canimcim, benim canim tatli istediginde genelde kahvaltilik gevrek yiyorum bir kase (tembel isi), special k kirmizi meyveler mesela, asiri tatli krizindeysem bi kasik da recel koyuyorum icine. icine seker yerine Splenda koyarak recel/marmelat yapabilirsin ben oyle yapiyorum genelde, neredeyse kalorisiz - ama cok tatli oluyor (kivami koyu olmuyor tabi ama olsun).
2. secenek (yine tembel isi) : marketten seker katilmamis findik ezmesi alirsan (tek basina tadi berbat oluyor), 1 dilim kepek ekmegin ustune biraz o findik ezmesinden biraz da kendi yaptigin diyet recelden koyarsan saatlerce tikar o seni hem de sagliksiz birsey yememis olursun. hem findik ezmesi icinde protein ve saglikli yaglar oldugu icin diyette gunluk diger yaglardan kisarak bundan yenmesinin cok daha iyi oldugu soyleniyor
diger bir secenek de internetten dusuk kalorili meyveli tatli arastirmak ben sahsen onu da hep yapiyorum :26: gecen yaptigimi soyleyeyim, kucuk bir elmayi dilimledim ustune biraz ceviz biraz da aksaagac surubu, firina attim. muhtesem oldu 10 dakikada tatli yani. yanina biraz yarim yagli krema veya sade (diyet) dondurma koyarsan tam tesekkullu bir tatli yemis olursun (ve de doyarsin yani tatliya, tika basa yemissin gibi) ama kalori acisindan da rahat olursun.
veya kepekli un ve splenda kullanarak kendine kek turu birsey yapabilirsin (uzun surdugu ve kendimi tutamayip cok yedigim icin ben bunu genelde uygulamiyorum)
veya (biliyorum meyve sana tatli gelmiyor ama) sana favorilerimden birini soyleyeyim. cilek, bogurtlen, yaban mersini yikiyorum karistiriyorum icine de 1 kasik bal koyup. kendi sulari da akip o balla karisiyor inanilmaz tatli surup gibi harika birsey oluyor. sonra ustune yagsiz yogurt veya diyet dondurma artik elinin altinda ne varsa. onu da koyup koca bir kaseyi goturuyorum :125:
yasadigim yerde weightwatchers'in urunleri satiliyor hicbirsey yapasim yoksa bazen onlardan aliyorum veya soya sutunden yapilmis puding var 90 kalori civarina yagi neredeyse olmayan bir tatli yemis oluyorum, ama bilmiyorum nerede yasiyorsun var mi oyle bir imkanin
eh tatli hic yemeden ihtiyacimi keseyim diyorsan sanirim o zaman icecegin seyler, tarcinli sut, sade nescafe, bir de su linkini verdigim topikte soylenen karisim: (kendim henuz denemedim o yuzden ne kadar kestigi konusunda birsey diyemiyorum)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...karisimla-ayda-8-kilo-vermeniz-mumkun-16.html
ben tatli delisi bir insan oldugum icin ayni dertten muzdaribim o yuzden yazdikca yazmisim