Diyet yarışması

Selam kızlar burası niye bu kadar sessiz herkes diyeti bıraktı mı yoksa
Bugüne kadar gayet iyi gidiyordum ama bugün çok zamansız yedim akşam yemeğim de geç kaldı ve fazla yedim o yüzden istediğim sonucu alamayacağım ama geçen haftadan düşük olur diye düşünüyorum. Umarım tartı günü burada yalnız kalmam

Selammmmlar,,,,,

Ben farklı telaşlarım oldu. yazamadım. Ama diyetimi bozmadım kaçamaksız günü kapattım. dün 15 bin adım attım dışarıda bugun spora gidicem.
Bugünün planı Haslanmıs yumurta 30 çig kuruyemiş yeşillik öğlen cacık aksam fırında kabak.
Yarın tartı günüğ insallah yüzüm güler :)

kızlar selam, istanbul'a geldim. düzenim biraz bozuldu. diyetime çok dikkat edemiyorum ama ucunu da kaçırmamaya çalışıyorum. pek aktif olamayacağım perşembe gününe dek. eşim kızla ilgileniyor ben çalışırken, en ufak boşlukta yemek, bulaşık, çamaşır derken koşturmaca geçiyor her şey. yarın tartımı atacağım ama :)

Bugün dikkatli gittim öğünlerimi abartmadım kahvaltıyı biraz geç yaptım ve çeyrek kadar ekmek yedim Hatta daha az. Ara öğün olarak üzüm yedim birkaç parça salatalık attık ağzıma. Akşam yemeğimde bir tabak çorba ve yarım tabak kadar tavuklu pilav yedim şu an yine çoook acıktım ama şu saatte yemem yarın inşallah tartıdan umutluyum artık bu hafta eksilerin çoğalması lazım bayağı dikkat ediyorum

Günaydın. Unutmadan tartımı atıyorum kızlar. Perşembeye dek giremeyeceğim. Tartım değişti ama umarım büyük bir fark yoktur

Eklentiler

• 1000131514.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 12
ben de atayım tartı sonucumu son hafta memnun ayrılıyorum -900 fark
Adet oldum tatilden döndüm bu hafta yoluna soktum her şeyi o yüzden güzel gitti çok şükür. 1,5 ayda 3 kilo verebildim kimine göre çok kötü kimine göre iyidir herhalde ama beni bayağı zorladı. 55 kilodan 52ye indim şimdilik yeterli boyuna göre de gayet normal bir kilo daha inmeyeceğim zaten sağlıklı beslenmem gerekiyor kalori açığı oluşturmayacağım. Kalan herkese sabır ve bol motivasyon diliyorum hoşçakalın arkadaşlar

Eklentiler

• 622BA214-C302-46B1-8C8C-41F27527476F.webp
    38 KB · Görüntüleme: 8
mezunnnn oldunnnnn seni özleyecegiz..... tebrik ederiiim. Kendine cok dikkat et

Kızlar kusuruma bakmayın lütfen. Bu hafta hemen hemen hiç yoktum. Önümüzdeki iki hafta da şehir dışında olacağım şimdiden bildireyim size. Yine aktif olmaya çalışcam birbirinizi motive edin bol bol yorum yapın. Moderatörlüğümü bu sürede G gulaysedeniz e devrediyorum tabii isterse gruba gelenler falan olursa duruma göre kabul edersin canım
Listeyi de İnşallah yarına halletmiş olacağım iyi akşamlar hepinize kızlar

ben buralardayım gelen olursa :) kendine dikkat etttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…