• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yarışması

Karın / basen/ streching

Eklentiler

• 25C32A7B-9DA6-44DD-9E4D-08A842EA83EB.webp
    25C32A7B-9DA6-44DD-9E4D-08A842EA83EB.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar günaydın,
Bugün planım şöyle;
Sabah 2 yumurta yeşillik incir cavdar ekmek
Öğlen yogurt seftalı 3 kasık yulaf 11 kuruyemiş tarcın
Akşam Patlıcan yemeği salata
Spor bisiklet çevirme
Yumurtadan yoruldum. :(

Ben yazamıyorum yediklerimi ama bu hafta daha az yiyorum birkaç gündür rahatsızım zor hazırlıyorum zaten. Spor yapamıyorum evden çıkamıyorum ve bir rahatsızlık dönemi atlattım şimdiden sonra evde başlamayı planlıyorum. Salı gününden bu yana geçen hafta verdiğim kiloyu vermişim o kadar az yedm ama sağlıksız olduğu için sonraki süreç önemli kendimi tutarsam bu hafta güzel biter tutamazsam bilmiyorum canım aşırı abur cubur çiğ köfte çekiyor. Lavaşı yemezsek çiğköfte kilo yapar mı? Ya da bir akşam öğünümyerime cips falan yiyeceğim kendimi tutmakta zorlanıyorum

Ben yazamıyorum yediklerimi ama bu hafta daha az yiyorum birkaç gündür rahatsızım zor hazırlıyorum zaten. Spor yapamıyorum evden çıkamıyorum ve bir rahatsızlık dönemi atlattım şimdiden sonra evde başlamayı planlıyorum. Salı gününden bu yana geçen hafta verdiğim kiloyu vermişim o kadar az yedm ama sağlıksız olduğu için sonraki süreç önemli kendimi tutarsam bu hafta güzel biter tutamazsam bilmiyorum canım aşırı abur cubur çiğ köfte çekiyor. Lavaşı yemezsek çiğköfte kilo yapar mı? Ya da bir akşam öğünümyerime cips falan yiyeceğim kendimi tutmakta zorlanıyorum
Geçmiş olsun canım hayırdır önemli bişey yok inşallah

Geçmiş olsun canım hayırdır önemli bişey yok inşallah
Önemli olan kısmını atlattım kimyasal gebelik geçirdim bu sefer çok etkiledi beni başım kendine gelemedi bir türlü. Akşama doğru aşırı bastırıyor migrenim var o sürdü günlerce. İnşallah bugün ağrısız geçirim teşekkür ederim 🌺

Çok geçmiş olsun allahım şifalar versin. Önemli olan bedeninizi ve ruhunuzu toplamak gerisi hallolur insallah. Rabbim gönlünüzdekini kolaylıkla nasip etsin.

Önemli olan kısmını atlattım kimyasal gebelik geçirdim bu sefer çok etkiledi beni başım kendine gelemedi bir türlü. Akşama doğru aşırı bastırıyor migrenim var o sürdü günlerce. İnşallah bugün ağrısız geçirim teşekkür ederim 🌺
Çok geçmiş olsun Rabbım acil şifalar versin. Önce sağlığına odaklan bence gerisini 3lbette halledersin

tamam canım dikkat et🌺

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun allahım şifalar versin. Önemli olan bedeninizi ve ruhunuzu toplamak gerisi hallolur insallah. Rabbim gönlünüzdekini kolaylıkla nasip etsin.
Amin Allah razı olsun Öyle tabi her şeyin başı sağlık benim de sağlıklı olmam için ideal kilomda olmam gerekiyor birkaç haftaya inşallah hedefe ulaşırım :)

Çok geçmiş olsun Rabbım acil şifalar versin. Önce sağlığına odaklan bence gerisini 3lbette halledersin
Allah razı olsun çok şükür iyiyim zaten kafada daha zor olan bir durum vücut iki günde toparlanıyor ben de diyetine odaklanıyorum bundan sonra kısa sürede hedef kiloma inecem inşallah o zaman daha mutlu olurum 😄

1000035093.webp
kahvaltım bu şekilde kızlar 2 yumurta çeyrek dedim avokado biraz domates közlenmiş biber labne sürülmüş ekmek 2 tane yedim küçük dilim yanına şekersiz çay
Öğlen yemeğim sebzeli tavuklu sulu bir yemek yaptım ekmeksiz yedim kızlar

İyi akşamlar
Sabah bol su
Saat 12.00 sebzeli yumurta, zeytin, domates salatalık, 1 dilim ekmek
Ara: sütlü kahve
18.30: sulu köfte, 3 kaşık pilav, cacık
Spor yok maalesef

Menülerinize dikkat ediyorum çok dengeli ve küçük porsiyonlar yiyorsunuz galiba benim porsiyon lazım baya büyük. Bir de yanlış değilsem tek öğün beslenenler var saat kaç gibi yapıyorsunuz acaba zor olmuyor mu

Akşam yemek yemedim kızlar öğleni geç yemiştim. Akşam yoğurt yedim içine biraz tuzsuz leblebi koydum.
50 dk ya yakın yürüdüm eve gelince de 20 dk egzersiz yaptım kızlar

Kızlar kahvaltı da sade kefir içtim
Ara
İki kuru incir üzerine fıstık ezmesi
Akşam
Bir kabak ve bir havuç soteledim azda semizotu kattım üzerine 3 yemek kaşığı sarımsaklı yoğurt
Biraz tavuk
Tavukların hepsini yiyemedim

Eklentiler

• IMG_4870.webp
    IMG_4870.webp
    56 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_4873.webp
    IMG_4873.webp
    79,9 KB · Görüntüleme: 18
Çok geçmiş olsun🙏🏻

Kızlar ben bugun tek öğün yaptım fırsat olmadı
Ödül yaptım hamburger ayran ve meyve yoğurt
Patates yemedim ama:))
Yarın tatile çıkıyoruz , 1 hafta yazamayabilirim

Kızlar günaydınnnnn
Bugün planım.
Yumurta yeşillk avakado
öğlen tarcinlı kahve çig kuruyemiş.
Akşam kabak detox

Spora dün gidemedim. Misafir geldi çat kapı :) bugün insallah gideceğim. Hepinize sevgiler Selamlar,
Cuma vakti her birimizin gönlünden geçenlerin en güzelini nasip etsin amin.

Selam kızlar kahvaltıda 2 yumurta yarım domates salatalık 7-8 adet zeytin iki küçük dilim ekmek şekersiz çay biraz da yeşillik.
Ara öğün kahve ile 1 adet hurma
Akşam belli değil henüz yiyince yazarım zaten

Back
X