Diyet Yapmaya Başladım Beni Takip Etmek İsteyenler Buyrunuz İçeri..

tatlı tatlıııı az da olsa yemek bana neşe veriyor vallahi aynen öyle valla bende ondan korkuyorum. tamam zayıflayalım da. zayıfladık diye bir de yine eskisi gibi yersek yine aynı olucaz. hep dikkat istiyor şu kilolar çok nankörler yaa. bi kere dikkat ettik kıymet bilsinler dimi

6 öğün diyeti diye bişey uyguladım aç kalmadan kilo verdim :) yok yok ne 64 ü 61 dim 58 e kadar düşmüştüm hatta 57, 900 falan oluyodu tartı

iyi kıs senin kilon o zaman şu durumda göze batan bi kilo degil çok sıkma kendini yavaş yavaş ver

aynen yaa valla canımmm hep dikkat etmemiz lazım hele bi istedigimiz kiloya gelelimde

form lifli bisküvi yedim ikindi de akşam yemeginde de çorba salata yogurt allahım sabahtan beri su içiyorum yaa

Son düzenleme:
bu sabah ne yedim : 1 bardak açık çay
1 çatal peynir
3 zeytin
2 ince dilim salam
domates salata biber
1 litreye yakın su içtim
daha sonra da evi temizlediğim için hiçbişey yemedim öğle yemegi olarak. şu an bi bardak süt içiyorum. sabah yumurta yemediğim için biraz süt ürünü iyi olur. 4 gibi de hafif bi yemek yerim.

ben en fazla 56'yı gördüm onda da dur dedim kendime frenledim.. o zaman boyum 153 tü.. :) şimdi 159 oldum kilom 49,5 gibi ama ben 44-45 olmak istiyorum..:)

aksam yemegim: 1 kase corba(arpa sehriye corbasi ananem yapmisti az yagli)
1 tane yarim patlican dolmasi
1 saat sonra falanda 2 kucuk ceviz ve 6 tane findik yedim

basarılar sana pisbogaz ben aksam yemegı olarak 10 tane şöölen top gıbı cıkolata yedımmm

şuan kahvaltımı yapıyorum hemen pc masasının uzerıne hazırlayıp koydum 1 bardak doğuş kayısılı form çay bir yumurta (haşlanmış) 1 domates 1 biber 4 zeytin 2 dilim salam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…