Diyet yarışması

Sabahı atmıştım kızlar öğlen bişey yemedim temizlik günümdü incir ve kahve ile geçiştirdim akşam da kahvaltılık yedim menemen 1 dilim tam buğday ekmekle.

Ben bugün kahvaltıda peynirli börek yedim kaç dilim yediğimi saymadım ama epey doyarak kalktım. Akşam yemeğinde aşırıya kaçmamaya çalıştım fakat güne geç Başladığım için akşam 8den sonra yedim ve az önce de dondurma yedim bugün biraz verimsiz geçti yarın daha dikkatli olup konsantre başlayacağım

Bugün yürüyüşe çıkamadım kızlar çok yorgundum hala da işim bitmiş sayılmaz spor da yapamadım bugün. İnşallah yarın telafi edeceğim

1000034466.webp
kahvaltım bu kızlar ekmek yemedim çok az börek yedim

Kııızzzlarr Günaydın, Aranızda yeşil çayın tadını sevmeyen var mı ? Ben ben ben :) içebilmek için extra bişiler yapıyormusunuz? Ben dün ananaslı buldum tadı fena değil.
Bugün diyet listem dünki ile aynı.
Sabah Hindistan cevizli tarcınlı turkkahvesi 15 çig kuruyemiş 2 hurma
Öğlen balık salata
İkindin Kefir
Akşam Lor peyniri yeşillik 2 yumurta
Not : Dün 30 dk Spining 30 dk zumba
Bugün
: Yüzme ve yürüyüş yapıcam iş çıkışında.

Cuma evden çalısıcam cumayı resimlerim musait olurum insallah:KK28:

Boool eksili dirayetli günlerrr :KK200:

Kahvaltımı çekmeyi unuttum 😒
1 yumurta ile mantarlı omlet
Yarım salatalık
1 domates
Yarım dilim tam buğday ekmek

Bol su içiyorum ekmek makarna pilavdan uzak olduğum halde hala WC’ye çıkamadım tartı sonucumu etkiliyor ama moral bozmak yok salıya daha var ✌🏻

Merhaba bayanlar, benim en büyük sorunun tatlı krizleri ve bazi günlerde sürekli bir şeyler yeme isteği. Sizlerde de oluyor mu nasıl önüne geçiyorsunuz. Fikirlerinizi almak isterim

Merhaba bayanlar, benim en büyük sorunun tatlı krizleri ve bazi günlerde sürekli bir şeyler yeme isteği. Sizlerde de oluyor mu nasıl önüne geçiyorsunuz. Fikirlerinizi almak isterim
Selam,
Ben hurma ile çözüyorum o işi hurmanın içine fıstık ezmesi Fındık da olabilir yada bir ceviz sonra üzerine kakao serpiyorum güzel oluyor. Bi keresinde de eşim yapmıştı hurmaları sıcak suda yumuşatmış pasta tabanı gibi bir sıra tabağa dizmiş üzerine tahin gezdirip muz koymus en üstüne kakao serpmişti. oda cok güzeldi. tavsiye ederim.

Kııızzzlarr Günaydın, Aranızda yeşil çayın tadını sevmeyen var mı ? Ben ben ben :) içebilmek için extra bişiler yapıyormusunuz? Ben dün ananaslı buldum tadı fena değil.
Bugün diyet listem dünki ile aynı.
Sabah Hindistan cevizli tarcınlı turkkahvesi 15 çig kuruyemiş 2 hurma
Öğlen balık salata
İkindin Kefir
Akşam Lor peyniri yeşillik 2 yumurta
Not : Dün 30 dk Spining 30 dk zumba
Bugün
: Yüzme ve yürüyüş yapıcam iş çıkışında.

Cuma evden çalısıcam cumayı resimlerim musait olurum insallah:KK28:

Boool eksili dirayetli günlerrr :KK200:

21 günlük şeker diyeti var hiçbir şekilde rafine şeker tüketmiyorsun sadece Doğal şeker olan meyve vs tüketiyorsun bir deneyebilirsin bence başta zor olur ama alışırsın. Benim de şekerle hiç aram yok sevmem aramam da yani

Selam,
Ben hurma ile çözüyorum o işi hurmanın içine fıstık ezmesi Fındık da olabilir yada bir ceviz sonra üzerine kakao serpiyorum güzel oluyor. Bi keresinde de eşim yapmıştı hurmaları sıcak suda yumuşatmış pasta tabanı gibi bir sıra tabağa dizmiş üzerine tahin gezdirip muz koymus en üstüne kakao serpmişti. oda cok güzeldi. tavsiye ederim.

21 günlük şeker diyeti var hiçbir şekilde rafine şeker tüketmiyorsun sadece Doğal şeker olan meyve vs tüketiyorsun bir deneyebilirsin bence başta zor olur ama alışırsın. Benim de şekerle hiç aram yok sevmem aramam da yani
Önerileriniz için teşekkürler hepsini denemeye çalışacağım. Keşke benim de hiç aram olmasa benim de en büyük zaafım. Ekmek falan hiç aramam ama tatlı hamur işini hayatımdan çıkarmam gerekiyor. Yaşım da 40 oldu artık inşallah bırakacağım ama

Bugünkü menüm şöyleydi
Sabah her günkü gibi bol su
Türk kahvesi
Saat 13.30 da ilk öğünümü yaptım
Haşlanmış yumurta ve sütlü kahve
17.00 son öğün 4 kaşık kıymalı makarna
Kuru incir
2.5 lt su
Akşam yeşil çay
30 dk yüruyüş

Öğlen ilk öğün; kuşkonmaz,enginar,ve tavuklu salata 1 porsiyon ,kahve ,su 2 lt şu ana kadar

Akşam kendi yaptığım tavuk sote,biber,domates,mantarlı ve yoğurt

Gece acıkırsqm badem yığurt,egzersiz planlıyorun bugun yaparsam yazıcam

Kahvaltıda çok yemedim az menemen ve üç lokma kadar çikolatalı ekmek
Öğlen bir kase erişteli salata ve bir kase magnolia tatlı yedim yanına çay
Akşam yine geç yedim sekizden sonra maalesef bir patlıcan karnıyarık yanına kalan erişteli salatadan bir kase kadar yemişimdir iki üç kaşık pilav akşamı yine kaçırdım 😢
Tartı olayını nasıl yapıyoruz sabah kalkınca mı akşam yatarken mi tartılıp yazacağız ☺️

Selam,
Teşekkür ederim 🤩 bugün tamda fıstık ezmesi aldım 🤭

Akşam yemeğim
1 kanat tavuk
3 parça et parmak kadar
Bir kebap
Bol salata
5bin adım
Gece yapabilirsem leslie yapacağım
Bol su içmeye çalışıyorum

Öğlen ilk öğün; kuşkonmaz,enginar,ve tavuklu salata 1 porsiyon ,kahve ,su 2 lt şu ana kadar

Akşam kendi yaptığım tavuk sote,biber,domates,mantarlı ve yoğurt

Gece acıkırsqm badem yığurt,egzersiz planlıyorun bugun yaparsam yazıcam
Pamela reif karın+basen egzersizi

Eklentiler

• IMG_9140.webp
    IMG_9140.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 5
Kahvaltıda çok yemedim az menemen ve üç lokma kadar çikolatalı ekmek
Öğlen bir kase erişteli salata ve bir kase magnolia tatlı yedim yanına çay
Akşam yine geç yedim sekizden sonra maalesef bir patlıcan karnıyarık yanına kalan erişteli salatadan bir kase kadar yemişimdir iki üç kaşık pilav akşamı yine kaçırdım 😢
Tartı olayını nasıl yapıyoruz sabah kalkınca mı akşam yatarken mi tartılıp yazacağız ☺️
Tartıya salı günü sabah tuvalete çıktıktan sonra canım. Bu arada tatlı mı yedin sen 😬 ufak kaçamaklar olabilir sıkıntı olmaz ama dengele mutlaka. Yürüyüş yaptıysan 15-20 dakika fazla yürümek gibi bu arada 7'den sonra bir şey yememeye dikkat et canım ve de bol bol su 🙏🥰

Back
X