığım yeniden yemeğe saldırdığım anlar bu andı. Ne zaman gelecek diye beklerken biraz önce bastırdı. Gördüğüm her şeye saldırasım geliyor
Şu krizi bir atlatırsam gerisi çok kolay olacak. Dua edin bana kızlarrrr......
Genel problemimiz yarınlara ertelemek,yarınları düşünmeden önümüze geleni yemek...
Herkesten farksız değil öyküm,36 beden olan genç bir kızın sınav lise döneminde ergenlik problemleriyle yüzleşmesi ardından alınan agır dozda antidepresanlar ardından o psikolojiden kurtulmak için önüne geleni yeme isteği.Bir zamanlar annem yemek yemem için aglarken şimdi ben yemek yemek için ağlıyorum,aslında ne kadar hayatta karşı bilinçli olsamda kendime karşı bilinçli olmadığımı farkettim daha gencecik 17 yaşımdayken kendi güzelliğimin fiziğimin sağlığımın farkına varmadan yedim yedim yedim hiç sevmediğim şeyleri bile yedim çikolata için asla deliren biri olmadım benim için olsada olur olmasa da olurdu her zaman ama öyle bir evreye gelmiştimki (hala o durumdayım) 4 tane çikolatayı sırf ben çikolata yiyorum mutlu oluyorum psikolojisiyle bir anda tüketiyorum sonunda göbekte biriken yağlar selilütler hepsini geçtim bir yokuş bile çıkmayıp yarı yolsa tıkanmak..
nereden başlasam bilmiyorum ama hayatta kendinle barışık olmamak en acınası durum oldugunu düşünüyorum,bir söz okumuştum
''Allah vücuduna acı verenleri değil ruhunu acı verenleri sevmezmiş diye'' ne kadar da için de oldugumu farkettim ben kilo aldıkça kendimden uzaklaşıyorum ve ruhuma acı veriyorum,ne kadar güzel olursak olalım bir gerçek var ki kilolu oldugumuz sürece kendimizi acınası ve saglıksız insanlar olarak görüyoruz.
Her zaman bir yerlerden başlamak istiyorum ama bir arkadaşımızın dediği gibi yarınlar bitmiyor benim hep yarınlarım oldu...asla kavuşamadıgım umutlarım
23 yaşındayım ve 1.70 boyunda 72 kilo genç bir kızım 17 yaşında 5 ay içinde aldıgım kiloları ne verebildim nede barışabildim,hep gün yeni başlangıçlara adım atmak istiyorum olmuyor üniversite ögrencisiyim çok iyi bir bölümde okuyorum geleceğin müfettişi konsolusu olucak konumdayım ama bir o kadar da güçsüzüm
neleri başardın diyorum senin için 20 kilo ne diyorum ama olmuyor!
örneğin günlerdir burayı okuyorum,dün gece bugün için kendime hedefler koydum sabah kalktım okuluma yürüdüm okuldan çıktım spor salonu araştırdım birinde karar kıldım 3 gün içinde yazılıcam fakat yine irademi kullanamadım eve geldim pizza yedim kendime yine kızdım çıktım dışarı yürüdüm yürüdüm işlerimi hallettim eve geldm ve koca 2 tabak spagetti yedim üstüne 2 adet çikolata HANİ BUGÜN BAŞLAMIŞTIN DİYORUM!! içimdeki şeytan yarın başlarsın diyor ama ben o şeytana güvenemiyorum,çünkü defalarca kilo verme egilimlerim oldu bir ara 62 kiloya kadar indim bu yaz babamın kanser oldugunu ögrendiğimde herşey yine en baştan başladı ve ben yine 72 kilo oldum
Benim ve BİZİM için bir şeyler baştan başlamalı !
Artık çıktıgım yollardan geri dönmek istemiyorum
umudum kırılsın istemiyorum
ben herşeyden önce kendime güvenip aynadaki benle mutlu olmak istiyorum
İnsanların sen çok güzelsin kilo vermesende olur kandırmacalarınayer vermek istemiyorum
ve BEN KENDİM İÇİN BİRŞEYLER YAPMAK İSTİYORUM
ARTIK YARINLARA RUHUMUN TAZELİĞİNİ BIRAKMAK İSTEMİYORUM
bende 19 yaşında senle aynı duyguları paylaşan biri olarak anlattıklarını o kadar iyi anlıyorumki.her defasında ertelemenin sonra yine hayal kırıklığına uğramanın ve en kötüsü kilolar yüzünden kendine olan tüm güvenini kaybetmenin üniversite de ilk yılım inan okula bile doğru düzgün gitmemeye başladım kndimi eve tıkıp daha da çok yiyorum en büyük cezayı kendime veriyorum hep kendime sözler veriyorum bu tarihte incecik olucam diye ama olmuyo en güzel yaşlarımı böle sürdürmek istemiyorum,yazını okuduktan sonra bayağı etkilendim ve erteleme huyundan vazgeçip,silkinip bu yaşlara bir daha geri dönemeyeceğimizi hatırlayıp hayatımızı değiştirmemiz gerektiğini görmemiz gerektiğini bi kez daha anladım. evet belki defalarca bozduk,sözler verdik tutmadık ama herkes yeni başlangıçları hak eder ve çok güzel demişsin artık kendimiz için bir şeyler yapmanın vakti geldi de geçiyo bile inan yazın bana umut verdi başarabiliriz bunca insan başarıyosa bizde başarırız!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?