Hoş geldin canım tekrardanSelamlar,sonunda hayat akışı biraz normale döndü,tatil sonrası iş yoğunluğu,çocuk,kışlık yapımı derken biraz rahatladım
Bugun ilk öğünüm öğlen ,1 kase menemen 1dilim ekmek
Arada 1 muz
Akşam minik köfteli bezelye 4yk,az pilav
1 ay sonra egzersize başladım 10dk karın 10dk basen (pamela reif) ısınma turu oldu gibi azda olsa
Günaydınn herkese, geçmiş olsun :) hafta sonu benim de kaçamaklı geçti ama mümkün olduğunca dikkat ettim. Yarın için heyecanlıyımGünaydın kızlar birkaç gündür yoktum biraz rahatsızdım çok şükür şu an biraz iyiyim. O yüzden öğünlerime çok dikkatli edemedim. Sizler ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor diyet? Yarın tartı günümüz hazır mısınız
Günaydın kuzucummm hayır olsun neyin var. Gelmiş geçmiş olsun.Günaydın kızlar birkaç gündür yoktum biraz rahatsızdım çok şükür şu an biraz iyiyim. O yüzden öğünlerime çok dikkatli edemedim. Sizler ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor diyet? Yarın tartı günümüz hazır mısınız
geçmiş olsun canım allah şifa versin. Okullar açılınca normal. Tez zamanda iyileşirsin umarım.Bende hastayım çocuklardan bana bulaştı boğazlarım çok kötü. Çocuklarımda kusma var. Ama diyete devam pes etmek yok
Soğuk almisim ya havalar bir kereden soğudu teşekkür ederim kuzucumGünaydın kuzucummm hayır olsun neyin var. Gelmiş geçmiş olsun.
Yarına hazırız insallah :) cok eksi beklentim yok. Regl haftasındayım umarım ki verebilirim. :)
Geçmiş olsun canım salgın da var aslında dikkat et kendineBende hastayım çocuklardan bana bulaştı boğazlarım çok kötü. Çocuklarımda kusma var. Ama diyete devam pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?