yaşıma göre çok kilom var kendimi 48 lerdeyken kuş gibi hafif hissediyordum yine o kiloya düşebilsem keşke :18: 5 i bir yerdeyi duydum ama tadı hiç hoşuma gitmiyor. ben yeşilçay ya da kayısılı form çayı içmeyi düşünüyorum diyet boyunca
ben 48 49 olmak istiyorum çok fit hissediyorum o kiloda kendimihemen diyet listesini yazarmısın canım zahmet olmazsa bu arada benimde annem hamile güzel güzel büyüt bebişini
oo maşallah kardeş geliyo demek
teşekkür ederim cnm :)darısı tum isteyenlere...
sabah saat 08:00-09:00 arası
domates salata(sınır yok)
1 kibrit kutusu peynır
2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
şekersız sınırsız çay
ARA00
bir porsıyon meyve (örn bir adet elme 1adet şeftalı meysim meyvesi yani)
ÖĞLE00-14:00
3 köfte kadar et(balık tavuk et hepsi olur)
bol yeşil salata yağsiz çok az tuz
2 dilim kepek ekmeği
ARA00
1 su bardağı süt yada bir kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
1 tane mevsim meyvesi
akşam 18:00-20:00
8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
ARA00
1 porsiyon mevsım meyvesi
bu arada gunluk 1.5-2 lt su içilmeli haftada 3 gun 1 er saat yürüyüş yapılmalı.ilk 15 gunde 3 kilo veriyorsun..sonrada haftada 1 kilo ve hemde süreklı yağdan verıyorsun :)ayrıca haftada 3 gun bir adet haşlanmış yumurta yiyebılırsın kahvaltıda peynır yerıne
diyet listesi güzelmiş aslında bende tam karar verdim zayıflamaya
haydi hayırlısı gitsin şu kilolar
evet canım yaa bende 10 kilo vermek istiyorum 15 gündür diyetle 2 kilo gittigeriye 8 kilo kaldı onuda beraber verelim burda ne dersin gitsin kilolar
sen o zaman 10 kilodan daha fazla vermek istiyorsun.sabır etmen lazım amahemen veremeyebilirsin canım 4-5 ay sık dişini
bende 2 hafta önce 3 kg verdim ramazan falan derken fazlasıyla aldım verdiğim kiloyu gitsin hepsi pislk kilolar ben varım beraber zayıflayalımm
4 - 5 ay mı off. nasıl canım tatlı çekiyor ama varya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?