- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
Son 1,5 yıldır kilo aldım verdim ama artık veremiyorum diyet yolunda benimle sabırlı ve kararlı bir şekilde yürüyecek arkadaşlara ihtiyacım var...Azimli, kararlı, pes etmeden diyet yapalım varmısınız bana katılmaya....
Merhaba :) kaç kilosuun hedefin kaç kilo nasil bir diyet spor yolu izleyeceksin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Surekli canim bisiler yemek istiyor. Spor yapiyorum ardindan yemek yiyorum helpppp
70kiloyum 2 kilo verdim...Kısa sürede 60 kiloya inma hedefim var ..kısa süre derken ramazana kadar 10 kilo vermem lazım...spor olarak yürüyüş yapacağım...Evde plates setimde var vakit bulabilirsem onuda yapacağım....
Anladim nursehulyacim. Bende 66kiloyum diyet gunlugum var ama az yaziyorum zayiflama yarismalarinda takim var. Zayiflamaya diyet arkadasi cok yardimci oluyor. Ben de destek olurum. Menumu yaptigim sporumu diyetle ilgili bilgilerimi paylasirim :)
Kolay gelsin nursehulya. Kararli ol. Fazla kilon yok başarabilirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba ben geldim
kılomuz yakın bende 70.6 kıloyum boy 165 aslında kendi gunlugum de var ama sureklı yazacak bırbırımızı motıve edecek ve kılomun da yakın olduğu arkadaşa ıhtıyacım var benım de
Merhaba boyum 160 kilom 62 55 olmak istiyorum
Hoşgeldin canımMerhaba boyum 160 kilom 62 55 olmak istiyorum
Hoş geldin canım boy :1.60 kilo :70senin kilon tam olarak kac boyun yas ben 31 yasindayim boy 165
Hoşgeldin canım tabikide beraber zayıflayalım...mrb arkadaşlar ben de 65,8 kg ım en kısa zamanda 59 60 kg a düşmek istiyorum hep birlikte zayıflayalım inşallah (=
Hoşgeldin canım..hepimiizn gayrete ve devam etmeye ihtiyacımız var yılmak yok..gidecek bu kilolar..ayy ben de iki kilo verdim bıraktım diyeti gayrete ihtiyacım var sanırım beni de alın aranızaa
Selam kizlar. Ben de 60 kiloyum hedef 52, boyum 163 cm, 2 senem dogumla gecti ustuste 2 gebelik ve sonrasinda can sikici kilolar kaldi. Yolunuzda bende varim , diyetisyene basladim, spora pek vaktim yok ama kurtulmak istiyorum, araniza alirsaniz mutlu olurum
Tabikiside alırız hoşgeldin canım..Ah zaten hep bu doğum sonu kilolar başa bela...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?