Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam,Merhaba bayanlar, benim en büyük sorunun tatlı krizleri ve bazi günlerde sürekli bir şeyler yeme isteği. Sizlerde de oluyor mu nasıl önüne geçiyorsunuz. Fikirlerinizi almak isterim
Kııızzzlarr Günaydın, Aranızda yeşil çayın tadını sevmeyen var mı ? Ben ben ben :) içebilmek için extra bişiler yapıyormusunuz? Ben dün ananaslı buldum tadı fena değil.
Bugün diyet listem dünki ile aynı.
Sabah Hindistan cevizli tarcınlı turkkahvesi 15 çig kuruyemiş 2 hurma
Öğlen balık salata
İkindin Kefir
Akşam Lor peyniri yeşillik 2 yumurta
Not : Dün 30 dk Spining 30 dk zumba
Bugün : Yüzme ve yürüyüş yapıcam iş çıkışında.
Cuma evden çalısıcam cumayı resimlerim musait olurum insallah
Boool eksili dirayetli günlerrr![]()
21 günlük şeker diyeti var hiçbir şekilde rafine şeker tüketmiyorsun sadece Doğal şeker olan meyve vs tüketiyorsun bir deneyebilirsin bence başta zor olur ama alışırsın. Benim de şekerle hiç aram yok sevmem aramam da yaniMerhaba bayanlar, benim en büyük sorunun tatlı krizleri ve bazi günlerde sürekli bir şeyler yeme isteği. Sizlerde de oluyor mu nasıl önüne geçiyorsunuz. Fikirlerinizi almak isterim
Selam,
Ben hurma ile çözüyorum o işi hurmanın içine fıstık ezmesi Fındık da olabilir yada bir ceviz sonra üzerine kakao serpiyorum güzel oluyor. Bi keresinde de eşim yapmıştı hurmaları sıcak suda yumuşatmış pasta tabanı gibi bir sıra tabağa dizmiş üzerine tahin gezdirip muz koymus en üstüne kakao serpmişti. oda cok güzeldi. tavsiye ederim.
Önerileriniz için teşekkürler hepsini denemeye çalışacağım. Keşke benim de hiç aram olmasa benim de en büyük zaafım. Ekmek falan hiç aramam ama tatlı hamur işini hayatımdan çıkarmam gerekiyor. Yaşım da 40 oldu artık inşallah bırakacağım ama21 günlük şeker diyeti var hiçbir şekilde rafine şeker tüketmiyorsun sadece Doğal şeker olan meyve vs tüketiyorsun bir deneyebilirsin bence başta zor olur ama alışırsın. Benim de şekerle hiç aram yok sevmem aramam da yani
Teşekkür ederimSelam,
Ben hurma ile çözüyorum o işi hurmanın içine fıstık ezmesi Fındık da olabilir yada bir ceviz sonra üzerine kakao serpiyorum güzel oluyor. Bi keresinde de eşim yapmıştı hurmaları sıcak suda yumuşatmış pasta tabanı gibi bir sıra tabağa dizmiş üzerine tahin gezdirip muz koymus en üstüne kakao serpmişti. oda cok güzeldi. tavsiye ederim.
Pamela reif karın+basen egzersiziÖğlen ilk öğün; kuşkonmaz,enginar,ve tavuklu salata 1 porsiyon ,kahve ,su 2 lt şu ana kadar
Akşam kendi yaptığım tavuk sote,biber,domates,mantarlı ve yoğurt
Gece acıkırsqm badem yığurt,egzersiz planlıyorun bugun yaparsam yazıcam
Tartıya salı günü sabah tuvalete çıktıktan sonra canım. Bu arada tatlı mı yedin senKahvaltıda çok yemedim az menemen ve üç lokma kadar çikolatalı ekmek
Öğlen bir kase erişteli salata ve bir kase magnolia tatlı yedim yanına çay
Akşam yine geç yedim sekizden sonra maalesef bir patlıcan karnıyarık yanına kalan erişteli salatadan bir kase kadar yemişimdir iki üç kaşık pilav akşamı yine kaçırdım
Tartı olayını nasıl yapıyoruz sabah kalkınca mı akşam yatarken mi tartılıp yazacağız![]()