• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yarışması

İyi akşamlar kızlar bugün çok yoğun bi gün geçirdim hep disardayim başım ağrıdan çatlayacak sabah omlet yedim biraz zeytin ekmek öğlen yine kahvaltıyla geçiştirdim akşam da patates yemeği yanına bulgur pilavı salata az yedim kızlar malum yarın tartı var bol su içecem spor yok bugün belki egzersiz yaparım.
Kızlar yarın aç karnına tartılalım mutlaka olur mu🙏
G gulaysedeniz
M Mavistez
aylinnn1980 aylinnn1980
I ipekcigim
Z zeynobt
ohkpln ohkpln
R richandrich
ZincirKirma ZincirKirma
Ben tatildeyim tartı bulursam sabah atarım ,odalarda yok olmazsa dönüşe artık

Kızlar günaydın herkese selamlar,
Tartı sonuçlarını geriye dönük yazarak ilerliyorum. Nisavera Nisavera 'ya kolaylık olsun :)

12 Ağustos : 120.1
19 Ağustos : 118.6> 1.5
26 Ağustos : 117,6 > 1

Kızlar yavaş mı gidiyorum normal mi bilemedim. 1 ayda %10 sağlıklı gitmesi bekleniyor benim gidişat yavaş gibi bilemedim. Neyse durduk yere motivasyon bozmaya gerek yok :) yola devam :)
Zaten bugün regl bekliyorum regl sonrası belki hızlanır :)

Sevgiler :KK37:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-08-26 at 08.27.23.webp
    WhatsApp Image 2025-08-26 at 08.27.23.webp
    26 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar günaydın herkese selamlar,
Tartı sonuçlarını geriye dönük yazarak ilerliyorum. Nisavera Nisavera 'ya kolaylık olsun :)

12 Ağustos : 120.1
19 Ağustos : 118.6> 1.5
26 Ağustos : 117,6 > 1

Kızlar yavaş mı gidiyorum normal mi bilemedim. 1 ayda %10 sağlıklı gitmesi bekleniyor benim gidişat yavaş gibi bilemedim. Neyse durduk yere motivasyon bozmaya gerek yok :) yola devam :)
Zaten bugün regl bekliyorum regl sonrası belki hızlanır :)

Sevgiler :KK37:
Hayır gayet güzel canım inşallah sadece yağlardan gitmiştir maşallah maşallah bu gidişle ayda 5-6 kiloyu bulur pes etmek yok 💪

Günaydın
Geçen hafta:75.75
Bu hafta:74.55
Fark: -1.2kg
Mutluyum şükür bu hafta eksiyi gördüm, bu hafta regl dönemim inşallah en iyi şekilde atlatırım

Eklentiler

• 1000109252.webp
    1000109252.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 21
Selam kızlar bu hafta diyetim çok sağlıklı ilerlemedi ilk günler hızlı verdim hiç yemedim 53:60 oldum sonraki iki gün düzensiz yedim diyet başımı etkiledi mecbur yemek zorunda kaldım aç kalamadım 53:80 oldum sonraki iki gün yine bayağı dikkat ettim sabah ilk çıktığımda 53:70di sonra biraz dolandım hareket ettim açlık bayağı bastırdı tekrar çıktım 53:50 çıktı. Haftaya bununla başlıyorum inşallah önümüzdeki hafta bir kiloya çıkaracağım. Üç hafta sonra hedef kilomda olup bitireceğim inşallah buraya yazayım söz uçar yazı kalır 😄

Eklentiler

• CC6235F2-E3F1-469E-90B0-FFFC08E10BB7.webp
    CC6235F2-E3F1-469E-90B0-FFFC08E10BB7.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 25
Selam kızlar bu hafta diyetim çok sağlıklı ilerlemedi ilk günler hızlı verdim hiç yemedim 53:60 oldum sonraki iki gün düzensiz yedim diyet başımı etkiledi mecbur yemek zorunda kaldım aç kalamadım 53:80 oldum sonraki iki gün yine bayağı dikkat ettim sabah ilk çıktığımda 53:70di sonra biraz dolandım hareket ettim açlık bayağı bastırdı tekrar çıktım 53:50 çıktı. Haftaya bununla başlıyorum inşallah önümüzdeki hafta bir kiloya çıkaracağım. Üç hafta sonra hedef kilomda olup bitireceğim inşallah buraya yazayım söz uçar yazı kalır 😄
Olsun canım güzelce dinlendin sağlık her şeyin önünde gelir bu hafta tempoyu arttırsın hiç önemli degil🌺

Teşekkür ederim haklısın🥰 başımı zorlamadan çok aç kalmamaya çalışarak devam etmeliyim. Üç hafta daha motivasyon bozmadan devam inşallah ☺️

Selam arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım. Ben aralıklı oruç yapıyorum hafta sonu hariç kahvaltı yapmıyorum.

Öğlen 12:30’da ilk öğünümü yaptım:
6 adet küçük boy fırın köfte
Yarım tabak kadar fırın patates
40 gram mercimek ekmeği
Ev yoğurdu

Akşam yemeği (18:30):
Izgara biftek (250 gram kadar)
Salata
Çok az haşlanmış mısır yedim (mısır koçanından iki parmak kadar kestim)

Yemeğin üzerine yeşilçay içtim birazdan pilates yapacağım. Reglim yaklaşıyor umarım iştahım artıp direncim kırılmaz 🥲

Eklentiler

• IMG_4979.webp
    IMG_4979.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 19
Ben listeyi oluşturuyorum kızlar birazdan atarım buraya ama sizden ricam bundan sonra en geç öğlen 15.00'e kadar atmış olalım çünkü akşam başka işler oluyor vakit ayıramıyorum🙏 bir de biraz daha aktif olalım varlığınızı hissetmek istiyorum ses verin😄😍🌺

Kahvaltıdan börek yedim üçgen sarıyorum ben dört tane yemişimdir orta boy. Öğlen yemedim dışarıdaydım akşam yarım tabak makarna yedim bir dürüm çiğköfte yarım kek yedim sanırım bu kadar. Bir de iki sıkım marulla çiğköfte yedm bayağıdır canım çekiyordu bugün artık dayanamadım 🙈 günü böyle kapattım

Back
X