Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ELbette eğer merak ettiğiniz sorular varsa yazın bana ben sorarım diyetisyene.Oooh afiyet şifa olsunbu tarz paylaşımlar bizim için faydalı olur aslında arada bekliyoruz sizden böyle şeyler
![]()
Geçmiş olsun canım hayırdır önemli bişey yok inşallahBen yazamıyorum yediklerimi ama bu hafta daha az yiyorum birkaç gündür rahatsızım zor hazırlıyorum zaten. Spor yapamıyorum evden çıkamıyorum ve bir rahatsızlık dönemi atlattım şimdiden sonra evde başlamayı planlıyorum. Salı gününden bu yana geçen hafta verdiğim kiloyu vermişim o kadar az yedm ama sağlıksız olduğu için sonraki süreç önemli kendimi tutarsam bu hafta güzel biter tutamazsam bilmiyorum canım aşırı abur cubur çiğ köfte çekiyor. Lavaşı yemezsek çiğköfte kilo yapar mı? Ya da bir akşam öğünümyerime cips falan yiyeceğim kendimi tutmakta zorlanıyorum
Önemli olan kısmını atlattım kimyasal gebelik geçirdim bu sefer çok etkiledi beni başım kendine gelemedi bir türlü. Akşama doğru aşırı bastırıyor migrenim var o sürdü günlerce. İnşallah bugün ağrısız geçirim teşekkür ederimGeçmiş olsun canım hayırdır önemli bişey yok inşallah
Çok geçmiş olsun allahım şifalar versin. Önemli olan bedeninizi ve ruhunuzu toplamak gerisi hallolur insallah. Rabbim gönlünüzdekini kolaylıkla nasip etsin.Ben yazamıyorum yediklerimi ama bu hafta daha az yiyorum birkaç gündür rahatsızım zor hazırlıyorum zaten. Spor yapamıyorum evden çıkamıyorum ve bir rahatsızlık dönemi atlattım şimdiden sonra evde başlamayı planlıyorum. Salı gününden bu yana geçen hafta verdiğim kiloyu vermişim o kadar az yedm ama sağlıksız olduğu için sonraki süreç önemli kendimi tutarsam bu hafta güzel biter tutamazsam bilmiyorum canım aşırı abur cubur çiğ köfte çekiyor. Lavaşı yemezsek çiğköfte kilo yapar mı? Ya da bir akşam öğünümyerime cips falan yiyeceğim kendimi tutmakta zorlanıyorum
Çok geçmiş olsun Rabbım acil şifalar versin. Önce sağlığına odaklan bence gerisini 3lbette halledersinÖnemli olan kısmını atlattım kimyasal gebelik geçirdim bu sefer çok etkiledi beni başım kendine gelemedi bir türlü. Akşama doğru aşırı bastırıyor migrenim var o sürdü günlerce. İnşallah bugün ağrısız geçirim teşekkür ederim![]()
tamam canım dikkat etÖnemli olan kısmını atlattım kimyasal gebelik geçirdim bu sefer çok etkiledi beni başım kendine gelemedi bir türlü. Akşama doğru aşırı bastırıyor migrenim var o sürdü günlerce. İnşallah bugün ağrısız geçirim teşekkür ederim![]()
Amin Allah razı olsun Öyle tabi her şeyin başı sağlık benim de sağlıklı olmam için ideal kilomda olmam gerekiyor birkaç haftaya inşallah hedefe ulaşırım :)Çok geçmiş olsun allahım şifalar versin. Önemli olan bedeninizi ve ruhunuzu toplamak gerisi hallolur insallah. Rabbim gönlünüzdekini kolaylıkla nasip etsin.
Allah razı olsun çok şükür iyiyim zaten kafada daha zor olan bir durum vücut iki günde toparlanıyor ben de diyetine odaklanıyorum bundan sonra kısa sürede hedef kiloma inecem inşallah o zaman daha mutlu olurumÇok geçmiş olsun Rabbım acil şifalar versin. Önce sağlığına odaklan bence gerisini 3lbette halledersin
Çok geçmiş olsunÖnemli olan kısmını atlattım kimyasal gebelik geçirdim bu sefer çok etkiledi beni başım kendine gelemedi bir türlü. Akşama doğru aşırı bastırıyor migrenim var o sürdü günlerce. İnşallah bugün ağrısız geçirim teşekkür ederim![]()