bak sen 3 kilo vermişsin nasıl verdin kıss64 müydü eski klon
bak ben nasıl yapıyorum hiç öyle özel yemek diyet listem yok ne yemek yaptıysam azar azar yiyorum tatlımıda yiyorum pastamıda ama tadımlık bizde insanız degilme yemeye ihtiyacımız var azda olsa yeah ah oldu bitti diyet yapıyorum yaaa ne var sanki zayıfladıktan sonra geri almasam şu kiloları
6 öğün diyeti diye bişey uyguladım aç kalmadan kilo verdim :) yok yok ne 64 ü 61 dim 58 e kadar düşmüştüm hatta 57, 900 falan oluyodu tartı
tatlı tatlıııı az da olsa yemek bana neşe veriyor vallahiaynen öyle valla bende ondan korkuyorum. tamam zayıflayalım da. zayıfladık diye bir de yine eskisi gibi yersek yine aynı olucaz. hep dikkat istiyor şu kilolar çok nankörler yaa. bi kere dikkat ettik kıymet bilsinler dimi
aynen yaa valla canımmm hep dikkat etmemiz lazım hele bi istedigimiz kiloya gelelimde
fotograf falan koymayı düşünüyormusun
bu haftasonu düğünde olucam o zaman çekip koyucam hem elbiseyle falan nasıl göründüğüm belli olur şimdi de cektim ama pc ye atmayı beceremedim :)
iyi hadi bakalım hem elbiseni görmüş oluruz
ben en fazla 56'yı gördüm onda da dur dedim kendime frenledim.. o zaman boyum 153 tü.. :) şimdi 159 oldum kilom 49,5 gibi ama ben 44-45 olmak istiyorum..:)
basarılar sana pisbogaz ben aksam yemegı olarak 10 tane şöölen top gıbı cıkolata yedımmm
yok kız bi zaman öyle duruyor, yemiyosuuun hatta
öyle pis boğazım ki düğünümüz var sımdı düğün evinden geldim 5 tane kuşbaşı minik ama et yedim :) sımdı de su deposu oldu midem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?